QUOTE(semke21 @ 2011 02 21, 21:28)
Zinau ta puslapiuka, bet ten tikrai beveik vien apie Hodzkino limfoma...
Mano mamyte serga ne Hodzkino limfoma, jai pagrinde limfmazgiai padideje ant kaklo, vienas labai didelis buvo po ausim, bet sugere viena kursa chemijos (na net nezinau ar tai butu galima pavadinti kursu, gere sesias dienas) ir gerokai viskas sumazejo, po menesio kitas kursas buvo, bet jau nebelabai veike chemija (jai daktare skyre tabletemis chemija), tas pagrindinis limfmazgis vel pradejo dideti... Tai si penktadieni ja guldo i ligonine jau leidziamai chemijai...Ji labai bijo, sako kad jai nieks nepades...O sakykit Sveta K., kur Jus gydetes?
Mano mamyte serga ne Hodzkino limfoma, jai pagrinde limfmazgiai padideje ant kaklo, vienas labai didelis buvo po ausim, bet sugere viena kursa chemijos (na net nezinau ar tai butu galima pavadinti kursu, gere sesias dienas) ir gerokai viskas sumazejo, po menesio kitas kursas buvo, bet jau nebelabai veike chemija (jai daktare skyre tabletemis chemija), tas pagrindinis limfmazgis vel pradejo dideti... Tai si penktadieni ja guldo i ligonine jau leidziamai chemijai...Ji labai bijo, sako kad jai nieks nepades...O sakykit Sveta K., kur Jus gydetes?
As gydziausi Klaipedoje,pas mus cia labai geras hematologinis skyrius.Matyt jusu mamytei kiokia limfoma,nes mano B didziuju lasteliu gydoma iskart "leidziama" chemija,man limfmazgis buvo tarpuplautyje i plautyje,3 stadija.
Suprantoma kad bijo mama,bet pasistenkite nuraminti ja,kad chemija butinai pades man po 5 kursu limfmazgis beveik 10cm dingo visiskai,dar "uztikrino" su 6ja chemija ir spinduliavimu,birzelio men.bus 2 metai kai as esu remisijoje.