QUOTE(mimoza0922 @ 2011 01 21, 16:55)
Nežinau gal blogai pasielgiau, bet neišvežiau mamos į ligonę. Gydomės kiek galim namuose, nes iš lovos nebepakylam, o ir bet koks menkiausias judsys nežmoniškus skausmus sukelia.
Dabartinė krizė kaip suprantu atsirado po chemoterapijos, kadangi inkstai dirbo prastai ir nebešalino visų tų toksinų. Nesu medikė, bet čia mano tokiu supratimu viskas taip buvo. 6 chemoterapijos jau nebedarėme. Po 5 chemoterapijos gydymų rodikliai buvo šiek tiek pagerėję, tačiau dabar jau reikalai prasti.
Dabartinė krizė kaip suprantu atsirado po chemoterapijos, kadangi inkstai dirbo prastai ir nebešalino visų tų toksinų. Nesu medikė, bet čia mano tokiu supratimu viskas taip buvo. 6 chemoterapijos jau nebedarėme. Po 5 chemoterapijos gydymų rodikliai buvo šiek tiek pagerėję, tačiau dabar jau reikalai prasti.
Antibiotikus leidžiate... tai reiškia, kad plaučių uždegimas toliau tęsiasi? O sepsis? Jei taip, su tokiais dalykais geriau ligoninėje būti, o su sepsiu - išvis reanimacijoje. Jei ne, o temperatūra ir kiti blogumai vyksta dėl blogėjančios situacijos susijusios su pagrindine liga, ligoninės nelabai ir priima tokius ligonius. Nebent slaugos. O pastarųjų visokių būna. Būna, kad geriau namie likti... Jus gydytoja bent pakonsultuoja, ką daryti?
Esu kordicepso priešininkė, jei šneka eina apie vėžio gydymą juom, bet iš daugelio esu girdėjus ir šiaip išskaičius, kad jis palengvina šios ligos sukeliamus negalavimus (būtent dėl šios priežasties ir atrodo, kad jis gydo). Gal verta pamėginti?