Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos (31 tema)

Norėtus kur nors ją nusivežti iš namų, kad užsimirštų jai, bet, kad šąla tos galūnės,) SUME.kai aš buvau po chemijos,tai irgi norėjau tik gulėti,nes labai buvo bloga ir norėjau ramybės.Bet vyras mane vis išvadindavo i sodą.Labai nenorėdavau,bet paskui jaučiau,kad atsigaunu po pasivaikščiojimų.Gal ir tau reikia būti truputi atkaklesniai ir sugalvoti "rimtą"priežasti jai išvylioti.JUK PAVASARIS.net oras gydo
Atsakyti
QUOTE(Inutis @ 2011 02 27, 21:32)
o kodel su minusu neskiria? g.gif

va, paskaitinėkit, gal bus aiškiau apie HER2

QUOTE(pelkių Monas @ 2011 02 28, 23:17)
Ir dar. As ieskau savo kelio, ieskau, bet dar vis klaidzioju, tai salikelej linguoju, tai kur nusuku, tai vietoj trepsiu. Sunku surast. Man svarbu ne operacijos, man svarbu laikas. Paziurek i mano liniuote rolleyes.gif

tu geriau paslėpk tą liniuotę savo unsure.gif jau seniai ją pastebėjau. Čia turbūt nebus skirtumo, kad maniškiai keletu metų vyresni nei tavo, jie yra mūsų tikslas pragyventi kuo daugiau viršvalandžių.
Gal tu kurį laiką neieškok jokio takelio ar keliuko, ateis laikas ir surasi, tiesiog gyvenk ir džiaukis, juk tikrai turi kuo.
Kuo didesnės kantrybės tau ir daug tikėjimo smile.gif

Sume, iš tikro, mergaitės jau daug parašė. Tiesiog, parodyk mamai mus visas, mes visos per tą praėjom, kai kurios net ne po vieną kartą. Paskaityk, kiek čia mūsų tokių, kurios tvirtai laiko už rankyčių savo mažamečius vaikučius ir eina į priekį. Bloga buvo, skaudėjo, sausėjo oda, bet tai yra tik šalutinis vaistų poveikis, tai laikina. Jei mama nenori, tegul guli sau šiltai apsiklosčius, kaip ir aš gulėdavau po keletą dienų, įsisupus į šilčiausius dekius, tegul geria šiltą vandenuką, jei nenori šalto. Tikrai, gal būtų galima suorganizuot lašinę namuose, daug geriau pravalytų viską. Pora dienelių ir vėl bus galima judėt, atsistatys ir kraujukas, gi ne vitaminus gauna, o chemiją. Viskas ką parašei yra normalu po gauto chemijos 3 kurso. Gal paguos tai, kad kai kurioms pirmi kartai chemijų būna sunkesni, o paskutiniai kur kas lengvesni. Iš pradžių, matyt, organizmas sutrinka, priešinasi, o paskui jau kovoja mažiau. Mano paskutinės dvi chemijos buvo tik juokai, palyginus su pirmomis. Tai va, tik aukščiau nosytė ir tu, ir mama, viskas jum puikiai sekasi, taip ir toliau, pusė darbo jau padaryt gi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(audrita61 @ 2011 03 01, 14:22)
Norėtus kur nors ją nusivežti iš namų, kad užsimirštų jai, bet, kad šąla tos galūnės,)        SUME.kai aš buvau po chemijos,tai irgi norėjau tik gulėti,nes labai buvo bloga ir norėjau ramybės.Bet vyras mane vis išvadindavo i sodą.Labai nenorėdavau,bet paskui jaučiau,kad atsigaunu po pasivaikščiojimų.Gal ir tau reikia būti truputi atkaklesniai ir sugalvoti "rimtą"priežasti jai išvylioti.JUK PAVASARIS.net oras gydo

Man nepaprastai šalo kojos-nusipirkau veltinius Kauno urmo bazėje Nr.5. Su padu, tai kiek kietoki, bet šalčio nebejaučiu.Kambaryje turiu avikailines šlepetes.
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2011 03 01, 16:22)
Gal tu kurį laiką neieškok jokio takelio ar keliuko, ateis laikas ir surasi, tiesiog gyvenk ir džiaukis, juk tikrai turi kuo.
Kuo didesnės kantrybės tau ir daug tikėjimo smile.gif

Aciu 4u.gif Negaliu neieskot, drauge onkologe liepe. Nu tas liepe tai pusiau juokais smile.gif , bet is tikruju liepe uzsiimti analize ir surast problema savy, surast kur pasukau ne tuo keliu, kur pradejau gyvent pries save. Nemoku net tiksliai parasyt blush2.gif Va cia man pades Gabijos patirtis, bet dar negaliu uzsikabinti, nes labai laiko sau truksta. Siandien skambinau jogos mokytojai (jau 30 metu ji moko jogos), pirmadieni paskyre pasimatyma, jeigu patiksiu priims i svo jogu grupe smile.gif Gal cia mano kelias g.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
ragnes, pelkių mone, arune, GABIJA, audrita61, GREK ačiū JUMS visoms labai labai! Nesitikėjau, kad tiek daug man atsakysite. heart.gif Daugiau ir nėra su kuo man pasitarti, pasiguosti išskyrus šiame forume.
Kraujo tyrimą darė tik prieš lašinimą, po jo ne. g.gif Šiandien mama atsikėlė jau linksmesnė. Sakė, kad jau kažkaip geriau šiandien jaučiasi ir nebe taip jautriai reaguoja į šaltį. Tai net į miestą važiavo, prasiblaškė. Labai reikia, kad orai eitų tik šiltyn, saulutė šviečia, tai ir nuotaika iškart geresnė, apniukusios dienos tikrai ne į naudą... Veide jau irgi nebematau pabėrimų, o tas išsausėjusias dėmes labai gerai drėkina kokosas thumbup.gif
Dabar nežinau, gal vertėtų vistiek pas gydytoją užsukti, gal reikėtų tą kraujo tyrimą, pasidaryti?
Šį kartą, kai gulėjo ligoninėje, tai tikrai nekokia ligoniukė pasitaikė ir silpna ir be nuotaikos, gal ir tas jai prisidėjo. Apskritai pradžioje optimizmo daugiau mama turėjo, labai dažnai pajuokaudavo apie viską, o dabar jau išgirstu tokias frazes, kad aš jau to nesulauksiu arba po tiek ir tiek jau vistiek manęs nebebus.... verysad.gif kažkaip sutrinku tais momentais labai.. nenoriu to iš jos girdėti...
Aš visada duodu jai patarimus, ką išgirstu iš jūsų, perspėju, kokie šalutiniai pojūčiai gali grėsti, papasakoju ką jūs išgyvenote.
Dabar dar turbūt nebuvau minėjusi, kad burna skaudi, ant liežuvio tokios kaip pūslelės atsiradusios, tai šiandien skalavo su ramunėlių arbata ir dar liežuvį išsitepė su aliejumi. Nežinau gal dar kažką įmanoma padaryti. g.gif
Dar norėjau paklausti, ką manot apie konjako ar brendžio gėrimą, tarkim po šaukštą į dieną? Nepakenks turbūt, o gal dar daugiau galima? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(sume @ 2011 03 01, 21:31)
Dabar dar turbūt nebuvau minėjusi, kad burna skaudi, ant liežuvio tokios kaip pūslelės atsiradusios, tai šiandien skalavo su ramunėlių arbata ir dar liežuvį išsitepė su aliejumi. Nežinau gal dar kažką įmanoma padaryti. g.gif
Dar norėjau paklausti, ką manot apie konjako ar brendžio gėrimą, tarkim po šaukštą į dieną? Nepakenks turbūt, o gal dar daugiau galima? blush2.gif

Burnos opėjimas - irgi šalutinis chemijos poveikis. Vertėski kaip pas - kas tepdavo kokiu vaikišku tepaliuku, mes pirkdavo nepigų GelClair.
O apie konjaką, brendį mūsų onkologė buvo sakius: vyrams tai neleidžiu, nes kai leisi biškutį, tai norės ir daugiau. O koks šaukštas - taigi įprastas maistas...
Atsakyti
QUOTE(sume @ 2011 03 01, 22:31)
Labas vakaras smile.gif
ragnes, pelkių mone, arune, GABIJA, audrita61, GREK ačiū JUMS visoms labai labai! Nesitikėjau, kad tiek daug man atsakysite. heart.gif  Daugiau ir nėra su kuo man pasitarti, pasiguosti išskyrus šiame forume.
Kraujo tyrimą darė tik prieš lašinimą, po jo ne.  g.gif  Šiandien mama atsikėlė jau linksmesnė. Sakė, kad jau kažkaip geriau šiandien jaučiasi ir nebe taip jautriai reaguoja į šaltį. Tai net į miestą važiavo, prasiblaškė. Labai reikia, kad orai eitų tik šiltyn, saulutė šviečia, tai ir nuotaika iškart geresnė, apniukusios dienos tikrai ne į naudą... Veide jau irgi nebematau pabėrimų, o tas išsausėjusias dėmes labai gerai drėkina kokosas  thumbup.gif 
Dabar nežinau, gal vertėtų vistiek pas gydytoją užsukti, gal reikėtų tą kraujo tyrimą, pasidaryti?
Šį kartą, kai gulėjo ligoninėje, tai tikrai nekokia ligoniukė pasitaikė ir silpna ir be nuotaikos, gal ir tas jai prisidėjo. Apskritai pradžioje optimizmo daugiau mama turėjo, labai dažnai pajuokaudavo apie viską, o dabar jau išgirstu tokias frazes, kad aš jau to nesulauksiu arba po tiek ir tiek jau vistiek manęs nebebus.... verysad.gif kažkaip sutrinku tais momentais labai.. nenoriu to iš jos girdėti...
Aš visada duodu jai patarimus, ką išgirstu iš jūsų, perspėju, kokie šalutiniai pojūčiai gali grėsti, papasakoju ką jūs išgyvenote.

Sveikute , 4u.gif Mergaitės tikrai tau davė puikių patarimų ir paraminimų. Labai džiaugiuosi, kad mamytė šiandien jau jaučiasi geriau. Truputi pridėsiu ir iš savo puselės... ax.gif Mes irgi su mamyte darydavomės bendrus kraujo tyrimukus dar papildomai, jei kas neramindavo. Jei tikrai ką negerai rodydavo, tai skambindavau gydytojai ir klausdavau. Pesimistinių gaidelių niekada per gydymą neišvengsi, nes šiaip ar taip tai ypatingas gydymas, kuris kimba ir į psichiką. Mamytė turėjo gydytojos prirašytų vaistukų, bet jų negėrė. Tik per paskutinius chemijos kartus, kai pamatėme, kad ji tapo labai pasyvi, liūdnų psakymų išgirsdavau daug, tada jau šiaip ne taip įsiūliau pagerti raminančių. Bet , manau, kad jų reiktų , tada, kai jau reikia, kai nebenmato ligoniukas kelio į ateitį, kai nri pasiduoti. Būtinai mamytei savo paprašyk, kad išrašytų gydytoja. Nes pavartojus, tikrai, kitaip pradeda žiūrėti į savo situaciją. Kuo daugiau chemijų, tuo sunkiau įveikti savo mintis. Ypatingai tada, kai eina laikas po chemijų ir reikia pergyventi daug nemalonių ir sunkių akimirkų... unsure.gif Svarbiausia, mamytės nespausti labai įsiklausyti į jos norus, nes mums irgi visko buvo. Mamytė norėdavo ilsėtis ir tyliai ramiai pabūti, pagulėti. Praeidavo "pagirios", tai ir serialai ir knygų skaitymas ir daržo sodinimo planavimai ir koncertai per TV. Tiesiog džiaugdavomės tomis akimirkomis visi. Yra buvę, kai truputį ir paspaudėme, mamytę, liepdami eiti į lauką. Tiesiog vienu metu buvo ilgai užsiogulėjusi rolleyes.gif Kol mes supratome. Buvo tuo kart rami, bet pamatėme, kad jau ir pašaliniai chemijų praėjo, ir oras lauke puikus, o ji niekur nė krust. Vis sako, man taip patinka gulėti - taip gera, ramu... Tai tada jau kibome visi ją vilioti į lauką, tuo labiau kad pradėjo sakyti nėra jėgų, o jaučiuosi gerai... Tai po truputi išsivaikščiojo, ir vėl sugrįžo į normalų ritmą, atsirado norai ir planai iš naujo...
Tiesa,burną skalaudavom visada medetkų nuoviru, kurį kasdien užplikydavau gana stiprų. Po bet kokio pavalgymo... Konjakėlis , nežinau ar per chemijas gerai, bet raudono vynelio gero taurė gal nepakenktų. Ir kraujuką jis stiprina. Bet tik kai atsigauna po chemijos. Nežinau, ar galima ,kam bėdelės su žarnynu.
Taip pat paklauskit, gal galima ateiti susilašinti tirpalų po chemijos, kad greičiau išsivalytų organizmas. Mes per paskutines chemijas visada atvažiuodavom į dieninę palatą, pas Reginutę (ar jūs pas ją lašinatės?) - mums pastatydavo po pora lašinių - vieną ir kitą dieną - nusipirkdavom pačios tas papildomas. .
Laikykitės, mergaitės tvirtai. Šitas kelias tik labai stipriems žmogiukams, kuriais ir esate... Pasitikėkite ir nepasiduokite. Puse kelio jau nueita. Ir tikėkite. wub.gif wub.gif

Yra dar toks mikroelementų mišinukas , kuris atstato jėgas: džiovinti abrikosai, razinos, graikiški riešutai, citrina, medus. Lygiom dalim. Viską sumalame ir sumaišome su medumi. Kada tik panori, po šaukštelį suvalgai, bet daug negali "įkirsti" - toks soootus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 01 kovo 2011 - 22:57
sume ,jau tikrai daug dave patarimu mergaites...jusu mamai pasiseke kad salia turi tokia dukra kaip jus wub.gif Bloga nuotaika,jegu neturejimas..viskas suprantoma,daznai cia vaistu poveikis,o ne zmogaus nusiteikimas.
Jeigu jau yra burnos isopejimas-kraujas tikrai pakrytes,jeigu labai sunku valgyti,galite pabandyti cia mineta brangu Gelclair,ar koki vaista su anestezinu,lidokainu,nors laikinai nuimti skausma kad pavalgyti,kitiems padeda Dactarin gel,bet cia labai individualu.Man kazkaip nepadedavo niekas,bet jeigu labai skaudes burna,neissigaskite-tegu mamyte valgo skysta maista,sultini,jogurta,nos ir po sauksteli,per keleta dienu nuo bado nemirs,o kai atsistatys kraujas-iskart pradeda gyti gleivine 4u.gif Ir pasikartosiu-daug daug vandens 4u.gif

O krauja as jusu vietoje pasitikrinciau,o gydytoja neskyre? g.gif Ir neleidziate vaistu kraujui atsistatyti? I pilva?

P.S.pamirsau saltlankiu aleju,chemijos metu nevartojau,kazkaip nezinojau,niekas nepatare,o svitinimo metu jis man labai padejo kai buvo sunku ryti maista 4u.gif Tikrai veiksmingas,reikia gerti po koki sauksteli,ir dar paskalauti gerkle su jo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 01 kovo 2011 - 23:16
QUOTE(sume @ 2011 03 01, 20:31)
Apskritai pradžioje optimizmo daugiau mama turėjo, labai dažnai pajuokaudavo apie viską, o dabar jau išgirstu tokias frazes, kad aš jau to nesulauksiu arba po tiek ir tiek jau vistiek manęs nebebus.... verysad.gif

tai gali buti labai sunku priimti, bet reikia: as mirtinga. mano tevai mirtingi. mano vaikai mirtingi. gyvenimas trapus ir ne tik nuo mano noru priklauso, kada jis nutruks.
kai as suzinojau diagnoze, mano vaikai buvo 7, 5 ir 1 metu. ir as negaliu buti tikra, kad sudalyvausiu savo vyriausiojo mokyklos isleistuvese. as net nezinau, ar isleisiu savo mazyli i pirma klase! kaip baisiai tai beskambetu - as nezinau, kas bus rytoj. ir ne vienas zmogus to nezino. kai isisamonini sia realybe, gyventi pasidaro lengviau ir kiekviena akimirka igyja aukso verte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2011 03 02, 10:36)
tai gali buti labai sunku priimti, bet reikia: as mirtinga. mano tevai mirtingi. mano vaikai mirtingi. gyvenimas trapus ir ne tik nuo mano noru priklauso, kada jis nutruks.
kai as suzinojau diagnoze, mano vaikai buvo 7, 5 ir 1 metu. ir as negaliu buti tikra, kad sudalyvausiu savo vyriausiojo mokyklos isleistuvese. as net nezinau, ar isleisiu savo mazyli i pirma klase! kaip baisiai tai beskambetu - as nezinau, kas bus rytoj. ir ne vienas zmogus to nezino. kai isisamonini sia realybe, gyventi pasidaro lengviau ir kiekviena akimirka igyja aukso verte smile.gif

wub.gif

ragnez, tu tokia jauna, tokia trapi... bet tokia stipri ir ISMINTINGA...

As zaviuosi tavimi.

As kaip strutis-bandau pasislepti smelyje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 02 kovo 2011 - 09:51
Labas
čia kratinukas minčių iš kelių forumų, kaip gydyti burnos išopėjimą.

Stebuklus tas vanduo su soda daro . Man nuimdavo dantenu skausmus, net tylenol 3 nepadedavo . Laikykites
Man po paskutinės chemoterapijos burnoje vien opos, dantis gelia ir nerandu būdų kaip sau padėti. Jaučiu, kad nuo to ir temp. pakilusi.

Yra toks Gelclair - koncentruotas burnos gelis, išopėjusiai burnai nuo chemoterapijos. Pagal aprašymą, jis uždeda plėvelę ir sumažina skausmą valgant, sumažina uždegimą. Pati jo buvau nusipirkusi
Labas, Kadangi 2005 m. visa chemija buvo lydima didžiulio burnos gleivinės išopėjimo, dantenų paraudimo, ypač protinių dantų, vėliau dantenų nusileidimo ir dantų kaklelių atsidengimo žinau keletą būdų palengvinti ir pašalinti šią problemą.
1) Ligoninėje skiria 0,02% chlorheksidino tirpalą. Negalima jokių skaliklių turinčių etilo alkoholio, t. y. spirito. Šis tirpalas skalavimui naudojamas keletą 6–8 kartų per dieną, skalauti po valgio, išskalavus bent pusę valandos nieko negerti ir nevalgyti. Šiukštu nenuryti. Gaminamas Kauno universitetinės klinikos vaistinėje, Sukilėlių pr. 51. Man paskyrė spinduliavimo metu, šįmet, kai gulėjau taip pat. Sekti galiojimo laiką, galioja tik 1 mėn. tikrai efektyvus tirpalas.
2) Vartoti pailginto atpalaidavimo vitaminą C, tai reiškia, kad skrandyje vitaminas C išsiskiria per ilgesnį laiką 4–6 val. , pamažu ir pilniau įsisavinamas. Įprastinis vitaminas iškart patenka į kraują, perteklius pašalinamas per inkstus. Labai neblogas YourLife C 500 mg, natūralus vitaminas su erškėčių vaisiais. Vitaminas C nuo seno naudojams stomatitams ir burnos žaizdelėms gydyti.
3) Skalauti soda + valgomoji druska: 1arbat. š. sodos ir 1 arbat. š. valgomosios druskos 1 stiklinei virinto vandens. Kelis kart per dieną.
4 ) Skalauti ramunėlių arba medetkų arbatomis.
5) Labai tinka Sidabražolės šakniastiebiai, Švenčionėlių vaistinė, taip pat J. Balvočiūtės Sidabražolė. J. Balvočiūtės dvigubai brangesni, nes gražesnės šaknys ir, sakoma, iš ekologiškų augalų paruošti. Sidabražolė turi sutraukiamųjų savybių, tik šiek tiek ruduoja dantys (nudažo), po kiek laiko praeina. dėl sutraukiančių savybių praeina skausmas. Ąžuolo žievė per stipru ir dar labiau nurudina dantis.
6) Nuo dantų skausmo ir gėlimo labai padeda dantų jautrumą mažinanti pasta Sensodyne. (pabūsiu ir aš reklama). Tikrai liuks dalykas, naudoti minkštą Sensodyne Pronamel dantų šepetuką, man labai patinka. Kiti per aštrūs uždegimo apimtoms dantenoms. Susitvarkys kraujas, preis ir opos
vaikinai labai gyre geli Daktarin, daugeliui jis padejo atsikratyti burnos opu.
jau nebepadeda tik jei skauda kaulus naudos duoda nuima skausmus.
As geriu Essence of Yunzhi kapsules seniau geriau arkliskas dozes po 18 kapsuliu, dabar sumazinau iki 6 kapsuliu. Brangus labai, bet padeda . Aisku neisgydys, bet jauciuosi gerai ir chemoterapijos metu mazino salutinius poveikius, man tu poveikiu ir nebuvo

Beje, siandien sesute patare venas tepti HEPAROID LECIVA tepaliuku, kainuoja apie 7 Lt.

Apie tepalus pasižiūrėkite Google -yra anotacijos.
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2011 03 01, 23:22)
O apie konjaką, brendį mūsų onkologė buvo sakius: vyrams tai neleidžiu, nes kai leisi biškutį, tai norės ir daugiau. O koks šaukštas - taigi įprastas maistas...

Na taip su vyrais sunkiau, girdėjau pasakojimų, kad ir degtinę sergant senukas maukdavo kasdien... ax.gif

QUOTE(rasų lanka @ 2011 03 01, 23:41)
Tiesa,burną skalaudavom visada medetkų nuoviru, kurį kasdien užplikydavau gana stiprų.  Po bet kokio pavalgymo... Konjakėlis , nežinau ar per chemijas gerai, bet raudono vynelio gero taurė gal nepakenktų. Ir kraujuką jis stiprina. Bet tik kai atsigauna po chemijos. Nežinau, ar galima ,kam bėdelės su žarnynu.
Taip pat paklauskit, gal galima ateiti susilašinti tirpalų po chemijos, kad greičiau išsivalytų organizmas. Mes per paskutines chemijas visada atvažiuodavom į dieninę palatą, pas Reginutę (ar jūs pas ją lašinatės?) - mums pastatydavo po pora lašinių - vieną ir kitą dieną - nusipirkdavom pačios tas papildomas. .
Laikykitės, mergaitės tvirtai. Šitas kelias tik labai stipriems žmogiukams, kuriais ir esate... Pasitikėkite ir nepasiduokite. Puse kelio jau nueita. Ir tikėkite. wub.gif  wub.gif

Yra dar toks mikroelementų mišinukas , kuris atstato jėgas: džiovinti abrikosai, razinos, graikiški riešutai, citrina, medus. Lygiom dalim. Viską sumalame ir sumaišome su medumi. Kada tik panori, po šaukštelį suvalgai, bet daug negali "įkirsti" - toks soootus.

Ačiū, kad niekad neliekat abejinga mano pasisakymams. 4u.gif Būtinai reikės pasiklausti gydytojos kaip ten su tomis papildomomis lašinėmis. Mamai dieninėje palatoje lašina tik avastiną, o kitą dieną jau paguldo i normalią palatą. smile.gif
Žinau, kad Dievas siunčia išbandymus stipriems žmonėms, todėl viską turime ištverti.... jau ir seniau, kai būdavo labai sunku, tą sau kartodavau...
Pusė kelio tikrai jau nueita, bet toliau kažkaip ir nebesinori...

QUOTE(SVETA K. @ 2011 03 02, 00:12)
sume ,jau tikrai daug dave patarimu mergaites...jusu mamai pasiseke kad salia turi tokia dukra kaip jus wub.gif Bloga nuotaika,jegu neturejimas..viskas suprantoma,daznai cia vaistu poveikis,o ne zmogaus nusiteikimas.
Jeigu jau yra burnos isopejimas-kraujas tikrai pakrytes

O krauja as jusu vietoje pasitikrinciau,o gydytoja neskyre? g.gif Ir neleidziate vaistu kraujui atsistatyti? I pilva?

P.S.pamirsau saltlankiu aleju,chemijos metu nevartojau,kazkaip nezinojau,niekas nepatare,o svitinimo metu jis man labai padejo kai buvo sunku ryti maista 4u.gif Tikrai veiksmingas,reikia gerti po koki sauksteli,ir dar paskalauti gerkle su jo 4u.gif

Dėkui 4u.gif Man labiau pasisekė, kad turiu tokią vaikams atsidavusią mamą wub.gif Šiandien mama sako, kad burna jau kaip ir normali, tik jausmas, kad lūpos patinusios, nors to nesimato. Žinoma, čia menkniekis. Bet po kitų lašinimų neaišku ko galima tikėtis, todėl jau nusirašiau visus pavadinimus. smile.gif

QUOTE(ragnez @ 2011 03 02, 10:36)

Rašau ir vis ištrinu... labai pritariu, nes ir aš bandau susivokti, kad gyvenimas tęsiasi bet kokiu atveju. Mėgstu pagalvoti, kas būtų, jeigu būtų... reiktų šio įpročio atsikratyti ir kuo dažniau džiaugtis šia akimirka.
Papildyta:
.GABIJA. labai ačiū, kad viską sukėlėt, nes iš tikrųjų sunku per visas temas ieškotis, tai daugybės valandų darbas. Dar kartą ačiū, tikrai pravers daugeliui...
Atsakyti