Įkraunama...
Įkraunama...

Macadamia natural oil kosmetika

QUOTE(Ilgakoja @ 2013 03 10, 14:48)
  Kur Klaipedoje galima siu priemoniu dar isigyti>? Gal zinote koki salona kurie dirba su siom priemonem? Aciu 4u.gif

Kristiana mirksiukas.gif
Atsakyti
Galvoju isigyt

user posted image

ar nesielektrina nuo jo plaukai?
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2013 03 18, 08:11)
Galvoju isigyt

Ne schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2013 03 18, 08:11)
Galvoju isigyt
user posted image

jergau, kas cia, primena mano suns sukas blink.gif biggrin.gif tie seriukai minksti?
Atsakyti
QUOTE(Luti @ 2013 03 18, 14:28)
jergau, kas cia, primena mano suns sukas blink.gif  biggrin.gif  tie seriukai minksti?

jis kainuoja 40 lt biggrin.gif atsiliepimai kaip ir neblogi, bet kazin ar vertas savo kainos, gal yra geresniu alternatyvu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Luti @ 2013 03 18, 14:28)
jergau, kas cia, primena mano suns sukas blink.gif  biggrin.gif  tie seriukai minksti?

jie lankstūs ax.gif

QUOTE(Amellie @ 2013 03 18, 16:40)
jis kainuoja 40 lt biggrin.gif atsiliepimai kaip ir neblogi, bet kazin ar vertas savo kainos, gal yra geresniu alternatyvu  g.gif

Arba tangle teezer, arba šitas. Visai kitoks jausmas su šitais šukuojantis, kol neišbandysit, neišsiaiškinsit biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2012 02 16, 21:05)
Aš šią Macadamia oil liniją atradau prieš trejetą metų Amerikoj. Man buvo puiki alternatyva mano mėgiamai Alterna.
Šią vasarą užtikau šias priemones Krinonoj ir kadangi jau buvau išbandžiusi, labai apsidžiaugiau, kad nebereikės iš Amerikos siųstis.Nusipirkau tą didžiulį butelį šampūno, ir ką gi, vietoj man įprasto tirštos konsistencijos ir malonaus kvapo šampūno, paspaudus dozatorių bėgo kažkoks birzgalas. Nieko net panašaus į Macadamia oil, kurį pirkdavau Amerikoj. Tai va dabar ir galvoju, ar gamintojas pakeitė sudėtį, ar čia Lietuvoj kažkokia neaiški produkcija g.gif

nieko sau g.gif

Naudojau sampuna, abu aliejukus, kauke, garbanojancia priemone, abu kondicionierius. Mano pastoviai dazomiems, banguotiems ir issausejantiems plaukams labiausiai patiko kauke. Tiesiog negaliu be jos daugiau gyventi. Gal yra ir geresniu, gal dar jas atrasiu, bet ir sita labai pagerina mano plauko bukle 4u.gif
Atsakyti
Idomiai g.gif As pati bandziusi ir amerikooje sita linija ir LT perku dabar ir man sampunas toks pat kaip pirkdavau JAV.
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 03 19, 09:50)
jie lankstūs  ax.gif
Arba tangle teezer, arba šitas. Visai kitoks jausmas su šitais šukuojantis, kol neišbandysit, neišsiaiškinsit  biggrin.gif  ax.gif

Isbandziau ax.gif jausmas toks, kad sukuociau ir sukuociau bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2013 03 19, 23:25)
Isbandziau  ax.gif jausmas toks, kad sukuociau ir sukuociau  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Gėris? ax.gif
Atsakyti
skaitančioms angliškai, štai mano atsiliepimas apie Macadamia aliejų, leave-in kondicionierių, bei detangler'į 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 03 21, 12:39)
skaitančioms angliškai, štai mano atsiliepimas apie Macadamia aliejų,  leave-in kondicionierių, bei detangler'į  4u.gif

Gaila, kad detangler dar neturi LT. verysad.gif
Atsakyti