Įkraunama...
Įkraunama...

Macadamia natural oil kosmetika

QUOTE(ingakyca @ 2011 01 19, 15:11)
Naudoju. Išplauna švariai, pabandžiau tik su vienu šampūnu mano nuostabai plaukai išsišukavo lengvai nenaudojant jokių balzamų tarkim. Visgi jį naudojant plaukai pradėjo labai elektrintis  doh.gif

Gal sausas patalpų oras, galvos apdarai taip veikia....? Man žiemą irgi plaukai mėgsta elektrintis, ko nebūna kitais metų laikais ax.gif

Aš išbandžiau kol kas tik aliejuką, likau patenkinta. Tepu drėgnus per visą plauką (aišku šaknis aplenkiu per kokius 5cm), po to dar nuo pusės dedu ant sausų, nes plaukas mano sausas, garbanotas ir šiaušiasi, tai labai juos nuramina, paglotnina ir blizgesiuko duoda thumbup.gif
Dabar planuose įsigyt šampūno ir kaukės mažas pakuotes drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2011 02 03, 19:43)

Dabar planuose įsigyt šampūno ir kaukės mažas pakuotes  drinks_cheers.gif

Lauksiu atsiliepimų apie kaukes mirksiukas.gif Mano planuose šampūno šio daugiau nebus pirkti rolleyes.gif
Atsakyti
o man sampunas nepatiko, mano plaukai labai linke veltis, siurkstus, tai galvojau, kad sampunas juos susvelnins, bet ne velnio. nepatiko jis man schmoll.gif o vat kauke tai pasaka wub.gif tikejaus panasaus efekto ir is sampuno
Atsakyti
Teko ir man susipažinti su šiomis priemonėmis smile.gif na galėčiau pasakyti kad esu labai patenkinta tik man šampūnas nelabai patiko, nes labai sunkiai išsiplauna ;\ nors bandžiau ir labai mažai šampūno naudoti, galvojau gal per daug naudoju, bet vis tiek tas pats ir skalauju labai ilgai;\ bet va mano mamai kurios plaukai yra trumpi tai labai tinka ir patinka :} na aliejuką naudoju jau trečią butelaitį, naudojau ir ta purškiamą ir ta tirštajį, patiko abu smile.gif kauke nusipirkau ta mėginuką tai labai patiko man ji tikrai labai geras rezultatas,tai dabar nusipirkau pačią didžiausią banke ;D dar nusipirkau plauku šepetį prisotinta ale to aliejuko nu nežinau kaip ten su tuo aliejuku bet šepetys labai patiko smile.gif gerai iššukuoja, nepeša plaukai kažkokie švelnesi ;D tai va kol kas tiek pastebėjimų smile.gif dar planuose balzamas, ir nenuplaunamas kremas tas smile.gif
Atsakyti
Aš ateinu su atsiliepiamais apie tą nenuplaunamą kremą

user posted image

Iš pradžių, kai pradėjau jį naudoti, tai jis man patiko, bet va dabar nebepatinka. Kažkaip labai apsunkina plauką (nors mano plaukas linkęs pūstis, ir renkuos priemones, kurios jį sutramdytų), bet po šio kremo plaukai tokie kaip stagarai, lyg klijų ant jų užpylus... unsure.gif tai dabar kad nereikėtų mesti lauk, patepu pačius galiukus tik...
Atsakyti
QUOTE(Misigule @ 2011 02 17, 14:44)
Aš ateinu su atsiliepiamais apie tą nenuplaunamą kremą

user posted image

Iš pradžių, kai pradėjau jį naudoti, tai jis man patiko, bet va dabar nebepatinka. Kažkaip labai apsunkina plauką (nors mano plaukas linkęs pūstis, ir renkuos priemones, kurios jį sutramdytų), bet po šio kremo plaukai tokie kaip stagarai, lyg klijų ant jų užpylus...  unsure.gif  tai dabar kad nereikėtų mesti lauk, patepu pačius galiukus tik...

blogesnio kremo plaukams nesu turejus,gerai kad pirkau maza pakuote negaila išmesti
Atsakyti
o buvau susigundzius pirkti dabar net fantazija atsoko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_sokoladine_ @ 2011 02 18, 12:58)
o buvau susigundzius pirkti dabar net fantazija atsoko  doh.gif

man tik pakuotes labai grazios..gal daugiau nieko po atsiliepimu. geriau naturalaus aliejaus eisiu pasidairyt 4u.gif
Atsakyti
Gal per daug tepti reikia, kad plaukai kaip stagarai liktų? Nes savo plaukams iki nugaros vidurio naudoju maždaug žirnio dydžio kremo rutuliuką, pilnai pakanka. Pusiau išdžiūvusiems dar aliejaus apie pusę paspaudimo per beveik visą ilgį ir esu patenkinta - švelnūs, krenta gražiai, pučiasi ir elektrinasi mažiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zai @ 2011 02 18, 15:05)
Gal per daug tepti reikia, kad plaukai kaip stagarai liktų? Nes savo plaukams iki nugaros vidurio naudoju maždaug žirnio dydžio kremo rutuliuką, pilnai pakanka. Pusiau išdžiūvusiems dar aliejaus apie pusę paspaudimo per beveik visą ilgį ir esu patenkinta - švelnūs, krenta gražiai, pučiasi ir elektrinasi mažiau  smile.gif

tai kai pirmą kartą pamačiau, kad plaukai tokie stagariukai paliko - kitam kartui žymiai mažiau tepiau, bet vistiek tas pats.. dabar tepu tik pačius galiukus, ir tai jie tokie kieti palieka... Bet kas įdomiausia, kai nusipirkau šį kremą ir naudot pradėjau - pirmus kartus tikrai labai patiko, prigęsindavo plaukų pūtimąsi, net čia dar yra mano komentaras su teigiamu atsiliepimu, bet po kokių 4-5 kartų pradėjo stagaras darytis, įdomiai labai... g.gif
Atsakyti
na as visa produkcija kuria naudoju esu patenkinti tik sampunas per riebus man bet siaip ir aliejuku ir kauke ir purskiamu tuo ir sepeciu tik va cia su tuo kremu merginos prigazdino tai db nebesinori net pirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(_sokoladine_ @ 2011 02 19, 00:38)
na as visa produkcija kuria naudoju esu patenkinti tik sampunas per riebus man bet siaip ir aliejuku ir kauke ir purskiamu tuo ir sepeciu tik va cia su tuo kremu merginos prigazdino tai db nebesinori net pirkt  g.gif

Na nėra čia ko gąsdintis, kas vienai netinka - kitai gali tikti. smile.gif Tikrai esu nusipirkus ne vieną priemonę, kuria šiame forume keikia, o man tiko ir patiko. smile.gif o be to galima nusipirkti nedidelį kiekį šio kremo, aš pirkau 50ml., tai išbandysit ir pamatysit poveikį. Jei patiks, galėsit normalų kiekį nusipirkt, o jei ne - tai nebus pinigai į balą išmesti. 4u.gif
Atsakyti