Įkraunama...
Įkraunama...

Macadamia natural oil kosmetika

QUOTE(No_Angel* @ 2012 03 19, 21:19)
Išbandžiau plaukų kaukę ir aliejuką  thumbup.gif 
Kaukė gal šiek tiek apsunkina plaukus man, bet po jos jie labai žvilga ir blizga, palieka švelnūs, aliejukas irgi patiko - naudoju ant šlapių plaukų ir po to ištepu dar išdžiovintus galiukus. Šių abiejų priemonių rezultatas labai patiko, o ir tikrai greitina plaukų džiūvimą - į tą dalyką žiūrėjau skeptiškai, bet pasirodo tai tiesa  biggrin.gif

na šiaip nėr ko labai džiaugtis dėl to greito džiuvimo. vienintelė priežąstis kodėl greitina džiuvimą yra tai, kad išgarina drėgmę iš plaukų. o tai yra neigiamas dalykas.
nors kita vertus man aliejukas patiko. nežinau kaip bus ilgiau panaudojus, bet pabandžius kelis kartus galiukus, garbanoti plaukai atrodo super smile.gif nepasišiaušę, minkšti, švelnūs smile.gif
Atsakyti

pas mane lb ploni,lb sausi,pazeisti plaukai. Tiko,patiko ir padejo ju balzamas ir aliejiukas wub.gif Net buvau padauginus karta to aliejiuko,plaukuciai nebuvo kaip stagarai,jie viska viska sugere blush2.gif
Atsakyti
bandziau sampuna, balzama, kauke, nenuplaunama balzama ir aliejuka.
tai sampunas netiko, nes riebino plauka, balzamas vidutiniskas, kauke nebloga, bet yra ir geresniu-nekartosiu, nenuplaunas balzamas-tragedija, plaukus siaudais paverte, o va aliejukas patinka, jau 3 150 ml buteliuka naudoju(zinoma kaitalioju su kitais aliejukais, neleidziu prie vieno priprasti).
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 07 01, 18:59)
bandziau sampuna, balzama, kauke, nenuplaunama balzama ir aliejuka.
tai sampunas netiko, nes riebino plauka, balzamas vidutiniskas, kauke nebloga, bet yra ir geresniu-nekartosiu, nenuplaunas balzamas-tragedija, plaukus siaudais paverte, o va aliejukas patinka, jau 3 150 ml buteliuka naudoju(zinoma kaitalioju su kitais aliejukais, neleidziu prie vieno priprasti).

O gal galite pasidalinti kokias jus zinote geresnes kaukes.. buciau labai dekinga, nes pakolkas tai man sita berods geriausia, nezinau kokia kita bandyt g.gif o aliejuko dar nebandziau, reiks nusipirkt, o sampunas tai man asmeniskai nieko gero, paprastas toks, yra gereniu ax.gif
Atsakyti
Off topic ax.gif
loreal profesionalios serijos absolute repair kauke ir balzamas thumbup.gif skaitosi pazeistiems plaukams, nu bet plaukai po siu priemoniu slysta tarp pirstu,500ml kaukes kaina 75 lt ml, uztenka man metams.
o macadamia aliejukas kol kas mano favoritas, tikrai vertas demesio, kainos ir t.t. smile.gif
Atsakyti
is pradziu zavejausi sia kosmetika plaukams, taciau ilgiau panaudojus supratau, kaip as klydau, baisiai klydau..., gal tiesiog netiko mano plaukams.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 07 10, 11:58)
Off topic ax.gif
loreal profesionalios serijos absolute repair kauke ir balzamas  thumbup.gif skaitosi pazeistiems plaukams, nu bet plaukai po siu priemoniu slysta tarp pirstu,500ml kaukes kaina 75 lt ml, uztenka man metams.
o macadamia aliejukas kol kas mano favoritas, tikrai vertas demesio, kainos ir t.t. smile.gif

Aciu uz off topic ax.gif jau issisaugojau favorituose, sekanti karta butinai bandysiu sita, jau seniai galvojau pabandyt kazka is loreal professional linijos, dabar zinau kuri bandysiu, aciu 4u.gif
Atsakyti
aš tai nusipirkau Macadamia oil aliejuką plaukams iį http://www.topbeauty...a-oil-kosmetika , esu tikrai patenkinta smile.gif
Atsakyti
as turiu kauke, tai labai patinka, plaukai labai svelnus blizga po jos.bet jau i pabaiga, tai vel pirksiu 4u.gif
dar zadu aliejuka isigyti plauku galiukams
labai domina atsiliepimai apie Macadamia Oil purškiamas gydomasis plaukų aliejus..
Atsakyti
Panelės, o kur jūs perkate Macadamia kosmetiką, internetu ar parduotuvėse kur? Mačiau yra mažesnėse talpose, galvoju nusipirkti pasibandyti šias priemones g.gif
Atsakyti
QUOTE(joanellea @ 2012 08 16, 15:36)
Panelės, o kur jūs perkate Macadamia kosmetiką, internetu ar parduotuvėse kur? Mačiau yra mažesnėse talpose, galvoju nusipirkti pasibandyti šias priemones g.gif

perku is http://www.feelunique.com/, siuntimas i Lietuva nemokamas.(galiu atsiust 10% nuolaida), o jei Lietuvoje tai yra Krinona parduotuvese
Atsakyti
Atejau ir as pagirti aliejuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif sndn pirma karta isbandziau, bet tokiu plauku gyvenime neesu turejusi! Tokie svelnus, net malonu liesti. Galiukai ir tie svelnus pasidare, o buvo kaip siaudai blush2.gif ir kvepia lb maloniai.
Neabejoju, kad pirksiu sios linijos ir daugiau priemoniu. Kolkas tik aliejukas isbandytas smile.gif
Atsakyti