Įkraunama...
Įkraunama...

Macadamia natural oil kosmetika

QUOTE(NORIKA @ 2011 03 15, 21:06)
O manęs kažkodėl nenustebono ši Macadamia linija  unsure.gif
Šampūnas tai kaip ir bet kuris kitas šampūnas, nieko nepajutau geresnio, kaukė nebloga, bet teko turėt geresnių, o aliejukas neblogas, tačiau kartojamas turbūt nebus...  unsure.gif
Čia turbūt aš viena tokia, kuriai nesuper tiko šios priemonės  g.gif  unsure.gif  doh.gif

as megineli baigiau,bet pirkti daugiau neketinu, per daug is pirmo karto susizavejus buvau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2011 03 16, 01:48)
as megineli baigiau,bet pirkti daugiau neketinu, per daug is pirmo karto susizavejus buvau  unsure.gif

Man taip pačiai buvo! Kai pirmą kartą pabandžiau, tai ne tas žodis, kaip patiko, tačiau truputėlį ilgiau panaudojus - visiškai nebepatinka, plaukai net šiurkštūs darosi... kažkaip labai įdomiai čia...
Atsakyti
QUOTE(Misigule @ 2011 03 16, 12:43)
Man taip pačiai buvo! Kai pirmą kartą pabandžiau, tai ne tas žodis, kaip patiko, tačiau truputėlį ilgiau panaudojus - visiškai nebepatinka, plaukai net šiurkštūs darosi... kažkaip labai įdomiai čia...

Nenaudojat dazniau nei 2k/sav?

As siandien pirma karta isbandziau kauke,tai kolkas patiko,nors plaukai dar slapi,tai kai isdzius,bus detalesne nuomone. Laikiau apie 10 min.,nuplaudinejant plaukai buvo slidus,patiko pojutis. Ikyrus kvapas,toks sleiksciai saldus,primena pries N metu turetus Timotei sampunus.
Atsakyti
Isdziuve plaukai po tos kaukes buvo kazkokie sunkus,net vos vos siurkstoki. Kai siaip net po sampuno,nededant kaukes,o tik koki aliejuka patepus krenta puikiai,graziai atrodo.
Ir dar tas kvapas erzina visa diena doh.gif
Duosiu jai antra sansa,nes dar liko kokiems 2 kartams,bet bent kolkas tai nenoreciau pilnos pakuotes ir dar uz tokia kaina.
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 03 16, 14:52)
Nenaudojat dazniau nei 2k/sav?

Ne, po pirmo panaudojimo antras kartas buvo po pusantros savaitės.. na šios priemonės kažkaip per daug sunkina plauką, nors mano plaukai tikrai linkę pūstis, ir reikalingos priemonės, duodančios sunkumo, bet ši linija kažkaip per daug...
Atsakyti
QUOTE(Tropicana @ 2011 03 16, 00:23)
O kokią kaukę teko turėti geresnę gal išduosi? Labai reikėtų ir man  biggrin.gif Na man ir didelio įspūdžio nepaliko, bet kaukė tai labai patiko, tik brangoka manau... smile.gif

Na metu turoiu PhytoSpecific kaukę, tai man labai tiko, ir tikrai norėčiau kartot...
user posted image

Na ir Alterna Caviar giriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2011 03 19, 05:55)
Na  metu turoiu PhytoSpecific kaukę, tai man labai tiko, ir tikrai norėčiau kartot...
user posted image

Na ir Alterna Caviar giriu  4u.gif

O kur jų yra pirkti? smile.gif
Atsakyti
Man tai labai patiko plauku galiukam aliejukas, pradzioj pabandziau maziuka ta buteliuka, o dabar nusipirkau ir dideli. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inggusik @ 2011 05 23, 09:49)
Man tai labai patiko plauku galiukam aliejukas, pradzioj pabandziau maziuka ta buteliuka, o dabar nusipirkau ir dideli. smile.gif

As taipat ieskau plauku galiukams aliejuko,o kiek jus mokejot uz dideli buteliuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2011 05 23, 14:21)
As taipat ieskau plauku galiukams aliejuko,o kiek jus mokejot uz dideli buteliuka g.gif

Medinese sukose didelis buteliukas kainuoja 107 lt., bet pirkau su 20 proc. nuolaida, tai gavosi 85 lt. Siaip jo turetu labai ilgam uztekti, nes as pries tai pabandymui turejau ta pati maziausia buteliuka uz 17 lt., tai kaip tokio kiekio uzteko tikrai ilgai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inggusik @ 2011 05 23, 16:28)
Medinese sukose didelis buteliukas kainuoja 107 lt., bet pirkau su 20 proc. nuolaida, tai gavosi 85 lt. Siaip jo turetu labai ilgam uztekti, nes as pries tai pabandymui turejau ta pati maziausia buteliuka uz 17 lt., tai kaip tokio kiekio uzteko tikrai ilgai. smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 03 17, 00:44)
Isdziuve plaukai po tos kaukes buvo kazkokie sunkus,net vos vos siurkstoki. Kai siaip net po sampuno,nededant kaukes,o tik koki aliejuka patepus krenta puikiai,graziai atrodo.
Ir dar tas kvapas erzina visa diena doh.gif
Duosiu jai antra sansa,nes dar liko kokiems 2 kartams,bet bent kolkas tai nenoreciau pilnos pakuotes ir dar uz tokia kaina.

keista, o man priesingai, po kauke plaukai purus, svelnus ir tikrai neapsunke 4u.gif paliko labai gera ispudi. O aliejukas mano megstamiausias 4u.gif
Atsakyti