Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos (31 tema)

QUOTE(ifauru @ 2011 02 07, 13:53)
Tai gal išsiaiškinot/išsiaiškinsit, kokią schemą gaunat? FOLFOX? FOLFIRI?

Dar neišsiaiškinau, anąkart klausiau seselės, bet ji man nieko aiškaus neatsakė, tik paminėjo, kad leidžia 5-FU.. bandysiu ryt pasiklausti tiksliau
Papildyta:
QUOTE(sume @ 2011 02 07, 20:25)
Dar neišsiaiškinau, anąkart klausiau seselės, bet ji man nieko aiškaus neatsakė, tik paminėjo, kad leidžia 5-FU..  bandysiu ryt pasiklausti tiksliau

Dar prisiminiau, kad kažkada dar pradžioje gydytoja minėjo kažką kaip iš Ch raidžių g.gif g.gif
Atsakyti
Kompensuojamuju vaistu pasa paemus galima tiksliai zinoti kokiais vaistukais gydoma.
Atsakyti
laba diena... reikia patarimo,mano mamytej 1 stadijos kruties vezys...siandien pagulde i ligonine turi pradeti svytinima,bet kaip nuejo pas daktare,ji kazka pradejo metytis,kad gal chemija skirti nes jai 47m,sako hormonai,o po to sako kaip jus pati norit galit pasirinkti,tai mama pasirinko pirmini chirurgo sperndima ir pasisirinko svytinima,ar nesuklydo... ir dar vienas dalykas,mamai chirurgas buvo sakes,kad po chemijos jai priklausys sanatorija,o kai paklause sito gyditoja,sako niekas jums nepriklausys,o kaip istikruju? doh.gif nes mama jau labai nusimine verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2011 02 07, 19:05)
laba diena 4u.gif
retas svecias cia as. buvau berods pries kelis metus klausinetis blush2.gif  dabar vel viskas is pradziu... doh.gif
ar teko kam nors gauti gydyma rituximabu prie ne hodzkino limfomos?
kokie salutiniai poveikiai isryskejo? ar gali po pirmo seanso dvi savaites laikytis auksta temperatura, ar cia tiesiog sutapimas ( persalimas). Bet jei tai persalimas, tai jis jokiems antibijotikams kazko nepasiduota- ju sugerta maximaliai- daugiau net nebegalima. bet temperatura vis 37,5- 39.  diena dienon- be jokiu pagerejimu unsure.gif

Labas 4u.gif Mane gyde rituximabu kartu su chemija,tai nuo ko buvo tie salutiniai poveikiai,negaliu pasakyti.Temperatura buvo beveik pastoviai,antibijotikai stipriausi -nonstop,buvo ir po 41 temperatura,saltkrietis.O jums leidzia tik rituksimaba?
Mano pazistamai po transplantacijos metus gaudavo ji,tai sake jautesi pastoviai labai blogai.
Atsakyti
Sveikos smile.gif šiandien nusirašiau viską nuo lapo, kurį išrašė guldant mamą lašinimui: Dexamethasan, Zofran, Folrnes F., Oxaliplatin, 5-Fu, Diasepami (spėju gali būti klaidų, nes sunku įskaityti raštą). Tai va nežinau ar čia viskas, neaišku kuri čia schema skaitosi g.gif apskritai man kažko čia per mažai atrodo...
Atsakyti

http://nnm.ru/blogs/...zhoanny_badvig/

Amerikietės gydytojos dieta nuo vėžio.
Atsakyti
Paskaičiau, bet su rusų kalba nekas. Pasakykit kas tas linianoe maslo-sėmenų aliejus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2011 02 08, 01:09)
Labas 4u.gif Mane gyde rituximabu kartu su chemija,tai nuo ko buvo tie salutiniai poveikiai,negaliu pasakyti.Temperatura buvo beveik pastoviai,antibijotikai stipriausi -nonstop,buvo ir po 41 temperatura,saltkrietis.O jums leidzia tik rituksimaba?
Mano pazistamai po transplantacijos metus gaudavo ji,tai sake jautesi pastoviai labai blogai.

mano mamai ji leidzia. tik ji viena+ prednisalonas po jo savaite. chemijos buvo gavus pries kelis metus. dabar veziniu lasteliu kraujyje buvo ne tiek jau daug virs normos, bet vat nauji limfmazgiai pradejo formuotis. siaip pradzioj rezultatai buvo gan dziugus- vienas limfazgis beveik istirpo po triju dienu. o paskui tas "atchodniakas" prasidejo doh.gif krauja tyre- daug leukocitu. pats kraujas nenusedes, bet uzdegimas kazkur didelis. itare plauciu uzdegima, sviete- bet plauciai svarus... arba kazkur kitur zaraza sedi arba cia kazkas nuo vaistu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2011 02 08, 19:04)
mano mamai ji leidzia. tik ji viena+ prednisalonas po jo savaite. chemijos buvo gavus pries kelis metus. dabar veziniu lasteliu kraujyje buvo ne tiek jau daug virs normos, bet vat nauji limfmazgiai pradejo formuotis. siaip pradzioj rezultatai buvo gan dziugus- vienas limfazgis beveik istirpo po triju dienu. o paskui tas "atchodniakas" prasidejo doh.gif  krauja tyre- daug leukocitu. pats kraujas nenusedes, bet uzdegimas kazkur didelis.  itare plauciu uzdegima, sviete- bet plauciai svarus... arba kazkur kitur zaraza sedi arba cia kazkas nuo vaistu unsure.gif

O kur gydo mama? Ir kokia limfoma pas ja buvo ir kur?
Kazkaip negirdejau kad prie limfomos buna veziniu lasteliu kraujyje g.gif Gal eme kaulu ciulpus?
Tu uzdegimu tai jo,buna kad gydytojai neranda kur.Paskambinau dar tai savo pazistamai,sako kad jai nebuvo temperaturos nuo rituksimabo,tik silpnumas,bloga savijauta bendra.Dar zinokit buna labai blogai nuo prednizalono,ypac kai baigi gerti-po dienos mazdaug ir prasideda "atchodniakai".Bet man kai tik pakildavo temperatura-iskart nuimdavo prednizalona.
Papildyta:
QUOTE(Edmė @ 2011 02 08, 18:54)
Paskaičiau, bet su rusų kalba nekas. Pasakykit kas tas linianoe maslo-sėmenų aliejus? g.gif

Taip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 08 vasario 2011 - 17:30
QUOTE(Edmė @ 2011 02 08, 17:54)

taip -linų sėmenų aliejus.
O internet Explorer arba Mozila pirminiame lape yra vertėjas.Užsidedi norimas kalbas ir išverčia.Kartais siuabingai, bet esmę pagauni.Aš su anglų taip darau.
Atsakyti
Panasu,kad gaunat folfox.Plaukai visiskai neturetu pabegti
QUOTE(sume @ 2011 02 08, 15:53)
Sveikos smile.gif  šiandien nusirašiau viską nuo lapo, kurį išrašė guldant mamą lašinimui: Dexamethasan, Zofran, Folrnes F., Oxaliplatin, 5-Fu, Diasepami (spėju gali būti klaidų, nes sunku įskaityti raštą). Tai va nežinau ar čia viskas, neaišku kuri čia schema skaitosi g.gif apskritai man kažko čia per mažai atrodo...

Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 02 08, 21:09)
taip -linų sėmenų aliejus.
O internet Explorer arba Mozila pirminiame lape yra vertėjas.Užsidedi norimas kalbas ir išverčia.Kartais siuabingai, bet esmę pagauni.Aš su anglų taip darau.

doh.gif Nedaėjo. Anglų ir aš naudojausi. Ačiū, kad priminei biggrin.gif
Šiandien pusryčiams pabandžiau varškę su su juo. Na, visai skanu thumbup.gif . Tinkamas derinys. Kažkaip visada valgydavau su uogiene, dažniausiai juodųjų serbentų (trinti su cukrumi ir užšaldyti).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edmė: 09 vasario 2011 - 08:50