Siandien TKMaxxe pamaciau aliejuka plaukams,bet pauoscius dingo noras pirkti,kvapas kaip sugedusios zuvies o gal jis koks pasenes?
QUOTE(Aglėja @ 2012 11 22, 20:15)
Sveikos,aš mėginau kartą macadamia plaukų dažus,kirpykloj nudažė mano spalva 5.23 tokia visiškai natūrali,dar maišė aliejuko į dažus,na čia kaip priklauso O šiaip patiko viskas,mano plaukai buvo dviejų spalvų (nuaugimo stadijoj natūralios šaknys ir ryži galai ),tai nudažė gražiai,lygiai,nors vat šiandien pastebėjau,kad po truputi jau plaunasi spalva,o praėjo trys savaitės tik o vienas minusas,labai nepatiko kvapas
o kvapas labai aitrus kaip įtariu?
O nepasiūlė Jums kokios priemonės spalvai išsaugoti?
mano planuose tas sepetys ir kauke
QUOTE(Mulana @ 2012 12 01, 21:58)
Siandien TKMaxxe pamaciau aliejuka plaukams,bet pauoscius dingo noras pirkti,kvapas kaip sugedusios zuvies o gal jis koks pasenes?
Matyt , šiaip kvapas aliejuko tikrai normalus, toks saldokas, man truputį Angel kvepalus primena
oi ne ten i kveplaus ne kiek nepanasu,gryna zuvim atsidave,taip ir galvojau,kad kazkas cia negerai su tuo aliejuku,va jums ir TKMaxx...
išbandžiau ir aš macadamia deep repair hair mask, tai galiu pasakyt kad plaukai pasidaro labai minkšti švelnus, bet man asmeniškai pasiputimo nenuima ji, jie būna minkšti bet pasipūtę, bet visumoj patiko tuo kad ir kita diena plaukų galai jaučiais neišsausėję
QUOTE(Flika @ 2012 12 02, 10:49)
o kvapas labai aitrus kaip įtariu?
Ne,nesiūlė
Rožinė,jau dažėt?
Apie macadamia plauku purskikli lyg komentrau nera, tai rasau savaji
Macadamia plauku purskiklis labai patiko ant dregnu plauku, tikrai plaukai lengvai sukavosi graziai krito kazkaip net tiesint ju nereikejo, plaukas visai nepasisiauses buvo, jokiu antenu Bet ant sausu plauku labai nekaip Plaukus stipriai apsunkino, suriebalino. Ir dar kas nepatinka, kad purskiasi balta spalva ir gana sunkiai spaudziasi. Manau antra kart nepirskiu
Macadamia plauku purskiklis labai patiko ant dregnu plauku, tikrai plaukai lengvai sukavosi graziai krito kazkaip net tiesint ju nereikejo, plaukas visai nepasisiauses buvo, jokiu antenu Bet ant sausu plauku labai nekaip Plaukus stipriai apsunkino, suriebalino. Ir dar kas nepatinka, kad purskiasi balta spalva ir gana sunkiai spaudziasi. Manau antra kart nepirskiu
QUOTE(ritinelis1 @ 2012 12 12, 21:03)
Apie macadamia plauku purskikli lyg komentrau nera, tai rasau savaji
Kaip Jums idomiai, as tai purskiama naudoju ir ant dregnu ir ant sausu, tai nesipurskia balta spalva Bet pritariu, kad apsunkina kai purski ant sausu plauku
Rimtai man balta spalva ir tokia maza srovele, toks vaizdas kad koks purkstukas sugedes ir neissipurskia daug ta prasme placiai
kokiose kosmetikos parduotuvėse yra macadamia prekių? Ar visos užsisakinėja internetu?