QUOTE(No_Angel* @ 2012 03 19, 21:19)
Išbandžiau plaukų kaukę ir aliejuką
Kaukė gal šiek tiek apsunkina plaukus man, bet po jos jie labai žvilga ir blizga, palieka švelnūs, aliejukas irgi patiko - naudoju ant šlapių plaukų ir po to ištepu dar išdžiovintus galiukus. Šių abiejų priemonių rezultatas labai patiko, o ir tikrai greitina plaukų džiūvimą - į tą dalyką žiūrėjau skeptiškai, bet pasirodo tai tiesa
Kaukė gal šiek tiek apsunkina plaukus man, bet po jos jie labai žvilga ir blizga, palieka švelnūs, aliejukas irgi patiko - naudoju ant šlapių plaukų ir po to ištepu dar išdžiovintus galiukus. Šių abiejų priemonių rezultatas labai patiko, o ir tikrai greitina plaukų džiūvimą - į tą dalyką žiūrėjau skeptiškai, bet pasirodo tai tiesa
na šiaip nėr ko labai džiaugtis dėl to greito džiuvimo. vienintelė priežąstis kodėl greitina džiuvimą yra tai, kad išgarina drėgmę iš plaukų. o tai yra neigiamas dalykas.
nors kita vertus man aliejukas patiko. nežinau kaip bus ilgiau panaudojus, bet pabandžius kelis kartus galiukus, garbanoti plaukai atrodo super nepasišiaušę, minkšti, švelnūs