man kauke tiesiog super,tik kaina kandziojasi plaukai svelnus purus glotnus ir poveikis laikosi kelias dienas.Neapsunkina plauku absoliuciai,nors pati ja isbandziau tik pries menesi del atsiliepimu skaitytyu seniau kad ji apsunkina.. mano plaukai ploni tiesus,besipuciantys
o vat aliejuko turejau maziuka 5ml,tai kazkokio stebuklo nepastebejau ,eilinis aliejukas,naudojau tik galiukams,nekartojau
sunaudojau mini sampuna, tai galiu pasakyt visai patiko. Plaukai svelnus, glotnus. Mano galvos oda jautri,sunkiai prisitaikau sampunus,bet sitas tiko.
cia radau info idomia:
Paprasta, standartinė kaukė/ kondicionierius (nes tai praktiškai tas pats) sausiems plaukams. Pavadinimas gražus, aprašymas dar gražesnis, bet plaukus drėkins ne natūralūs aliejai (arganas ar makadamijos), bet riebieji alkoholiai, plaukus sušvelnins silikonas, antistatikai. Nei šita kaukė natūrali, nei makadamijų aliejaus turi tiek, kad jis kokį nors poveikį plaukams turėtų, nei ji gali "atstatyti" plauką, kaip pavadinimas žada (niekas negali plauko atstatyti, jei jau tiesiai šviesiai). Turi nemažai kvepalų.
irgi susidomejus buvau ta kauke, bet dabar suabejojau..
Paprasta, standartinė kaukė/ kondicionierius (nes tai praktiškai tas pats) sausiems plaukams. Pavadinimas gražus, aprašymas dar gražesnis, bet plaukus drėkins ne natūralūs aliejai (arganas ar makadamijos), bet riebieji alkoholiai, plaukus sušvelnins silikonas, antistatikai. Nei šita kaukė natūrali, nei makadamijų aliejaus turi tiek, kad jis kokį nors poveikį plaukams turėtų, nei ji gali "atstatyti" plauką, kaip pavadinimas žada (niekas negali plauko atstatyti, jei jau tiesiai šviesiai). Turi nemažai kvepalų.
QUOTE(iewootia @ 2012 10 29, 19:35)
cia radau info idomia:
tai čia apie visus aliejukus, kurie nėra natūralūs aliejai, tą patį galima pasakyt
QUOTE(iewootia @ 2012 10 29, 19:35)
Pavadinimas gražus, aprašymas dar gražesnis, bet plaukus drėkins ne natūralūs aliejai (arganas ar makadamijos), bet riebieji alkoholiai, ......
Man tai, atvirai sakant, visai jokio skirtumo, ar natūralūs drėkins, ar nenatūralūs, svarbu, kad rezultatas būtų geras ir plaukai gražūs būtų, o ši kaukė tikrai kol kas geriausia iš visų mano bandytų.
QUOTE(Temidė @ 2012 10 29, 23:03)
Man tai, atvirai sakant, visai jokio skirtumo, ar natūralūs drėkins, ar nenatūralūs, svarbu, kad rezultatas būtų geras ir plaukai gražūs būtų
QUOTE(Temidė @ 2012 10 29, 23:03)
Man tai, atvirai sakant, visai jokio skirtumo, ar natūralūs drėkins, ar nenatūralūs, svarbu, kad rezultatas būtų geras ir plaukai gražūs būtų, o ši kaukė tikrai kol kas geriausia iš visų mano bandytų.
realiai tai nenatūralus nedrėkins. jis kaip tik sausins plauką, tik tai išlįs po kurio laiko. aš panaudojau aliejuką macadamia kurį laiką, dabar plaukai į plaukus nebepanašūs..
bet žinoma, kiekvienas pasirenkam tai, kas mums geriausia ir tai yra gerai
QUOTE(Eleina @ 2012 10 30, 19:19)
realiai tai nenatūralus nedrėkins. jis kaip tik sausins plauką, tik tai išlįs po kurio laiko. aš panaudojau aliejuką macadamia kurį laiką, dabar plaukai į plaukus nebepanašūs..
Na jau tik nereikia. Naudoju ir Macadamia ir kitokias ''nenatūralias'' priemones. Plaukai net labai į plaukus panašūs. O vat panaudojus taip vadinamą ekologišką šampūną, plaukas taip išsausėjo, kad neįmanoma iššukuoti buvo ir plius dar pleiskanų atsirado.
QUOTE(Eleina @ 2012 10 30, 19:19)
tik tai išlįs po kurio laiko. aš panaudojau aliejuką macadamia kurį laiką, dabar plaukai į plaukus nebepanašūs..
Visą gyvenimą naudoju nenatūralius priemones ir niekas "neišlindo". Nereikia čia pasakot pasakų
uzsikreciau macadamia liga is pradziu nusipirkau kaukes meginuka, pardaveja ispejo, kad cia uzkreciama liga tos priemones, paskui norisi dar ir dar. nu pagalvojau, tik nereikia pasaku )) isnaudojusi meginuka nusipirkau kauke (moters pasaulyje cascada turejo 20 proc nuolaida dar). taip pat pirksiu aliejuka nuo skilinejimo, o tada planuose plauku sepetys nuo velimosi
QUOTE(milagra797 @ 2012 11 11, 22:26)
uzsikreciau macadamia liga is pradziu nusipirkau kaukes meginuka, pardaveja ispejo, kad cia uzkreciama liga tos priemones, paskui norisi dar ir dar. nu pagalvojau, tik nereikia pasaku )) isnaudojusi meginuka nusipirkau kauke (moters pasaulyje cascada turejo 20 proc nuolaida dar). taip pat pirksiu aliejuka nuo skilinejimo, o tada planuose plauku sepetys nuo velimosi
as ir nusipirkau kaukes meginuka, bet kita kart pirksiu didesne pakuote (100ml) manau labiau apsimokes ir planuose tas isgirtasis aliejus
O kaip jūs tas kaukes naudojat, kaip ir parašyta? Palaikot ir nuplaunat, ar dar po to su šampūnu?