Jau senokai sias priemones naudoju, kauke tai labai tiko ir patiko,plaukai pasakiski po jos aliejukas labai patiko tik kuri laika,nzn kas nutiko bet ar plaukai prie jo priprato ar kas nutiko bet jis taip nebeveikia plauku kaip anksciau o nenuplaunama kondicionieriu nusipirkau ir jis man netiko... stovi db nenaudojamas ,apsunkindavo plaukus,kazkaip glitumas jausdavosi man
kaip naudojate aliejuka,ant sausu plaukuar ji reike nuplauti
QUOTE(bresk5 @ 2011 01 18, 23:07)
kaip naudojate aliejuka,ant sausu plaukuar ji reike nuplauti
Aš tai ant plaukų galiukų tepu aliejuką, tai nenuplaunu jo, o ant visų plaukų niekad nebandžiau...
Kiek perziurejau youtube pasisakymu,tai visus produktus giria labai. Norisi isbandyti, net nezinau, nuo kurio pradeti
Gal kas naudoja šampūną? Ar neriebintų plonų, riebiomis šaknimis plaukų? Ar išplauna švariai?
QUOTE(Ugnia @ 2011 01 19, 11:45)
Gal kas naudoja šampūną? Ar neriebintų plonų, riebiomis šaknimis plaukų? Ar išplauna švariai?
Naudoju. Išplauna švariai, pabandžiau tik su vienu šampūnu mano nuostabai plaukai išsišukavo lengvai nenaudojant jokių balzamų tarkim. Visgi jį naudojant plaukai pradėjo labai elektrintis Išsiplaunu su kitu šampūnu plaukai nesielektrina. Kodėl taip nežinau kaip paaiškinti Na kol nepabandysit nesužinosit individualiai kiekvienam, kol kas jokio poveikio plaukams nepastebėjau nuo šito šampūno
Sveikos, susigunciau ir as sia kosmetika, nusipirkau sepety su aliejuku stai toky http://www.macadamia...od_brush_lg.jpg, kaukes meginuka ir nenuplaunama balzama. dar nieko nebandziau, bet visu kvapas man labai patinka
tas aliejus ir man patiko, as tepu ant visu plauku, tai buna daug paklusnesni.Mano linkusiem sauset plaukam labai tiko .
taigi nenusivyliau savo pirkiniais, plaukuciai po visu teplionių būna labai švelnūs ir nesivelia, nes ankščiau vos išukuodavau, jei palaidais būdavau.