Sunaudojus du buteliukus sio aliejuko, nusipirkau ir trecia, si karta purskiama, poveikis plaukams panasus, tik uzsukamame buteliuke labiau patiko, nes purskiamo purkstukas siaip sau dazniausiai aliejuku sutepu tik galiukus, o purskiant lengva padauginti ir tada plaukai atrodys riebaluoti
Sveikos merginos. Jungiuosi prie jusu burio
Isbandziau kauke ir aliejuka, tai mano sviesintiems, kietiems, siurkstiems plaukams sie produktai tiesiog fantastiskai tinka Kauke darau taip kaip Krinonos puslapyje video pristatyme parodyta ir esu labai labai patenkinta. Kiek priemoniu iki siol teko bandyti, tai jokia kita kauke Macadamia Deep Repair Masque neprilygo ne is tolo. Kas turi bedu su siurksciais, kietais plaukais, tai tikrai rekomenduoju
Isbandziau kauke ir aliejuka, tai mano sviesintiems, kietiems, siurkstiems plaukams sie produktai tiesiog fantastiskai tinka Kauke darau taip kaip Krinonos puslapyje video pristatyme parodyta ir esu labai labai patenkinta. Kiek priemoniu iki siol teko bandyti, tai jokia kita kauke Macadamia Deep Repair Masque neprilygo ne is tolo. Kas turi bedu su siurksciais, kietais plaukais, tai tikrai rekomenduoju
O jūs Macadamia šampūno daug tepat? Nes jis pas man kažkoks neputojantis, tai lyg ir daugiau reikia tepti
Sendien isbandziau plauku aliejuka purskiama ant sausu plauku galiuku,tai matyt padauginau nes taip baisiai susiriebalavo reiks maziau bandyt.
aš kaukę 1 kart pabandžiau, tai nerealiai patiko naudosiu toliau
pritariu kauke geras dalykas plaukai minkstuciai
Na va, aš Macadamia visas priemones kartu naudojau apie dvi sav., tik vienintelis šampūnas netinka, riebina man plauką. Kaukė ir aliejukas tiesiog super galvojau jau tiks šis šampūnas, bet gaila ne dabar net jau nebežinau kokį čia kitą įsigyt, kad naudot su kondiconierium, nes jis man ir labai patiko
ta kaukė tiktų plaukams kuire nėra labai sausi, labiau normalūs? nes man visos bandytos kaukės apsunkina plauku galus arba jie pasipučia.
QUOTE(Malena @ 2012 10 14, 11:36)
Macadamia kaukė iš apsunkinančių.
normaliems plaukams išvis nebūna kaukių?
QUOTE(Malena @ 2012 10 14, 10:36)
Macadamia kaukė iš apsunkinančių.
Man ji tokia keista, nesuprantu, ar apsunkina, ar ka daro, bet plaukai lieka ne slidus, o siurkstesi ir labiau apsivele, nera kritimo, o tik sunkumas juose, nors glotnumo - ne su ziburiu. Nekartociau ne uz ka, nesuprantu, kokiems plaukams ji tinkama