isbandziau kauke, tai labai patiko, tikrai pirksiu didele pakuote
dabar noriu isbandyti dar kitus produktus
QUOTE(veterane @ 2011 02 21, 22:02)
isbandziau kauke, tai labai patiko, tikrai pirksiu didele pakuote
Kuo taip patiko?
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 22, 00:46)
Kuo taip patiko?
plaukai labai svelnus po jos, jau seniai is po jokios kaukes tokie nebuvo, labai nedaug tepti reikejo iskart jautes tokie minksti plaukai, nors siaip labai sausi yra jie.
QUOTE(veterane @ 2011 02 21, 23:53)
plaukai labai svelnus po jos, jau seniai is po jokios kaukes tokie nebuvo, labai nedaug tepti reikejo iskart jautes tokie minksti plaukai, nors siaip labai sausi yra jie.
va va man ta spats labai patenkinta esu db nusipirkau didziausia inda
QUOTE(veterane @ 2011 02 22, 00:53)
Kiek laiko jau naudojat?
QUOTE(ingakyca @ 2011 02 22, 10:18)
Kiek laiko jau naudojat?
1 syki tik pabandziau ziuresiu kaip bus kai pabaigsiu meginuka, jo uzteks kokies 4 kartams manau ir ja galima naudoti tik du kartus per sav.
As siandien isbandziau DEEP REPAIR MASQUE tai likau labai patenkinta Plaukai labai svelnus,lengvai krentantys. Zadu naudoti kartai savaite.
Dar uzsisakius kauke gavau maza buteliuka HEALING OIL. Jo dar nebandziau,bet po kito plovimo,siek tiek padziuvus plaukams zadu issitepti galiukus
Dar uzsisakius kauke gavau maza buteliuka HEALING OIL. Jo dar nebandziau,bet po kito plovimo,siek tiek padziuvus plaukams zadu issitepti galiukus
Na mano plaukai labai ne kokie stori, puciasi, nusiure nu viskas kas gali buti blogiausia Taigi labai nustebau kai macadamia kauke dave nuostabu efekta, aisku ne silkinius plaukus apie kuriuos visada svajoju, bet tikrai geriausia rezultata is kiek esu bandziusi priemoniu O aliejuku, deja, as nusivyliau, nepastebejau, kad bent kiek skirtusi nuo kazkokio kuri turiu is Eurokos pirkta zymiai pigiau
O manęs kažkodėl nenustebono ši Macadamia linija
Šampūnas tai kaip ir bet kuris kitas šampūnas, nieko nepajutau geresnio, kaukė nebloga, bet teko turėt geresnių, o aliejukas neblogas, tačiau kartojamas turbūt nebus...
Čia turbūt aš viena tokia, kuriai nesuper tiko šios priemonės
Šampūnas tai kaip ir bet kuris kitas šampūnas, nieko nepajutau geresnio, kaukė nebloga, bet teko turėt geresnių, o aliejukas neblogas, tačiau kartojamas turbūt nebus...
QUOTE(NORIKA @ 2011 03 15, 20:06)
O manęs kažkodėl nenustebono ši Macadamia linija
O kokią kaukę teko turėti geresnę gal išduosi? Labai reikėtų ir man Na man ir didelio įspūdžio nepaliko, bet kaukė tai labai patiko, tik brangoka manau...