QUOTE(_inside_ @ 2011 03 06, 13:45)
Laba diena,
Esu čia naujokė, bet jau keletą dienų skaitinėju Jūsų temas..
Pirmadienį mano vyrui nustatė tesiosios žarnos piktybinį auglį. Kaip supratau, jau nebe pirmos stadijos..Konkrečiau kolkas nežinau, nes iš to šoko, kurį patyriau, dar nebuvau pasiruošusi pasikalbėti su gydytoju giliau..Bijau išgirsti kažką dar baisesnio..
Pradžioj sakė, kad iškart operuos, bet poto, gavę kažkokius tyrimų rezultatus, nusprendė, kad bus taikomas chemoterapijos ir spinduliavimo kursas, o poto, po 5 savaičių pertraukos, darys operacija.. Visa tai taip netikėta, nes vyras visiškai nesiskundė sveikata... Matyt taip ir būna, kad nelaimės puola netikėtai, kaip iš giedro dangaus..
Žinau, kad dabar turiu aš būti stipresnė. Tačiau, jei kam dabar reikia raminamųjų, tai būtent man...
Norėjau paklausti. Ketvirtadienį jam paskirta konsultacija pas chemoterapeutą. (nes nuo kovo 14 d. jau paskirta chemoterapija). Patarkite, kiek reiktų įdėti į vokelį...Nesu su tuo visiškai susidūrusi..Kažkada vaikui darė operaciją, bet mokamoje klinikoje, tai kaip ir nebuvo aktualūs tokie dalykai.
Atsiprašau, jei mano pasisakymas pasirodys kažkoks kvailas ar pan.
Tiesiog man taip skauda, kad atrodo sergu aš pati.....
Sveika
nusiraminkit... pasiskaitinėkit daugiau čia šias temas, pamatysit kiek paguodos rasit. Laikas geriausias pagalbininkas ir ramintojas. Dabar jums šokas, bet po truputį susivoksit kas dedasi... Svarbiausia, kad jūs dabar esat vyro ramstis ir jis neturėtų matyti jus nusiminusios... Jūs turit suteikti jam pasitikėjimo ir vilties. Teigiamos mintys ir nusiteikimas, žudo vėžines ląsteles.
O chematerapeutei galite ir nieko neduoti... Niekas nuo to nepasikeis... Kaip mums pasakė: aš vistiek darau tą patį ar duodate pinigų ar ne. O va pvz., mano a.a. senelis kiekvienu kartu keletą šimtų palikdavo, tai gydytoja vėliau net vos ne laukdavo to vokelio.
Todėl manau geriau pasilikite tuos pinigėlius sau, vaistukams, papildams ar pramogoms.
Aš irgi juk dar visai ką tik sužinojau apie mamos diagnozę... viskas atrodė lyg sapnas... norėjau pabusti ir suvokti, kad tai tik košmaras... deja... dabar bandau susitaikyti su ta mintim... Nėra kito pasirinkimo.