QUOTE(pelkių Monas @ 2011 02 28, 12:21)
O kodel snipstas? Pati rasai remisija 1.5 ir 1 metai. tai gal kazkiek prisidejo ir sitie papildai
As gaunu chemija + vaikstau pas gomeopate: iscador maly leidziuosi, stibium metallicum miltelius geriu (tipo pries metastazes) zirniukus bryonic geriu (vandeni varo), kepenims dar tabletes geriu. Seimos gyd. nupirko berzo grybo ir liepe maukt
Viskas but gerai, tik brangu man tas gomeopat gydymas, apie 200-300 euru men.
Prasau patarimo: pries ir chemo metu geriu dexamethason. Pradejo tinti kojos ir nakti jose toks jausmas kaip lyg trauktu raumenis. Manau truksta K, Ca, Mg ar dar kokio velnio. Ka daryt?
Labas
raumenis gali traukti dėl K ir Mg, o dėl kojų tinimo užsidėk Google" kojų tinimas"
Dėl papildų, kai gėriau" kačių nagus" , remisija buvo gal 4 mėnesiai, o paskutinė metinė remisija buvo su Savickio žolelėmis , kruopomis ir raudonąja musmire.Bet kai jau buvau baigusi visas chemo.
Beržo grybas atrodo įeina į Saviskio žolių receptūrą. Jis labai nuodingas, tai per chemo jo nedrįsčiau gerti.
100 g kraujažolių
100 g beržo ir pušų pumpurų
100 g erškėčio uogų
50 g jonažolių
Žoles užpilti 3 l verdančiu vandeniu. po to puodą įstatome į kitą puodą su vandeniu ir kaitiname 2 val. Išimame puodą su žolėmis ir laikome 1 parą apvyniojus audiniu.
Nukošus dėti 1-2 buteliukus BEFUNGINO /beržo grybas/
250 g konjako
250 g alijošiaus sulčių
0,5 kg medaus
laikyti 3 paras ir gerti: pirmą savaitę po 1 arbat. šaukštelį prieš valgį 0,5 h, vėliau po 1 valg. šaukštą 3 kartus per dieną.
Alijošiaus galima ir nedėti. Dėl jo daug prieštaringų nuomonių.
Kartoti 2 kartus per metus.
Papildyta:
QUOTE(pelkių Monas @ 2011 02 28, 23:17)
sume, tai ka jus rasote mano nuomone nera dideli salutiniai chemo poveikiai. Viska po truputeli skauda, paberta tai ne tokios dideles bedos. Nuo chemo gali buti labai labai dideli salutiniai poveikiai. Viskas bus gerai, bet reikia NUSITEIKT kovai su liga, reikia ISKEST visus skausmelius ir nepatogumus del didelio tikslo
Man po chemo krenta leukocitai, silpna ir svaigsta galva, o Hb norma.
Atsigaus tada kai atsistatys kraujas ir kitos organu sistemos.
Patriccija
Siandien nieko nesuzinojau, nes labai ji skubejo, pasake, visi klausimai kita karta. As nepamirsiu ir tikrai viska isklausinesiu
Ir dar. As ieskau savo kelio, ieskau, bet dar vis klaidzioju, tai salikelej linguoju, tai kur nusuku, tai vietoj trepsiu. Sunku surast. Man svarbu ne operacijos, man svarbu laikas. Paziurek i mano liniuote
Mano chemo terapiautė, kaip tik nuo kojų skausmo liepė gerti Diclofenaką.Išrašo migdomųjų.
[/B]Nematau reikalo kęsti, o ir su vaistais dar užtenka skausmo.
Citata
NUSITEIKT kovai su liga, reikia ISKEST visus skausmelius ir nepatogumus del didelio tikslo :4u"[/color]
Kovoti reikia , bet kartu reikia ir tausoti save.Nuo iškęsto skausmo atsisakant priemonių galinčių nors kiek palengvinti gyvenimą, greičiau nepasveiksime, nusialinsime, o ''draugelis' to tik ir laukia.[B]
Dideli skausmai kerta per nervų sistemą, nepailsi , aliniesi organizmą.Kiek tik galima reikia pasilengvinti gyvenimą.Išsivystis dar psichologinė baimė , kuri dar sustiprins skausmo pojūtį.Na nebent kuri turi antgamtiškų galių ir išvysčiusi psichiką iki tokio lygio , kad gali gulėti ant vinių.Kam naudoti organizmo resursus ten , kur galima pasilengvinti gyvenimą, o tų resursų oi dar kiek reikės , patikėkit manim.
Papildyta:
QUOTE(arune @ 2011 03 01, 09:15)
Šventa tiesa. Gruodį, kai teko būt ligoninėj, - vis su sunkiais ligoniais palatoj (labai sunkiais), vienu momentu jau jaučiau, kad "neša stogą"... Pati irgi buvau "nemobili", į kolidorių neišeisi... Nusisuki į sieną, atseit bandai skaityt, o mintys laksto bile kur... Tokiu atveju reik prašytis vienvietės mokamos palatos, nes psichologiškai atsitiest sunku po tokių patirčių.
Nuo to ką patyrei mane būtų ištikęs nervinis šokas ir būčiau išsireikalavusi paguldoma nors ir į kolidorių.