Įkraunama...
Įkraunama...

Macadamia natural oil kosmetika

Siandien TKMaxxe pamaciau aliejuka plaukams,bet pauoscius dingo noras pirkti,kvapas kaip sugedusios zuvies blink.gif o gal jis koks pasenes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2012 11 22, 20:15)
Sveikos,aš mėginau kartą macadamia plaukų dažus,kirpykloj nudažė  rolleyes.gif mano spalva 5.23 tokia visiškai natūrali,dar maišė aliejuko į dažus,na čia kaip priklauso  blush2.gif  O šiaip patiko viskas,mano plaukai buvo dviejų spalvų (nuaugimo stadijoj natūralios šaknys ir ryži galai biggrin.gif ),tai nudažė gražiai,lygiai,nors vat šiandien pastebėjau,kad po truputi jau plaunasi spalva,o praėjo trys savaitės tik  blink.gif o vienas minusas,labai nepatiko kvapas  blush2.gif

o kvapas labai aitrus kaip įtariu? g.gif
O nepasiūlė Jums kokios priemonės spalvai išsaugoti?
Atsakyti
mano planuose tas sepetys ir kauke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2012 12 01, 21:58)
Siandien TKMaxxe pamaciau aliejuka plaukams,bet pauoscius dingo noras pirkti,kvapas kaip sugedusios zuvies blink.gif o gal jis koks pasenes? g.gif

Matyt g.gif, šiaip kvapas aliejuko tikrai normalus, toks saldokas, man truputį Angel kvepalus primena smile.gif
Atsakyti
oi ne ten i kveplaus ne kiek nepanasu,gryna zuvim atsidave,taip ir galvojau,kad kazkas cia negerai su tuo aliejuku,va jums ir TKMaxx... cool.gif
Atsakyti
išbandžiau ir aš macadamia deep repair hair mask, tai galiu pasakyt kad plaukai pasidaro labai minkšti švelnus, bet man asmeniškai pasiputimo nenuima ji, jie būna minkšti bet pasipūtęsmile.gif, bet visumoj patiko tuo kad ir kita diena plaukų galai jaučiais neišsausėję
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2012 12 02, 10:49)
o kvapas labai aitrus kaip įtariu? g.gif
O nepasiūlė Jums kokios priemonės spalvai išsaugoti?

Ne,nesiūlė g.gif

Rožinė,jau dažėt? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aglėja: 08 gruodžio 2012 - 00:20
Apie macadamia plauku purskikli lyg komentrau nera, tai rasau savaji smile.gif
Macadamia plauku purskiklis labai patiko ant dregnu plauku, tikrai plaukai lengvai sukavosi graziai krito kazkaip net tiesint ju nereikejo, plaukas visai nepasisiauses buvo, jokiu antenu thumbup.gif Bet ant sausu plauku labai nekaip schmoll.gif Plaukus stipriai apsunkino, suriebalino. Ir dar kas nepatinka, kad purskiasi balta spalva ir gana sunkiai spaudziasi. Manau antra kart nepirskiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2012 12 12, 21:03)
Apie macadamia plauku purskikli lyg komentrau nera, tai rasau savaji smile.gif
Macadamia plauku purskiklis labai patiko ant dregnu plauku, tikrai plaukai lengvai sukavosi graziai krito kazkaip net tiesint ju nereikejo, plaukas visai nepasisiauses buvo, jokiu antenu  thumbup.gif  Bet ant sausu plauku labai nekaip  schmoll.gif  Plaukus stipriai apsunkino, suriebalino. Ir dar kas nepatinka, kad purskiasi balta spalva ir gana sunkiai spaudziasi. Manau antra kart nepirskiu  ax.gif

Kaip Jums idomiai, as tai purskiama naudoju ir ant dregnu ir ant sausu, tai nesipurskia balta spalva mirksiukas.gif Bet pritariu, kad apsunkina kai purski ant sausu plauku 4u.gif
Atsakyti
Rimtai man balta spalva ir tokia maza srovele, toks vaizdas kad koks purkstukas sugedes ir neissipurskia daug ta prasme placiai biggrin.gif
Atsakyti
kokiose kosmetikos parduotuvėse yra macadamia prekių? 4u.gif Ar visos užsisakinėja internetu?
Atsakyti
Lietuvoje Krinona prekiauja .
Čia nuoroda:

Krinona
Atsakyti