Įkraunama...
Įkraunama...

Macadamia natural oil kosmetika

QUOTE(Tropicana @ 2011 04 08, 15:23)
O kur jų yra pirkti? smile.gif

Kad ir Sephora... 4u.gif
Atsakyti
As irgi naudojau sios firmos dideli induka kaukes ir aliejuko, tai man super 4u.gif , likau patenkinta, labai patikdavo pojutis plaunant plaukus, tapdavo slidus ir minksti, ir aliejukas man pasaka, ir kvapas jo patiko...tik truputi kainos kisene drasko, tai teks pataupyti kad galeciau dar viena serija panaudoti... ax.gif
Atsakyti
Susigundziau ir as kauke ir aliejuku.. manau pabandysu.. dvejojau tarp Kerastase ir macadamia.. tai manau reiks isbandyt macadamia vis del to
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 01 29, 18:32)
Susigundziau ir as kauke ir aliejuku.. manau pabandysu.. dvejojau tarp Kerastase ir macadamia.. tai manau reiks isbandyt macadamia vis del to

amber,nepirk macadamios,net ner ka lygint su kerastase ax.gif aliejukas net arti nestovejo prie kerastase aliejuko biggrin.gif
Atsakyti
as irgi amber tavo vietoj kerastase pirkciau,rimta firma,profesionalios priemones,atsiliepimai geri,tik svarbu issirinkti priemones pagal savo plauku tipa smile.gif
Atsakyti
man irgi iš aliejų macadamia nepaliko didelio įspūdžio. Vat kaukė, tai man labai patinka, o aliejuką ir aš geriau Kerastase siūlau.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 01 29, 18:32)

Amber,is savo patirties galiu pasakyti ,nemazai moteru nuo Kerastese persoko prie Macadamios,kol niesbandysi,nesuzinosi,siulau pabandyt,ta maziausia kieki
Atsakyti
Išbandžiau Macadamia Healing Oil Treatment. Bandžiau jį naudodi įvairiomis formomis - ir vieną, ir kartu su Milk Shake kondicionuojamosiomis putomis, tepiau ant drėgnų ir sausų plaukų. Pats aliejukas, nežiūrint sudėties, labai neblogas. Mano šviesintiems garbanotiems (todėl iš esmės labai sausiems) plaukams jis patiko, todėl traukiu jį į favoritų sąrašą kartu su Milk shake argano aliejumi 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Aš šią Macadamia oil liniją atradau prieš trejetą metų Amerikoj. Man buvo puiki alternatyva mano mėgiamai Alterna.
Šią vasarą užtikau šias priemones Krinonoj ir kadangi jau buvau išbandžiusi, labai apsidžiaugiau, kad nebereikės iš Amerikos siųstis.Nusipirkau tą didžiulį butelį šampūno, ir ką gi, vietoj man įprasto tirštos konsistencijos ir malonaus kvapo šampūno, paspaudus dozatorių bėgo kažkoks birzgalas. Nieko net panašaus į Macadamia oil, kurį pirkdavau Amerikoj. Tai va dabar ir galvoju, ar gamintojas pakeitė sudėtį, ar čia Lietuvoj kažkokia neaiški produkcija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle du jour @ 2012 01 29, 22:23)
amber,nepirk macadamios,net ner ka lygint su kerastase ax.gif aliejukas net arti nestovejo prie kerastase aliejuko biggrin.gif

o kuri butent kerastase aliejuka lyginat?
Atsakyti
QUOTE(Linckutis @ 2012 02 18, 13:45)
o kuri butent kerastase aliejuka lyginat?

elixir ultimate,taip pat man geresni uz macadamia ir rozinis aliejukas is kerastase ir oleo relax smile.gif
Atsakyti
Po plovimo plaukai tikrai gražūs, švelnūs, bet savaitės bėgyje pasidaro tikri stagarai, veltiniai tiesiog, nu siaubas. Labai stipri kosmetika, kokiai progai norint išgauti šilkinius plaukus gal ir neblogai, bet naudot pastoviai, prisižaisti galima ir susigadinti plaukus, labai stiprios priemonės. Aliejukas eilinis, kaip ir visi silikoniniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambicija: 19 vasario 2012 - 12:32