Įkraunama...
Įkraunama...

Macadamia natural oil kosmetika

QUOTE(Ilgakoja @ 2013 03 21, 20:12)
Gaila, kad detangler dar neturi LT. verysad.gif

Kad jau seniausiai turi, jei apie sia priemone kalbate g.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2013 03 22, 07:10)
Kad jau seniausiai turi, jei apie sia priemone kalbate  g.gif

bent jau pas mane nėra užrašyta pre-style unsure.gif nežinau, ar čia toks pat produktas, ar koks patobulintas unsure.gif mane tikino, kad brand new unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 03 22, 09:16)
bent jau pas mane nėra užrašyta pre-style  unsure.gif nežinau, ar čia toks pat produktas, ar koks patobulintas  unsure.gif mane tikino, kad brand new unsure.gif

Man atrodo, ir parduotuveje kur stovi ant pakuociu to uzraso pre-style nera g.gif Pati produkta esu bandziusi - toks purskiamas baltas "pienelis" - priemone lengvinanti issukavima
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2012 12 12, 20:03)
Apie macadamia plauku purskikli lyg komentrau nera, tai rasau savaji smile.gif
Macadamia plauku purskiklis labai patiko ant dregnu plauku, tikrai plaukai lengvai sukavosi graziai krito kazkaip net tiesint ju nereikejo, plaukas visai nepasisiauses buvo, jokiu antenu  thumbup.gif  Bet ant sausu plauku labai nekaip  schmoll.gif  Plaukus stipriai apsunkino, suriebalino. Ir dar kas nepatinka, kad purskiasi balta spalva ir gana sunkiai spaudziasi. Manau antra kart nepirskiu  ax.gif

Ar čia kalbate apie tą Detangler, kur palengvina iššukavimą?
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2013 03 22, 05:10)
Kad jau seniausiai turi, jei apie sia priemone kalbate  g.gif

Kristianoje neradau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2013 03 24, 23:25)
Kristianoje neradau schmoll.gif

Krinonose ir Cascadose tikrai visada buna cool.gif Kristiana berods turi tik populiariausius Macadamios gaminius ) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2013 01 02, 23:29)
Lietuvoje Krinona prekiauja .
Čia nuoroda:

Krinona

Atsiprasau uz kvaila klausima, bet ar kas nors pirkote is sitos svetaines macadamia priemones internetu? Nes nieko dar nesu pirkusi, todel nelabai pasitikiu visomis internetinemis parduotuvemis, bet labai noreciau ismeginti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2013 04 24, 13:05)
Atsiprasau uz kvaila klausima, bet ar kas nors pirkote is sitos svetaines macadamia priemones internetu? Nes nieko dar nesu pirkusi, todel nelabai pasitikiu visomis internetinemis parduotuvemis, bet labai noreciau ismeginti  4u.gif

As esu pirkusi, tikrai galite pasitiketi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2013 04 24, 18:13)
As esu pirkusi, tikrai galite pasitiketi mirksiukas.gif

Aciu labai uz atsakyma! 4u.gif Meginsim tongue.gif
Atsakyti
O kur Vilniuje yra pirkti Macadamios produkcijos? Nes paziurejau siustis iki 100 lt kainuoja pristatymas 10 lt, tai gaila tiek moketi sad.gif
Atsakyti
Laba diena,
o kuo skiriasi paprastas aliejukas nuo purškiamo (aprašymas nesiskiria, negi dėl dozatoriaus toks kainos skirtumas blush2.gif )?
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2013 05 02, 13:31)
O kur Vilniuje yra pirkti Macadamios produkcijos? Nes paziurejau siustis iki 100 lt kainuoja pristatymas 10 lt, tai gaila tiek moketi sad.gif

PC Parke Krinoloj tikrai yra (ir dar su nuolaida)
Atsakyti