Įkraunama...
Įkraunama...

Macadamia natural oil kosmetika

Jau kurį laiką šukuojuosi "Macadamia" žaliuoju šepečiu. Mano ilgiems tankiems plaukams kaip tik tokio ir reikėjo. "Lenda" per visus plaukus - siekia ne tik paviršių. Lengva ir greita iššukuoti, nelieka jokių susivėlimų bei nepeša. Po šukavimo plaukai atrodo lyg ir tiesesni bei gražiau krenta. Ir puikus šepečio spygliukų masažas galvos odai bigsmile.gif. Žodžiu, džiaugiuosi įsigijusi - tikrai palengvino plaukų priežiūrą.didis.gif

Taip pat išbandžiau kartą ir atstamomąją kaukę. Tiršta ir malonaus kvapo. Užteko nedidelio kiekio ilgiems plaukams nuo vidurio ilgio. Galai pamaitinti ir sveikesni. Na, patiko. Dar bandysiu keletą kartų. ax.gif

Po plovimo drėgnus plaukus tepiau gydančiu aliejuku. Visai neblogas kvapas ir plaukai neliko suriebinti, o švelnesni, glotnesni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 04 sausio 2013 - 22:22
QUOTE(Victorious @ 2013 01 04, 22:47)
Jau kurį laiką šukuojuosi "Macadamia" žaliuoju šepečiu. Mano ilgiems tankiems plaukams kaip tik tokio ir reikėjo. "Lenda" per visus plaukus - siekia ne tik paviršių. Lengva ir greita iššukuoti, nelieka jokių susivėlimų bei nepeša. Po šukavimo plaukai atrodo lyg ir tiesesni bei gražiau krenta. Ir puikus šepečio spygliukų masažas galvos odai bigsmile.gif. Žodžiu, džiaugiuosi įsigijusi - tikrai palengvino plaukų priežiūrą.didis.gif

Taip pat išbandžiau kartą ir atstamomąją kaukę. Tiršta ir malonaus kvapo. Užteko nedidelio kiekio ilgiems plaukams nuo vidurio ilgio. Galai pamaitinti ir sveikesni. Na, patiko. Dar bandysiu keletą kartų. ax.gif

Po plovimo drėgnus plaukus tepiau gydančiu aliejuku. Visai neblogas kvapas ir plaukai neliko suriebinti, o švelnesni, glotnesni.

tik pliusas sitoms priemonems drinks_cheers.gif

dar labai patinka purskiamas aliejus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 01 04, 22:47)

Pritariu del visko drinks_cheers.gif Sepetys gerai issukuoja, kauke ir man labai skalsi pasirode, o aliejukas tai isvis nerealaus kvapo, plaukai, svelnus, minksti....Turiu dabar vadinamaji kelionini rinkini, tai manau, kad nemazai priemoniu pirksiu pilno dydzio.
Atsakyti
QUOTE(Gudre @ 2013 01 08, 10:38)
Pritariu del visko drinks_cheers.gif Sepetys gerai issukuoja, kauke ir man labai skalsi pasirode, o aliejukas tai isvis nerealaus kvapo, plaukai, svelnus, minksti....Turiu dabar vadinamaji kelionini rinkini, tai manau, kad nemazai priemoniu pirksiu pilno dydzio.

o tas macadamia no tangle "zaliasis sepesys" nebraizo galvos odos, t.y. patys sereliai yra minksti? smile.gif mano jautri galvos oda, negaliu sukuotis bet kuom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aalvyda @ 2013 01 08, 14:17)
o tas macadamia no tangle "zaliasis sepesys" nebraizo galvos odos, t.y. patys sereliai yra minksti?   smile.gif  mano jautri galvos oda, negaliu sukuotis bet kuom  doh.gif

Nepastebėjau, kad braižytų - kaip tik puikiai masažuoja. Norint galima net labai ir neliesti galvos odos tais šereliais. Jie nėra minkšti, o standūs. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 08 sausio 2013 - 19:07
QUOTE(aalvyda @ 2013 01 08, 13:17)
o tas macadamia no tangle "zaliasis sepesys" nebraizo galvos odos, t.y. patys sereliai yra minksti?   smile.gif  mano jautri galvos oda, negaliu sukuotis bet kuom  doh.gif

man irgi braizo, bet pas mane teezer tangle. Todel as sukuoju tik plauku galus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 08 sausio 2013 - 19:22
QUOTE(aalvyda @ 2013 01 08, 13:17)
o tas macadamia no tangle "zaliasis sepesys" nebraizo galvos odos, t.y. patys sereliai yra minksti?  smile.gif  mano jautri galvos oda, negaliu sukuotis bet kuom  doh.gif

tikrai nebraizo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mziukas @ 2013 01 09, 12:11)
tikrai nebraizo thumbup.gif

gavau sukas. tikrai mane nustebino... tikrai , kad nebraizo, puikiai sukuoja, ir visiskai nepesa thumbup.gif
Atsakyti
As bandziau kauke ir sampuna, tai kauke visai patiko, o sampunas tai toks eilinis, nepirksiu daugiau schmoll.gif Siuos produktus pirkau Italijoj parodoj (vyksta karta metuose ir gyvenu salia) tai kauke kainuoja 250ml apie 12-13eur, 500ml kauke - 20eur, sampunas gal 8eur, kitu kainu nepamenu, kiek esu maciusi tai turbut pigiausia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aalvyda @ 2013 01 08, 12:17)
o tas macadamia no tangle "zaliasis sepesys" nebraizo galvos odos, t.y. patys sereliai yra minksti?  smile.gif  mano jautri galvos oda, negaliu sukuotis bet kuom  doh.gif

vakar nusipirkau ta sepeti no tangle - man labai patinka smile.gif gerai issukuoja ir jauciasi, kad nedrasko plauku
Atsakyti
Sveikutes, as taip pat esu gerbeja siu priemoniu wub.gif Negaliu gyventi be kaukes, sampuno, aliejaus ir purskiamo aliejuko thumbup.gif Anksciau pirkdavau medinese sukose klaipedoje, bet paskutini karta nuejusi suzinojau, kad jie daugiau ju nebetures unsure.gif Kur Klaipedoje galima siu priemoniu dar isigyti>? Gal zinote koki salona kurie dirba su siom priemonem? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2013 03 10, 13:48)
Sveikutes, as taip pat esu gerbeja siu priemoniu wub.gif  Negaliu gyventi be kaukes, sampuno, aliejaus ir purskiamo aliejuko thumbup.gif  Anksciau pirkdavau medinese sukose klaipedoje, bet paskutini karta nuejusi suzinojau, kad jie daugiau ju nebetures unsure.gif  Kur Klaipedoje galima siu priemoniu dar isigyti>? Gal zinote koki salona kurie dirba su siom priemonem? Aciu 4u.gif

o Cascada parduotuves Klaipedoj nera?
radau kad yra Akropolyje, ten tikrai rasite smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 10 kovo 2013 - 14:23