Įkraunama...
Įkraunama...

Macadamia natural oil kosmetika

QUOTE(Radvilė @ 2013 08 15, 20:13)
Nelaikykit tų 7 minučių, nė jokios kaukės tiek ilgai nelaikau, maximum 3 minutes.
Ši kaukė man viena iš geresnių  4u.gif

Sakot cia gali buti nuo per ilgo laikymo? g.gif Rytoj reiks pameginti laikyti trumpiau. Ziuresim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2013 08 15, 22:10)
Sakot cia gali buti nuo per ilgo laikymo?  g.gif Rytoj reiks pameginti laikyti trumpiau. Ziuresim smile.gif

4u.gif ir kaukę galima vieną kartą per savaitę 4u.gif
Atsakyti
Buvau nusipirkusi sampuna, kondicionieriu, dar plauku kaukes siek tiek like. Esu patenkinta sia produkcija, bet man ziauriai tas kvapas isikyrejo.
Atsakyti
Gal bandėte plaukų laką? Kaip jis? 4u.gif
Ar galbūt galite pasiūlyti kokį nors, kuris mažiau kenktų?.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2013 08 14, 21:40)
Na va, nusipirkau as kauke, kurios taip ilgai ieskojau. Pirkau kaip koki sventa grali, prisiskaicius pagyru cia ir internete. Panaudojusi kuri laika galiu pasakyti, kad kauke labai riebina plaukus. Nors naudoju ja karta per savaite, kartais net reciau, ir tepu tik ant galiuku ir ant paciu plauku, bet ne ant galvos odos, pastebiu, kad nuplovus kauke plaukai i vakara tampa kaip sulipe kokie. Kita diena persiplaunu galva ir viskas ok. Bet pirma diena po plovimo plaukai kaip atrodo lyg butu neplauti viena diena. Isskalauju kauke tikrai gerai. Kazkaip nelabai pateisino mano lukescius... Labiau patiko zymiai pigesnes ir paprastesnes kaukes sad.gif Tik pastebejau, kad panaudojus kauke plaukai maziau veliasi. Bet daugiau jokio poveikio nera...

Nusipirkau dar mazuliuka aliejaus buteliuka isbandyti. Aliejukas patinka labiau. Kvapas neispasakytai dieviskas, tai bent jau plaukai kvepia. Daugiau jokio poveikio deja irgi nepastebejau sad.gif

per daug tepate kaukes, mano draugei tas pats buvo smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir as Macadamia Deep Repair Masque 30ml pabandymui. Naudojau jau du kartus ir abu kartai buvo skirtingi biggrin.gif : pirma karta, palaikius kelias minutes, plaukais negalejau atsidziaugt - minksti purus ir svelnus, na, o antra karta laikiau kokias penkias, tai plaukai liko labai riebaluoti ir sukrite, perbraukus ranka, ant delno taip ir matesi riebalo blizgesys . Zodziu, si kauke tikrai nebus mano favorite, nes rezultatas nenuspejamas po kiekvieno naudojimo karto biggrin.gif .
Atsakyti
Man ši kaukė vienintelė tiesina plaukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flossy Lady @ 2013 09 01, 20:18)
Nusipirkau ir as Macadamia Deep Repair Masque 30ml pabandymui. Naudojau jau du kartus ir abu kartai buvo skirtingi biggrin.gif : pirma karta, palaikius kelias minutes, plaukais negalejau atsidziaugt - minksti purus ir svelnus, na, o antra karta laikiau kokias penkias, tai plaukai liko labai riebaluoti ir sukrite, perbraukus ranka, ant delno taip ir matesi riebalo blizgesys . Zodziu, si kauke tikrai nebus mano favorite, nes rezultatas nenuspejamas po kiekvieno naudojimo karto biggrin.gif .

nereikia laikyt 5 minučių biggrin.gif aš visai sutrumpinau iki minutės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2013 09 02, 06:55)
nereikia laikyt 5 minučių  biggrin.gif aš visai sutrumpinau iki minutės  biggrin.gif

drinks_cheers.gif naudoti vos ne kaip kondicionieriu -uztepti ir neuzilgo nuplaut biggrin.gif . Nebent plaukai labai sausi, pazeisti, tada laikyt ilgiau.
Papildyta:
QUOTE(pilkoji28 @ 2013 09 02, 06:44)
Man ši kaukė vienintelė tiesina plaukus smile.gif

Man ir patiesino, bet plaukai liko visai be jokio judesio, tiesiog sukrito ir apsunko smile.gif , kitasyk laikysiu trumpiau smile.gif .
Atsakyti
Aš po nedaug tepu ir laikau neilgai. Vien dėl šio efekto kartosiu po nedidelį kiekį.
Atsakyti
Šiandien nusipirkau Notangle šepetį, šukuoja puikiai, mano plaukų daug jie velias tai iššukuoja labai lengvai. Kartu buvo ir aliejaus ir kaukės mėginukas. Aliejų išbandžiau ant sausų plaukų plauko neapsunkino. Žiūrėsiu kaip toliau
Atsakyti
Aš turiu šepetį su ale prisotinta aliejumi pagalvėle bambukinį. Šukuoja puikiai, nepeša, bet nuo dantukų užapvalinimai keli nukrito pirmą dieną sad.gif
Atsakyti