Įkraunama...
Įkraunama...

Macadamia natural oil kosmetika

QUOTE(zappy @ 2013 05 04, 12:03)
Laba diena,
o kuo skiriasi paprastas aliejukas nuo purškiamo (aprašymas nesiskiria, negi dėl dozatoriaus toks kainos skirtumas  blush2.gif )?

Ir mane domina, atsakykit kuri zino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 05 05, 21:58)
Ir mane domina, atsakykit kuri zino  4u.gif

turejau abu, purskiamas skystesnis.
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2013 05 02, 13:31)
O kur Vilniuje yra pirkti Macadamios produkcijos? Nes paziurejau siustis iki 100 lt kainuoja pristatymas 10 lt, tai gaila tiek moketi sad.gif

Ozo g. 25 ("Vilniaus Akropolis", 1a., Briuselio alėja I-096, Rytinis "Ermitažo" įėjimas), Vilnius
Tel.: 8-699 12190
Ukmergės g. 369 ("Big", 1a., I-25), Vilnius
Tel.: 8-655 05288
Konstitucijos pr. 16 ("VCUP", 3a., III-316), Vilnius
Tel.: 8-642 07206
Verkių g. 29 (Ogmios miestas, "Parkas Outlet"), Vilnius
Tel.: 8-656 05912
Papildyta:
QUOTE(zappy @ 2013 05 04, 12:03)
Laba diena,
o kuo skiriasi paprastas aliejukas nuo purškiamo (aprašymas nesiskiria, negi dėl dozatoriaus toks kainos skirtumas  blush2.gif )?

Purškiamas yra skystesnis, lengvesnės konsistencijos, labiau skirtas plonesniam plaukui. Bent jau taip man aiškino pardavėjos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 05 05, 18:58)
Ir mane domina, atsakykit kuri zino  4u.gif

teisingai mergaites atrase jau, kad jis yra skystesnis. As ji nesiojuosi rankinuke, tik del blizgesio uzsipurskiu ant ranku ir pereinu per plaukus. thumbup.gif
Atsakyti
Aciu Jums No_Angel*, nes kiek matydavau atsakymu, tai parasydavo: yra Akropolyje, pvz, o kur tiksliai - ne, kiek eidavau kartu, ziuredavau, nu niekur nerasdavau doh.gif Dar karta aciu aciu aciu!! 4u.gif
Atsakyti
Naudoju sampuna, kondicionieriu, kauke 1 k i savaite, aliejuka... zodziu visa kompleksa. Esu labai patenkinta, pirkau ir dar pirksiu thumbup.gif
Atsakyti
Na va, nusipirkau as kauke, kurios taip ilgai ieskojau. Pirkau kaip koki sventa grali, prisiskaicius pagyru cia ir internete. Panaudojusi kuri laika galiu pasakyti, kad kauke labai riebina plaukus. Nors naudoju ja karta per savaite, kartais net reciau, ir tepu tik ant galiuku ir ant paciu plauku, bet ne ant galvos odos, pastebiu, kad nuplovus kauke plaukai i vakara tampa kaip sulipe kokie. Kita diena persiplaunu galva ir viskas ok. Bet pirma diena po plovimo plaukai kaip atrodo lyg butu neplauti viena diena. Isskalauju kauke tikrai gerai. Kazkaip nelabai pateisino mano lukescius... Labiau patiko zymiai pigesnes ir paprastesnes kaukes sad.gif Tik pastebejau, kad panaudojus kauke plaukai maziau veliasi. Bet daugiau jokio poveikio nera...

Nusipirkau dar mazuliuka aliejaus buteliuka isbandyti. Aliejukas patinka labiau. Kvapas neispasakytai dieviskas, tai bent jau plaukai kvepia. Daugiau jokio poveikio deja irgi nepastebejau sad.gif
Atsakyti
o gal per ilgai ta kauke laikot? bandyciau trumpint
Atsakyti
Nieko keisto, kas tiko kitoms gali visai netikti jums 4u.gif man si kauke tikrai labai gera, plaukai akivaidziai spindi, blizga ir krenta labai graziai. Nesivelia, nesipucia ir tikrai nesiriebaluoja pirma diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2013 08 15, 00:55)
o gal per ilgai ta kauke laikot? bandyciau trumpint

Bandau laikyti kaip parasyta - 7 minutes. Dar bandziau tepti jos maziau, nors ir taip nelabai daug paimu... verysad.gif Gaila, nusivyliau sia kauke. Pas mane ilgi plaukai, linke pustis. Daug tokiu pasisiaususiu plauku per visa ilgi (matyt del to, kad slenka plaukai ir ju vietoje atauga nauji, skirtingo ilgio). O is isplovus kauke is plauku nesijaucia jokio svelnumo, ar bligesio, kaip pas kitas. Keista, kad kai naudojau Garnier kauke plaukam, poveikis buvo zymiai geresnis. Gal ten daugiau sintetiku prideda...
Atsakyti
Esu naudojusi aliejuką, šampūną ir kaukę. Priemonėmis tikrai nesiskundžiau, jos tikrai vertos pagyrimo:)Buvau patenkinta ypač aliejuku, nes mano plaukai linkę suktis ir pūstis, tai aliejuko pagalba plaukai atrodydavo sveiki ir gražūs, gražiai krisdavo, pasitepus šiek tiek tiesesni palikdavo, ko nebūdavo anksčiau. Bet deja deja, mano plaukai labai greit pripranta prie įvairių priemonių, tad, kad ir kitokia ši priežiūros linija būtų puiki, dabar mano plaukams poveikio nebedaro:/
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2013 08 15, 12:13)
Bandau laikyti kaip parasyta - 7 minutes. Dar bandziau tepti jos maziau, nors ir taip nelabai daug paimu...  verysad.gif Gaila, nusivyliau sia kauke. Pas mane ilgi plaukai, linke pustis. Daug tokiu pasisiaususiu plauku per visa ilgi (matyt del to, kad slenka plaukai ir ju vietoje atauga nauji, skirtingo ilgio). O is isplovus kauke is plauku nesijaucia jokio svelnumo, ar bligesio, kaip pas kitas. Keista, kad kai naudojau Garnier  kauke plaukam, poveikis buvo zymiai geresnis. Gal ten daugiau sintetiku prideda...

Nelaikykit tų 7 minučių, nė jokios kaukės tiek ilgai nelaikau, maximum 3 minutes.
Ši kaukė man viena iš geresnių 4u.gif
Atsakyti