Įkraunama...
Įkraunama...

Macadamia natural oil kosmetika

o kokios talpos buna macadamia sampunai ir kaukes plaukems? ir gal kas zino kiek kainuoja sampunas ir kauke plaukams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 02 19, 12:30)
o kokios  talpos buna macadamia sampunai ir kaukes plaukems? ir gal kas zino kiek kainuoja sampunas ir kauke plaukams?  g.gif

Kauke 30ml: 11 Lt ; 250ml: 76 Lt ; 500ml: 123 Lt
Sampunas 60ml: 13 Lt ; 300ml: 48 Lt ; 1000ml: 112 Lt

Tokios kainos Krinonoj. mirksiukas.gif
Atsakyti
isbandziau kauke, tai labai patiko, tikrai pirksiu didele pakuote wub.gif
dabar noriu isbandyti dar kitus produktus
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2011 02 21, 22:02)
isbandziau kauke, tai labai patiko, tikrai pirksiu didele pakuote  wub.gif
dabar noriu isbandyti dar kitus produktus

Kuo taip patiko?
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 22, 00:46)
Kuo taip patiko?

plaukai labai svelnus po jos, jau seniai is po jokios kaukes tokie nebuvo, labai nedaug tepti reikejo iskart jautes tokie minksti plaukai, nors siaip labai sausi yra jie.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veterane: 21 vasario 2011 - 22:54
QUOTE(veterane @ 2011 02 21, 23:53)
plaukai labai svelnus po jos, jau seniai is po jokios kaukes tokie nebuvo, labai nedaug tepti reikejo iskart jautes tokie minksti plaukai, nors siaip labai sausi yra jie.

va va man ta spats labai patenkinta esu db nusipirkau didziausia inda biggrin.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2011 02 22, 00:53)

Kiek laiko jau naudojat?
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2011 02 22, 10:18)
Kiek laiko jau naudojat?

1 syki tik pabandziau mirksiukas.gif ziuresiu kaip bus kai pabaigsiu meginuka, jo uzteks kokies 4 kartams manau ir ja galima naudoti tik du kartus per sav.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veterane: 22 vasario 2011 - 12:04
As siandien isbandziau DEEP REPAIR MASQUE tai likau labai patenkinta thumbup.gif Plaukai labai svelnus,lengvai krentantys. Zadu naudoti kartai savaite.
Dar uzsisakius kauke gavau maza buteliuka HEALING OIL. Jo dar nebandziau,bet po kito plovimo,siek tiek padziuvus plaukams zadu issitepti galiukus ax.gif
Atsakyti
Na mano plaukai labai ne kokie stori, puciasi, nusiure nu viskas kas gali buti blogiausia sad.gif Taigi labai nustebau kai macadamia kauke dave nuostabu efekta, aisku ne silkinius plaukus apie kuriuos visada svajoju, bet tikrai geriausia rezultata is kiek esu bandziusi priemoniu smile.gif O aliejuku, deja, as nusivyliau, nepastebejau, kad bent kiek skirtusi nuo kazkokio kuri turiu is Eurokos pirkta zymiai pigiau smile.gif
Atsakyti
O manęs kažkodėl nenustebono ši Macadamia linija unsure.gif
Šampūnas tai kaip ir bet kuris kitas šampūnas, nieko nepajutau geresnio, kaukė nebloga, bet teko turėt geresnių, o aliejukas neblogas, tačiau kartojamas turbūt nebus... unsure.gif
Čia turbūt aš viena tokia, kuriai nesuper tiko šios priemonės g.gif unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2011 03 15, 20:06)
O manęs kažkodėl nenustebono ši Macadamia linija  unsure.gif
Šampūnas tai kaip ir bet kuris kitas šampūnas, nieko nepajutau geresnio, kaukė nebloga, bet teko turėt geresnių, o aliejukas neblogas, tačiau kartojamas turbūt nebus...  unsure.gif
Čia turbūt aš viena tokia, kuriai nesuper tiko šios priemonės  g.gif  unsure.gif  doh.gif

O kokią kaukę teko turėti geresnę gal išduosi? Labai reikėtų ir man biggrin.gif Na man ir didelio įspūdžio nepaliko, bet kaukė tai labai patiko, tik brangoka manau... smile.gif
Atsakyti