Įkraunama...
Įkraunama...

Macadamia natural oil kosmetika

Jau senokai sias priemones naudoju, kauke tai labai tiko ir patiko,plaukai pasakiski po jos ax.gif aliejukas labai patiko tik kuri laika,nzn kas nutiko bet ar plaukai prie jo priprato ar kas nutiko bet jis taip nebeveikia plauku kaip anksciau g.gif o nenuplaunama kondicionieriu nusipirkau ir jis man netiko... blush2.gif stovi db nenaudojamas ,apsunkindavo plaukus,kazkaip glitumas jausdavosi man blush2.gif
Atsakyti
Aliejukas tai thumbup.gif plaukai po jo minksti, tiesus ir maziau velesi. Rytais su aliejuku maziau vargstu su plaukais
Atsakyti
kaip naudojate aliejuka,ant sausu plaukuar ji reike nuplauti
Atsakyti
Ne aliejuko nuplaut nereikia,bet nereikia jo ir padaugint smile.gif o as asmeniskai buna kad tepu ir ant dregnu ir ant sausu kaip kada ... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2011 01 18, 23:07)
kaip naudojate aliejuka,ant sausu plaukuar ji reike nuplauti

Aš tai ant plaukų galiukų tepu aliejuką, tai nenuplaunu jo, o ant visų plaukų niekad nebandžiau... g.gif
Atsakyti
Kiek perziurejau youtube pasisakymu,tai visus produktus giria labai. Norisi isbandyti, net nezinau, nuo kurio pradeti biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas naudoja šampūną? Ar neriebintų plonų, riebiomis šaknimis plaukų? Ar išplauna švariai?
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2011 01 19, 11:45)
Gal kas naudoja šampūną? Ar neriebintų plonų, riebiomis šaknimis plaukų? Ar išplauna švariai?

Naudoju. Išplauna švariai, pabandžiau tik su vienu šampūnu mano nuostabai plaukai išsišukavo lengvai nenaudojant jokių balzamų tarkim. Visgi jį naudojant plaukai pradėjo labai elektrintis doh.gif Išsiplaunu su kitu šampūnu plaukai nesielektrina. Kodėl taip nežinau kaip paaiškinti biggrin.gif Na kol nepabandysit nesužinosit individualiai kiekvienam, kol kas jokio poveikio plaukams nepastebėjau nuo šito šampūno mirksiukas.gif
Atsakyti
Vien tik sampuna naudojant didelio poveikio ir nejausit 4u.gif mano plaukai taipogi yra ploni ir linke greit susiriebaluot,bet sampunas tikrai gerai isplauna juos , ir nepastebejau kad paskui jie butu linke i elektrinimasi schmoll.gif aisku as juos perskalauju su kondicionierium ar kauke smile.gif
Atsakyti
Sveikos, susigunciau ir as sia kosmetika, nusipirkau sepety su aliejuku stai toky http://www.macadamia...od_brush_lg.jpg, kaukes meginuka ir nenuplaunama balzama. dar nieko nebandziau, bet visu kvapas man labai patinka
Atsakyti
tas aliejus ir man patiko, as tepu ant visu plauku, tai buna daug paklusnesni.Mano linkusiem sauset plaukam labai tiko .
Atsakyti
taigi nenusivyliau savo pirkiniais, plaukuciai po visu teplionių būna labai švelnūs ir nesivelia, nes ankščiau vos išukuodavau, jei palaidais būdavau. thumbup.gif ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti