Įkraunama...
Įkraunama...

Macadamia natural oil kosmetika

QUOTE(joanellea @ 2012 11 13, 17:55)
O kaip jūs tas kaukes naudojat, kaip ir parašyta? Palaikot ir nuplaunat, ar dar po to su šampūnu?  4u.gif

dedu po sampuno ir palaikau bent 5 minutes smile.gif
Atsakyti
Pirma karta nusipirkau siu priemoniu parodoje,nes suzavejo ju stendai,pakuotes ir produktu pristatymas:ax: .Nusipirkau 2 rinkinukus,nes parodoje buvo nuolaidos rolleyes.gif
Antibakterinis sepetys su serno seriais,labai patinka.Turiu ilgus plaukus,gerai issukuoja,nepesa plauku, thumbup.gif sepetys.
Atstatomuoju aliejumi prisotintos sukos,visiskai nenaudoju. verysad.gif Tik nesenai suzinojau,kad jos prisotintos aliejumi,nes naudojant-paprastos sukos,jokio efekto nepastebejau:verysad:
Plauku sampunas Rejuvenating,patiko bigsmile.gif
Nenuplaunama plauku kauke Nourishing Leave-In Cream,taipat patiko mirksiukas.gif ,nes mano plaukai linke veltis.Jeigu matau,kad neissukuosiu,tai patepiu dregnus plaukus ir palaukiu 5min,tikrai daug lengviau issisukuoja mirksiukas.gif .Ka pastebejau,kad po sios kaukes,manau,kaip po visus nenuplaunamu,greiciau riebaluojasi plaukai. verysad.gif
Plauku kauke Deep Repair Masque,geras dalykas. thumbup.gif Patiko,nes reikia laikyti 7min thumbup.gif ,o efektas jauciasi ir po 5min.Graziai zvilga,svelnus plaukai thumbup.gif
Kuo nelikau suzaveta verysad.gif atstatomuoju aliejuku ir purskiamu plauku aliejumi.Gal per daug naudojau,bet riebaluoja plaukus verysad.gif
Siaip visu priemoniu superinis kvapas thumbup.gif

Atsakyti
Kreminiai plaukų dažai su aliejais "Macadamia Oil Cream Color"
Gal dažotės plaukus šiais dažais?kas bandėte?kur dažotės? kokie atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožinė: 20 lapkričio 2012 - 21:24
Nesuprantu, ar dažai prasti, ar nepopuliarūs? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rožinė @ 2012 11 21, 16:05)
Nesuprantu, ar dažai prasti, ar nepopuliarūs?  biggrin.gif

Gal brangus labai?
Atsakyti
dažai 100 ml- 35 t, oksidantas 37, bet to oksidanto talpa 1 L , taigi ilgam (nepilsto jo, nes dažai skirti kirpykloms) tikrai nėra brangūs, vienas dažymas paskaičiavus man gaunasi apie 23 lt

maišymas 1:1,5
Atsakyti
Galvoju gal turėtų būti geri dažai,nes Macadamia kaukė,aliejukas superiniai..O nebandėt paklaust paklaust pardavėjos apie dažus? Būna jos pačios naudoja tas priemones..
Tik įdomu kaip nudažo plauką?! g.gif Mano plaukas raudono pigmento turi..
Atsakyti
Aš tuos dažus JAU nusipirkus biggrin.gif tik man dažyt dar nereikia, o ir pradėti bijau biggrin.gif galvojau nuomoni pasiklausinėsiu, bet pasirodo jų Lietuvoj nelabai dar ir parduoda doh.gif puse apie juos išvis negirdėję, o kita pusė negauna nupirkt ax.gif žinau, kad kaune Strazdo (tikriausiai) gatvėje yra caskados/krinonos kirpykla, ten su jais ir dažo, bet nieko tikslaus neišsiaiškinau smile.gif
o pardavėja kaip pardavėja, nors ir labai draugiška buvo ir lyg nebandė iškišti gaminio, bet nelabai pardavėjom tikiu lotuliukas.gif
bet sakė, kad daug kas gyrė juos
Atsakyti
Va cascada grožio salonas kaip tik nuotraukas įmetė smile.gif
Atsakyti
Sveikos,aš mėginau kartą macadamia plaukų dažus,kirpykloj nudažė rolleyes.gif mano spalva 5.23 tokia visiškai natūrali,dar maišė aliejuko į dažus,na čia kaip priklauso blush2.gif O šiaip patiko viskas,mano plaukai buvo dviejų spalvų (nuaugimo stadijoj natūralios šaknys ir ryži galai biggrin.gif ),tai nudažė gražiai,lygiai,nors vat šiandien pastebėjau,kad po truputi jau plaunasi spalva,o praėjo trys savaitės tik blink.gif o vienas minusas,labai nepatiko kvapas blush2.gif
Atsakyti
gaila labai jei taip greitai nusiplauna g.gif nors pati su z.one paskutiniu metu dažydavau, tai irgi panašiu greičiu atsiplaudavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rožinė @ 2012 11 22, 21:17)
gaila labai jei taip greitai nusiplauna  g.gif  nors pati su z.one paskutiniu metu dažydavau, tai irgi panašiu greičiu atsiplaudavo  doh.gif

Na aš galvą plaunus kas trečia diena,manau tikrai nedažnai,tad nusiplauna tikrai greit unsure.gif
Atsakyti