Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos (31 tema)

QUOTE(suntea @ 2011 02 01, 17:57)
Aš žinau, kad duoti reikia.

NEREIKIA.
Atsakyti
gal kam bus idomuMy Webpage
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2011 02 01, 19:07)

Kur?
Atsakyti
QUOTE(mimoza0922 @ 2011 01 31, 20:21)
Ačiū visoms ir visiems už patarimus ir rūpestį. Šiandien mamytės skausmai baigėsi..,

Užuojauta jums heart.gif verysad.gif
Atsakyti
[quote=romantikė,2011 01 31, 22:15]
Uzuojauta... unsure.gif

Noriu paklausti ar kam nors buvo pasireiskes vienas is nemaloniausiu Tamoksifeno salutiniu poveikiu: gimdos gleivines isvesejimo? Man primygtinai siulo "valyma"... verysad.gif

as turejau sia beda,tiesa,ne del vaistu poveikio,gydytoja paaiskino taip,kad isvalyma daro tik kam virs 50, o jaunesnem skiria hormoninius preparatus,mano atveju buvo kontraceptikai,kuriuos pirmom dienom geriau trigubas dozes,nes labai jau nekas buvo,bet galutinai viskas susitvarke tik po puses metu vartojimo.Tai valyma jums gal siulo del to,kad hormonus reiks gerti ilga laika,kol ateis pagerejimas.......
Atsakyti
mimoza0922, kuo nuosirdziausia uzuojauta!
QUOTE(romantikė @ 2011 01 31, 23:15)
Uzuojauta...  unsure.gif

Noriu paklausti ar kam nors buvo pasireiskes vienas is nemaloniausiu Tamoksifeno salutiniu poveikiu: gimdos gleivines isvesejimo? Man primygtinai siulo "valyma"...  verysad.gif

Gaila, kad [b]vaistininikas
nesirodo cia... Gal kokiu patarimu duotu... Jo AZ perpildyta...

romantike, na man teko tokia operacijuke tureti 2009m.balandzio pradzioje.nebijok, visai neskausminga ir trumpai trunka. Daugeliui moteru tamoksifenas issaukia g.gleivines isvesejima.nepergyvenk!
Papildyta:
Ragnez, na, idomi nuostata Tavoji, kad nereikia duoti. Man taip nepavyksta. Pvz.kai del porto idejimo registravo tik po keliu menesiu ir operacija butu paskyre ne greitai, o kai 100 gavo, operacija atliko uz 1 dienos.
QUOTE(ragnez @ 2011 02 01, 20:07)

Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2011 02 01, 18:57)
Taip <Vi_>, vakar ją operavo, skeveldrą pašalino, kuri trukdė kaulą sustatyt be pjūvio ir plokštelės. Nu, čia aš taip buitiškai supratau.
Į kraujo tyrimą, anesteziologas net nepažiūrėjo. Reikia, pjausim. Tik svorio, kaip žinia, labai išsiklausinėjo.

Tai gerai, reikalai juda, nestovi vietoje. Kraujus prieš operaciją jie ten, paprastai, savo pasidaro. Kai mama atsitokės po operacijos, pasitikrinkite hemoglobiną, ir jeigu ką, pulkite jį kelti. Maistais bei gėrimais galima tai pasiekti. Ikrai (keli sumuštinukai/dienon), granatų sultys (1 stiklinė/dienon, pagurkšnojant nuo ryto iki vakaro), raudonas vynas (1 taurė/dienon, patarčiau gruzišką pusiau saldų ir ne patį pigiausią, toks nesukels skrandyje rūgščių).

Dėl gydytojų ir pinigų... Yra tokių, kuriems duodi, o jie neima. Nė per kur! Pati bandžiau, ir gavosi. smile.gif Beje, čia forume moteriškės rašė, kad KMUK irgi tokių atvejų pasitaikė. Tad nėra taip jau viskas blogai. Tiesiog, visi žmonės yra skirtingi - yra gerų, yra ir blogų. Bet gerų vis tiek daugiau. Tikiu tuo.

Patricija, kaip fronto reikalai? Žinau, kas laimi, ne priešai gi, tačiau keliais žodeliais prašau nušviesk situaciją. Kad mums ramiau būtų...

Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2011 02 01, 22:09)
Bet gerų vis tiek daugiau. Tikiu tuo.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2011 02 01, 19:57)
Kaip čia, ir kur čia, onkologinis atpuola, aš šalia gyvenu, nu nafik... dar, galima būtų rasti, kokią normalią (įmanoma?) gydymo įstaigą? Kur gydytojai, o ne bankomatai dirbtų

Klaipedos hematologinis skyrius 4u.gif Patikrinta-neima nieko,kategoriskai.Zaviuosi tokiais gydytojais is didziosios raides,nuosirdziai,be pafoso wub.gif Nes iki to kai pradejau ten gydytis nezinojau kad tokiu buna.

Bet puikiai suprantu jus,iki to kai papuoliau i hematologini-visur reikejo duoti,uz operacija net konkreciai nustatyta suma verysad.gif

QUOTE(vi_ @ 2011 02 02, 00:09)
Dėl gydytojų ir pinigų... Yra tokių, kuriems duodi, o jie neima. Nė per kur! Pati bandžiau, ir gavosi. smile.gif Beje, čia forume moteriškės rašė, kad KMUK irgi tokių atvejų pasitaikė. Tad nėra taip jau viskas blogai. Tiesiog, visi žmonės yra skirtingi - yra gerų, yra ir blogų. Bet gerų vis tiek daugiau. Tikiu tuo.

drinks_cheers.gif
Pati gydziausi KMUK ,radioterapija,tai kai pabaigiau svitinima atsidekojau gydytojai tik roziu puokste ir seselems kava ir gelemis.Ir atsisveikinom labai labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 01 vasario 2011 - 23:41
QUOTE(suntea @ 2011 02 01, 18:57)
Nuo kada, čia mes, šitaip, kauniečiai nusigyvenom, arba kuom pavirto, Kauno klinikų gydytojai.

Nesuprantu.
Rimtai, aš nesu naivi. Aš žinau, kad duoti reikia. Tik nesuprantu, kodėl, ne po, kodėl ne tiek kiek gali, kodėl ne gėlės, ar konjako butelys? Kada mes spėjom tapti ne žmonės, ir kada mus gydys žmonės?
Aš atsiprašau. Man reikės savaitės, sugrįžti į save. Tą, ką pamačiau, man nesuvokiama.

Mes ištisai buvoms pas KMUK gydytojus... Visko buvo... Bet tikrai negaliiu pasakyti ir patvirtinti nuomonę kad ten ištisai ima ir reikalauja...
Aš visiškai nemoku tvarkytis su kyšiais ir dovanomis, nebuvau gyvenime to daręs... bet kai svarbiau už artimo žmogaus sveikatą ir gyvybę nieko nėra, tada kiti dalykai darosi nebesvarbūs. Per visus 5 metus tik vienas vienintelis atvejis buvo kai viena iš operacinės gydytojų pakankamai negražiai užsiminė kad reikia, buvo bišk negražu, bet manau tiesiog ramiau. Neskaitant seselių arkliško jumoro kai pasakai "Ačiū daktare", o ten kažkas rėkia per visą koridorių, kad "Ačiū į kišenę neisidėsi", bet tikriausiai toks humoras, bet irg negražus.
O šeip tikrai esu dėkingas visiems KMUK daktarams, gerai dirba savo darbą ir nėra kyšininkai.
Čia man taip atrodo, matyt nemoku duot.
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2011 02 01, 23:40)
Klaipedos hematologinis skyrius 4u.gif Patikrinta-neima nieko,kategoriskai.Zaviuosi tokiais gydytojais is didziosios raides,nuosirdziai,be pafoso wub.gif Nes iki to kai pradejau ten gydytis nezinojau kad tokiu buna.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2011 01 31, 22:15)
Uzuojauta...  unsure.gif

Noriu paklausti ar kam nors buvo pasireiskes vienas is nemaloniausiu Tamoksifeno salutiniu poveikiu: gimdos gleivines isvesejimo? Man primygtinai siulo "valyma"...  verysad.gif

Valyma vis tieks teks daryti. Mano anytai buvo toks salutinis poveikis. Tris kartus dare valyma. Ir dar labai kojos tino, nors gydytoja aiskino, kad negali buti nuo tamoksifeno. Vaziavau kartu, pakeite vaistus i Arimidex. Bet turi buti jau menopauze, tai nezinau, ar jums tas tinka. Arimidex irgi turi pasaliniu poveikiu, tik mazesniu. Bet mes vis tiek tik 4 metus vartojom, paskui atsisakem vaistu (reikejo dar 1 metus). Dabar jau metai praeje po baigimo vaistu - atsigavo kojos, jokiu gimdos pakitimu. O siaip jau siule ne tik valyma, bet is vis issioperuoti gimda.
Atsakyti