QUOTE(audrita61 @ 2011 02 11, 23:51)
laba diena,mielosios.Pusantrų metų viena sugyvenu ir kovoju su chemijos pasekmėmis.Skaitau jūsų žinias ir negaliu atsistebėti,iš kur jūs tiek žinote apie organizmo stiprinimą.Man labai skauda sąnarius,visai nusilpo regėjimas,atmintis i pievas nulekia (paskui ją dažnai ir realybė)labai silpna,nemiga ir naktiniai karščiai baigia nuvaryti i neviltį.Mano onkologė liepė nieko nenaudoti,nes gali pažadinti vėžines lasteles ar skrandi prakiurdinti.Liepia apsiginkluoti kantrybe ir gyventi.Bet panašu,kad jau nebeturiu jėgų dėl skausmų ir nežinojimo kaip galėčiau palengvinti savo egzistavimą.Nepasmerkit dėl pesimizmo,skausmai nualino
Labas
Aš gaunu Topotekamą/kitaip atrodo Emetron/, kuris ėda kaulų čiulpus dėl ko nelieka neutrofilų ir skausmas sąnarių būna nerealus.Onkologė liepė gerti Dichlofenaką, dėl nervų pati išrašo raminančių, dar naudoju antidepresantus.Skrandžio skausmams sumažinti , kai veikia chemo naudoju Almagel ir Ranitidiną.
Atmintis po 6 narkozių suprastėjo, bet kenčiant tokias kančias nemanau, kad tai padeda nervų sistemai , o stresas kaip tik mažina organizmo atsparumą ir pagerina vėžio dauginimąsi.
Be to kiek nuskausminamųjų gauta po narkozių
ir niekas nesakė, kad kentėk .
Naktiniai karščiai gali būti iššaukti menopauzės.Pasikonsultuok su ginekologu.Mano onkologas leido naudoti vienintelį Klimaktoplaną ir jis tikrai padėjo.
Paprašyk siuntimo pas okulistą.Manau reikia pasitikrinti akis ir gal gydytojas ką nors rekomenduos.
Gyvenu jau 5 metus ir 3 mėn su savo ligele.Nesakau , kad daryk kaip aš, bet aš nematau prasmės kentėti.Kiek galiu pasilengvinu gyvenimą.
Bandyk pasikonsultuoti su kita onkologe.Viena mokama konsultacija gali būti iki 100 Lt.
Per teliką žiūrėjau daktaro Ozo programą JAV tele šou.Virš 50 metų rekomenduojama privalomai išgerti iki 2 tablečių asperino, dėl kraujo skystinimo ir širdies darbo , bei kaip vaisto mažinančio uždegiminius procesus , kas svarbu vėžio atveju.