Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos (31 tema)

QUOTE(vejas111 @ 2011 02 02, 14:42)
Valyma vis tieks teks daryti. Mano anytai buvo toks salutinis poveikis. Tris kartus dare valyma. Ir dar labai kojos tino, nors gydytoja aiskino, kad negali buti nuo tamoksifeno. Vaziavau kartu, pakeite vaistus i Arimidex. Bet turi buti jau menopauze, tai nezinau, ar jums tas tinka. Arimidex irgi turi pasaliniu poveikiu, tik mazesniu. Bet mes vis tiek tik 4 metus vartojom, paskui atsisakem vaistu (reikejo dar 1 metus). Dabar jau metai praeje po baigimo vaistu - atsigavo kojos, jokiu gimdos pakitimu. O siaip jau siule ne tik valyma, bet is vis issioperuoti gimda.

Aciu uz info.
Man Arimidex'as netinka, nes ner menopausez dar.
Paklausiau daktaro ar gali kartotis tie isviesejimai, atsake, kad taip. Gyvenimas parodys. Siaip, bendrai, as Tamoksifena neblogai toleruoju. Tik kapiliaru ir venu ant koju padidejo.

Atsakyti
Uzuojata netekus mamytes verysad.gif 4u.gif .

Stiprybems visoms wub.gif .

Man kazko baisu skaityti jusu tema,pagalvoju,jeigu manes tas laukia,ka dabar isgyvena kitos,taip baisu pasidaro....mano tyrimu atsakymai uztruko,per ilgai....galvoju apie blogiausia....
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 02 02, 19:33)
Uzuojata netekus mamytes verysad.gif  4u.gif .

Stiprybems visoms wub.gif .

Man kazko baisu skaityti jusu tema,pagalvoju,jeigu manes tas laukia,ka dabar isgyvena kitos,taip baisu pasidaro....mano tyrimu atsakymai uztruko,per ilgai....galvoju apie blogiausia....

Kad atsakymų dar negauni, tai visiškai nereiškia, kad kas nors bus blogai mirksiukas.gif Linkiu, kad išgirstum tik džiugus rezultatus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sume @ 2011 02 02, 20:21)
Kad atsakymų dar negauni, tai visiškai nereiškia, kad kas nors bus blogai mirksiukas.gif Linkiu, kad išgirstum tik džiugus rezultatus 4u.gif

Aciu labai wub.gif .Pirma tyrimo atsakyma gavau labai greitai,o vat sitas po savaites dar neatejo unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 02 02, 22:29)
Aciu labai wub.gif .Pirma tyrimo atsakyma gavau labai greitai,o vat sitas po savaites dar neatejo unsure.gif .

Labukas 4u.gif , aš atsakymo laukiau beveik tris savaites. Nemokame ramiai laukti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2011 02 02, 22:25)
Labukas  4u.gif , aš atsakymo laukiau beveik tris savaites. Nemokame ramiai laukti... ax.gif

Nea,nemoku blush2.gif ,viska sudejus as jau neramiai gyvenu 2 menesius,man cia daug blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 02 02, 22:29)
Nea,nemoku blush2.gif ,viska sudejus as jau neramiai gyvenu 2 menesius,man cia daug blush2.gif .

O tu geriau nepergyvenk wub.gif
Man šiuo metu laikas lekia kaip vėjas... Taip norėtųsi jį pristabdyti, kažkaip per greit viskas. Dar rodos vakar šventėm mamos gimtadienį lapkričio pabaigoje, o jau tuoj ir žiema baigsis blink.gif niekada ligi šiol nesusimąsčiau kaip greitai laikas bėga, gal todėl, kad dar jauna esu ir tas nerūpėjo, o dabar norėtųsi kiekvieną akimirką praleisti su mama, tą ir stengiuosi daryti. Bet ir tai atrodo per mažai...
Atsakyti
QUOTE(sume @ 2011 02 02, 22:59)
O tu geriau nepergyvenk wub.gif 
Man šiuo metu laikas lekia kaip vėjas... Taip norėtųsi jį pristabdyti, kažkaip per greit viskas. Dar rodos vakar šventėm mamos gimtadienį lapkričio pabaigoje, o jau tuoj ir žiema baigsis blink.gif niekada ligi šiol nesusimąsčiau kaip greitai laikas bėga, gal todėl, kad dar jauna esu ir tas nerūpėjo, o dabar norėtųsi kiekvieną akimirką praleisti su mama, tą ir stengiuosi daryti. Bet ir tai atrodo per mažai...

4u.gif
Laikas tikrai greita bega,o tokie isgyvenimai privercia apie daug susimastyti ir daug ka irvertinti,ko anksciau neivertinai ar nepastebejai,viskas pasikeicia smile.gif .
Atsakyti
Kai suzinojau vyro diagnoze kasdien paskaitau si skyreli. Cia randu atsakymus i man rupimus klausimus .Aciu kad dalinates svarbia informacija 4u.gif
Rytoj vyras vaziuoja darytis tyrima nezinau kaip jis lietuviskai,esme jo ta kad i organizma suleidziama radiacija , o po to jau scanuojama ir matosi kiek isplite vezines lasteles. Po sito tyrimo 6val. negalima kontaktuoti su vaikais.Gal kas galetumet parasyt kaip lietuviskai skamba tas tyrimas?
Siaip vyro sveikata nebloga ,atsigavo po operacijos kuo labai dziaugiames.
mimoza uzuojauta kuo nuosirdziausia del mamytes... Stiprybes brangioji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretux: 03 vasario 2011 - 12:19
gretux, mane panasiu budu skenavo kaulus (suleido radiacini skysti i vena ir skenavo) ir patare nesiartinti prie mazu vaiku kuri laika.
Bet gal taviskiui atliks kompiuterine tomografija ar PET tyrima...? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2011 02 03, 11:40)
gretux, mane panasiu budu skenavo kaulus (suleido radiacini skysti i vena ir skenavo) ir patare nesiartinti prie mazu vaiku kuri laika.
Bet gal taviskiui atliks kompiuterine tomografija ar PET tyrima...?  blush2.gif

Aha butent ta PET scan o paskui jau priklausys chemijos stiprumas po rezultatu.
Atsakyti
Labas mergaites,
Niekada negalejau net pagalvoti kad teks cia Jums rasyti..
Mano mamytei diagnozuotas kiausidziu vezys, tikslios stadijos dar laukiam bet gydytojai sako arba III i pabaiga arba IV, nes metastazes jau isplitusios. Pries keleta dienu padare operacija, kiek imanoma isvale. Sustipres ir is karto i Santariskes chemoterapijai duos siuntima..
Gal galite patarti kokius vitaminus, homeopatinius preparatus ar kazka pan. jai dabar galima naudot ar kazka pan. kad pastiprint organizma po operacijos?
Buciau labai labai Jums dekinga...
Atsakyti