Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos (31 tema)

QUOTE(mimoza0922 @ 2011 01 21, 16:55)
Nežinau gal blogai pasielgiau, bet neišvežiau mamos į ligonę. Gydomės kiek galim namuose, nes iš lovos nebepakylam, o ir bet koks menkiausias judsys nežmoniškus skausmus sukelia.
Dabartinė krizė kaip suprantu atsirado po chemoterapijos, kadangi inkstai dirbo prastai ir nebešalino visų tų toksinų. Nesu medikė, bet čia mano tokiu supratimu viskas taip buvo. 6 chemoterapijos jau nebedarėme. Po 5 chemoterapijos gydymų rodikliai buvo šiek tiek pagerėję, tačiau dabar jau reikalai prasti.

Antibiotikus leidžiate... tai reiškia, kad plaučių uždegimas toliau tęsiasi? O sepsis? Jei taip, su tokiais dalykais geriau ligoninėje būti, o su sepsiu - išvis reanimacijoje. Jei ne, o temperatūra ir kiti blogumai vyksta dėl blogėjančios situacijos susijusios su pagrindine liga, ligoninės nelabai ir priima tokius ligonius. Nebent slaugos. O pastarųjų visokių būna. Būna, kad geriau namie likti... Jus gydytoja bent pakonsultuoja, ką daryti?
Esu kordicepso priešininkė, jei šneka eina apie vėžio gydymą juom, bet iš daugelio esu girdėjus ir šiaip išskaičius, kad jis palengvina šios ligos sukeliamus negalavimus (būtent dėl šios priežasties ir atrodo, kad jis gydo). Gal verta pamėginti?

Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2011 01 22, 17:34)
Ui, čia mūsų daug tokių  smile.gif
Pradžiai liemenėlės tikrai nereikės, bus daaaug tvarščių, kuriuos kasdien reiks nulupt, užklijuot, taigi nebus noro ir reikalo jos dėti. Vėliau, aišku bus reikalinga - patogi, minkšta, rekomenduojama be pakietinimų, vielučių, medvilninė. Bet matysit pagal situaciją. Rūbai irgi, atitinkamai, lengvi, nesunkiai apsivelkami, neprigludę, medvilniniai, nes ir taip oda sudirginta nuo pleistrų ir dezinf. skysčių.
Klausk, drąsiai, kad ir buitiniai tie klausimai smile.gif

Norėtųs, kad būtų kuo mažiau. Nuoširdžiai.

Buitis buitim. Štai koks klausimas, vakar iškilo. O kai ranka gipse (lūžo riešas) galima operuoti kitos pusės krūtį, ar ne?

Gal esat mačiusios?

Už patarimus ir patirtį, dėkui jums hi.gif Labai.

Vat vakar galvojau, kad už vėžį nieko blogiau nebūna. Pasirodo būna. Kai ranka gipse, o operacija ant nosies.

Atsakyti
Laba diena,labai gaila bet noriu prisijungti prie jusu verysad.gif Liga istiko mano mylima vyra. Perskaiciau visa praita ir sia tema todel kaskiek susipazinau su jumis 4u.gif Diagnoze musu labai ydomi jei
leisit bandysiu viska nuo pradziu. 2005-uju rudeni buvo isoperuotas auglys virs akies,jis buvo apvalus neisplites bet piktas.Po operacijos gavo kursa svitinimu ir beda buvo pamirsta kol... Praitu metu gruodi pasijuto blogai ji pradejo dusinti buvo net nualpes. Kreipemes pas savo daktara padarius plauciu nuotrauka paaiskejo kad viename susikaupe skysciai apie 3 litrus. Dar ta pacia diena jo is ligonines nebeisleido,padare visus tyrimus paaiskejo kad skystyje yra supiktybejusiu lasteliu. Nezinau medicininiu terminu nes veiksmas vyksta Londone ir mus viska aiskina kiek galima paprasciau. Zodziu skysciu nuleisti pavyko virs 2litru. Ir isleido namo mano branguji svest svenciu,tuo metu nezinojom biopsijos rezultatu del to sventes praejo gana linksmos,labai dziaugemes kad galim jas svest visi namuciuose. Sausio pradzioj isgirdom diagnoze ir aisku vel pasijuto prastai vel sunkumas plauciuose. Pries savaite pqgulde vel i ligonine dabar jau operacijai su nakroze nes pasirodo ne visus vandenis nuleido o ir nauju prisikaupe.
Atsiprasau bet matau kad labai jau ysipleciau bet isvados musu tokios kad skysciai sutekejo nuo veido(nesuvokiu kad taip gali but) bet jie tik toki paaiskinima randa nes tas auglys akies buvo glandinis o skysciai taip pat glandiniai. Tikriausia neatsiras is jusu su tuo susidure bet zinau kad Patriccija turi bedu su skysciais plauciuose,mieloji gal galit pasidalinti info del kokiu priezasciu jie pas jus atsirado? Kad ir trumpai bet man labai ydomu.
Atsakyti
Labas

http://www.pobedined...sutinuprrak.php

Лечение рака

Специальные упражнения, которые действуют на психологические причины возникновения рака и на саму раковую опухоль.
Биоэнерготренинг

Kas nesupranta rusiškai bandykite skaityti su Google vertėju.Įdealiai nebus , bet esmę turėtumėte suprasti.

Dar nebandžiau nes ką tik radau.
Vis nerandu laiko aukso terapijai aprašyti.
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2011 01 19, 19:54)
pora jaunesnių moterų, kurios iš karto po operacijų darėsi chemoterapiją, o į reabilitaciją kažkaip tarėsi, kad vėliau, o viena jauna 3 vaikiukų mama ir iš viso nenorėjo važiuoti. Prieš pora savaičių mačiau klinikose išgražėjusią, tikiuosi, kad gal remisija g.gif

cia ne as busiu kartais?
kaip tik pries pora savaiciu klinikose buvau - planines KT smile.gif kalbu apie Santariskiu klinikas, ne Kauno.

Tomoshiau, pas Brasiuniene as gydziausi, man ji paliko labai gera ispudi, ja tikrai pasitikiu.

Paskaitinejau tema, ne kas cia paskutiniu metu. Stiprybes visiems, kuriems dabar sunku.

O as, kaip jau rasiau, praejau planini patikrinima, atejo kompiuterines atsakymai - viskas gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 23 sausio 2011 - 12:46
QUOTE(Patriccija @ 2011 01 20, 12:11)
NBA , jei prisimenate, nekas su sveikatėle, ji ligoninėje. Pasimelskit, kad Dievulis jai dar grąžintų jėgas.

Pamenam, žinoma. Duokdie sveikatos.

QUOTE(mimoza0922 @ 2011 01 21, 15:55)
... o ir bet koks menkiausias judesys nežmoniškus skausmus sukelia.

O kartu su morfinu kokius vaistų derinius naudojate?
Atsakyti
Sveikatos visoms!!!!!! wub.gif

As jau namie,po operacijos,pirma diena jauciausi siaubingai,del narkozes,bet siaip operacija pavyko,pasalino visus augliukus,o ju buvo laaabai daug,dabar laukiu tyimu,ar nebuvo piktybiniu,palaikykit kumscius uz mane 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2011 01 22, 23:04)
Antibiotikus leidžiate... tai reiškia, kad plaučių uždegimas toliau tęsiasi? O sepsis? Jei taip, su tokiais dalykais geriau ligoninėje būti, o su sepsiu - išvis reanimacijoje. Jei ne, o temperatūra ir kiti blogumai vyksta dėl blogėjančios situacijos susijusios su pagrindine liga, ligoninės nelabai ir priima tokius ligonius. Nebent slaugos. O pastarųjų visokių būna. Būna, kad geriau namie likti... Jus gydytoja bent pakonsultuoja, ką daryti?
Esu kordicepso priešininkė, jei šneka eina apie vėžio gydymą juom, bet iš daugelio esu girdėjus ir šiaip išskaičius, kad jis palengvina šios ligos sukeliamus negalavimus (būtent dėl šios priežasties ir atrodo, kad jis gydo). Gal verta pamėginti?

Antibiotikai padėjo - plaučiai apsivalė, lyg ir gerėja situacija šioje srityje. Ryt atvažiuoja gydytoja kraują tikrint, bus matyt kokia situacija čia. Bet iš mamos veido, ir visų veiksmų suprantu, kad atėjo šviesesnis metas pas mus. Gydytojai mažai ką konsultuoja, daugiausiai patarimų duoda šeimos gydytoja kad ir kaip mažai galbūt žino apie intensyvią terapiją, bet konsultuojasi su kitais ir ieško variantų. Turim ir slaugių ir seselių, kurios ateina pasikonsultuoti ir padėti, bet šiaip vadovaujamės savo nuovoka.
Apie kordicepsą girdėjusi ir aš, reikės nusipirkti pabandyti. Kai jau nelabai yra kitų variantų, nemanau, kad labai pakenks. Ačiū už patarimus.

QUOTE(something else @ 2011 01 23, 13:49)
Pamenam, žinoma. Duokdie sveikatos.
O kartu su morfinu kokius vaistų derinius naudojate?

Ne, nieko jei čia kalbam apie nuskausminamus. Vartojom antibiotikus ir analginą, dabar dar vitaminą C leidžiam ir daug daug skysčių. Gal kažką dar reiktų išbandyti?

QUOTE(Kitokia28 @ 2011 01 23, 15:55)
Sveikatos visoms!!!!!! wub.gif

As jau namie,po operacijos,pirma diena jauciausi siaubingai,del narkozes,bet siaip operacija pavyko,pasalino visus augliukus,o ju buvo laaabai daug,dabar laukiu tyimu,ar nebuvo piktybiniu,palaikykit kumscius uz mane 4u.gif .

Dideliausios sėkmės. Kumsčius tikrai laikau!
Atsakyti
QUOTE(mimoza0922 @ 2011 01 23, 16:16)
Dideliausios sėkmės. Kumsčius tikrai laikau!

Aciu labai,uz jus visas taip laikau 4u.gif .

As vakar tiek galvojau.....apie jus visas,jums kai kurioms dar sunkiau,dar daugiau isgyvenate ir kiek daug moteru tai tenka patirti,stiprybes jums visoms wub.gif .

Dar klausimelis...baisiai skauda galva ,jau antra diena,del to turbut narkoze kalta?

Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2011 01 23, 13:37)
, atejo kompiuterines atsakymai - viskas gerai.

su tuo ir sveikinu biggrin.gif

QUOTE(Kitokia28 @ 2011 01 23, 15:55)

taip greit išleido? smagu tada. galvelę gali skaudėt manau nuo narkozės, o kumščius laikom laikom ir laukiam kada bus atsakymai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2011 01 23, 16:59)
su tuo ir sveikinu  biggrin.gif
taip greit išleido? smagu tada. galvelę gali skaudėt manau nuo narkozės, o kumščius laikom laikom ir laukiam kada bus atsakymai  biggrin.gif

Aciu biggrin.gif .
Mane jau kita diena isleido po operacijos isleido namo thumbup.gif .
Atsakyti
Labukas visiems, ir kuo stipresnės sveikatos, būdų radimo jai pagerinti ir kuo lengvesnio sveikimo ir gydymosi kelelio...

QUOTE(ragnez @ 2011 01 23, 14:37)
O as, kaip jau rasiau, praejau planini patikrinima, atejo kompiuterines atsakymai - viskas gerai.

Sveikinu, sveikinu , sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tokios tikrai smagios žinutės. Kad kuo daugiau tokių būtų.

QUOTE(Kitokia28 @ 2011 01 23, 17:21)
Dar klausimelis...baisiai skauda galva ,jau antra diena,del to turbut narkoze kalta?

Laikau kumštelius, kad viskas būtų gerai, bet ir bus gerai. mirksiukas.gif Galvą nuo narkozės skauda - pagirios... rolleyes.gif
Atsakyti