Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos (31 tema)

QUOTE(pelkių Monas @ 2011 01 30, 13:26)
Gal esat naudoje ISCADOR mano atveju MALY, nes jis keliu rusiu?

Nesu naudojus, bet esu seniau apie ISCADOR'ą skaitinėjus. Tiesa, dabar jau nebeprisimenu ką konkrečiai, apart to, kad jį verta pasidėti ateičiai į ginklų prieš žarnyno vėžį arsenalą.
Neperseniausiai skaičiau Vaistininko pamąstymus SM apie amalus (iš kurių padarytas ISCADOR), prisiminiau, kurioje temoje, tad nesunkiai radau. Štai jie:

"<...> Obelų ar kitų ten ąžuolų amalus ir preparatus iš jų gamina tikintys antroposofine medicina. Aiškinu - atseit amalas, augdamas ant ąžuolo, persigeria stiprybės simboliu laikomo ąžuolo dvasia. Ant šermukšnio augančiu amalu gydo smegenų kraujagyslių darinius, panašius į šermukšnio kekes... Čia kalba ir eina apie helixorus ir iskadorus. Čia kaip homeopatija - viskas suverčiama energetikai. Bet mokslas seniai įrodė, kad amalas, kur beaugtų, kaupia tik tas pačias veikl. medžiagas. Kitas dalykas, jei Jūs tikintys... Net Vokietijoje, kur gimė ši antroposofinė med., vaistinėje rasite amalo arbatos be jokios nuorodos, kur jis augo. Tai neturi reikšmės. Helixorai kainuoja šimtukus, amalo arbatytė 5-10 Lt. Jaučiat?" (Vaistininkas)

O čia, tikiuosi skaitote angliškai, padiskutavimai Iscadoro tema Anyone tried ISCADOR treatment ( homeopathic) .
Gal padės.

Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2011 01 31, 00:37)
Laikykites su mamyte console.gif Cia labiausiai galetu patarti tati del vaistu nuo skausmo,bet ji jau seniai cia nesirodo unsure.gif Gal padare jai operacija ...O greitoji nieko nepatare,ka daryti jeigu nukris spaudimas? g.gif
O tramadolis nepadeda? Mano mama prie pleistru vistiek dar suleisdavo tramadoli ..tik nepamenu koki butent pleistruka ji klijavo.

Ačiū visoms ir visiems už patarimus ir rūpestį. Šiandien mamytės skausmai baigėsi..,
Atsakyti
QUOTE(mimoza0922 @ 2011 01 31, 21:21)
skausmai baigėsi..,

O tu Viešpatie brangiausias...
Atsakyti
QUOTE(mimoza0922 @ 2011 01 31, 22:21)
Ačiū visoms ir visiems už patarimus ir rūpestį. Šiandien mamytės skausmai baigėsi..,

Amžiną atilsėlį jai... heart.gif console.gif Ir tau stiprybės...
Atsakyti
Uzuojauta... unsure.gif

Noriu paklausti ar kam nors buvo pasireiskes vienas is nemaloniausiu Tamoksifeno salutiniu poveikiu: gimdos gleivines isvesejimo? Man primygtinai siulo "valyma"... verysad.gif

Gaila, kad vaistininikas nesirodo cia... Gal kokiu patarimu duotu... Jo AZ perpildyta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 31 sausio 2011 - 21:17
mimoza ,uzuojauta verysad.gif user posted image
Atsakyti

daug daug stiprybės tau... verysad.gif
Atsakyti
mimoza0922, priimkite užuojautą. Daug prisikentėjo Jūsų mamytė...
Papildyta:
suntea, ar operavo šiandien jūsų mamą?
Atsakyti
Mimoza, dar kartą užuojauta visai Tavo šeimai friends.gif

Liūdna, labai sad.gif bet...

Draugo mamai ryt trečios chemijos antra dalis (nežinau kaip vadinasi tiksliai), ir liko dar trys sencai (kas dvi savaites) ... Buvo daryti tyrimai, atrodo rezultatai neblogi... Visi labai tikim... kad tie ivardinkim trys kartai praeis tik į gerą...
Atsakyti
mimoza uzuojauta jums.

vi didelis aciu.
Atsakyti

Užuojauta brangioji, stiprybės...
Papildyta:
QUOTE(Selga @ 2011 01 29, 01:37)
Sakykit, prašom, o čia ta pati vaistinė, kurioje galima rasti rupūžės antpilo?  g.gif
Stiprybės visoms, tikėjimo ir vilties!  4u.gif

Kaune yra KMUK homeopatinių preparatų vaistinė, Rotušės aikštėje, ten mes prieš kažkiek metų klausėme ir jie sakė, kad daro rupūžės antpilą.

Papildyta:
QUOTE(vi_ @ 2011 01 28, 23:39)
Taip, prisimenu, kad norėjo ir tikėjo... Todėl ir pasiūliau žmogui kreiptis. O kaip tas likimas atrodė, t.y. kodėl nepavyko susitikti?
Manot, kad jis Oželis? Man jie kažkuom nepanašūs...

Tiesiog prasilenkėme su Vaistininku, kiek sykiu atvažiavome tiek sykių neradome jo vaistinėje, o dirbandčios ten moteriškės nelabai ką gali ir pasakyti, tik tai kas etiketėje ir taip parašyta. Tad norint su juos susitikti reikia tartis iš anksto.
O dėl Vaistininko ir Oželio, pajuokavau, tiesiog keistai pavardė ir pravardė panaši, o ir bendravimo stilius... Jei žmogus sako kad anas yra ne jis, reikia tikėt :-)
Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2011 01 31, 23:06)
suntea, ar operavo šiandien jūsų mamą?

Taip <Vi_>, vakar ją operavo, skeveldrą pašalino, kuri trukdė kaulą sustatyt be pjūvio ir plokštelės. Nu, čia aš taip buitiškai supratau.
Į kraujo tyrimą, anesteziologas net nepažiūrėjo. Reikia, pjausim. Tik svorio, kaip žinia, labai išsiklausinėjo.

P.S.
Čia tik man vakar Klinikos susišvietė kaip pinigų kalykla, ar čia visada taip buvo?
Ne todėl, hmmm, kad tų pinigų gaila būtų, bet todėl, kad darosi baisu, kur mes, pacientai, ir kada, jie, daktarai, prarado(m) žmoniškumą.

Aš suprantu, kad po operacijos galima atsidėkoti, kiekvienam pagal išgales, kaip sugebi. Bet. Bet čia tu duodi pinigus ne tam, kad padėkotum už išsveikimą, o tam, kad ant to operacinio stalo, nenumirtum.

Aš porą metų dirbau, dar senais laikais laidojimo firmoj. Mes nesugebėdavom išspausti tokių pinigų iš žmonių skausmo.

O čia, niekas nieko nebeslepia, vieni su kitais apsitaria, vieni su kitais pasismulkina, pasislapsto po kišeniukus, babytės, Viešpatėliau, drebančiom rankytėm, vynioja, lanksto tas kupiūras...

Aš nenoriu. Nuoširdžiai, nenoriu, daugiau ten eiti, pro tą galą važiuoti. Šiurpas nuima, pamačius kaminus.

Kaip čia, ir kur čia, onkologinis atpuola, aš šalia gyvenu, nu nafik... dar, galima būtų rasti, kokią normalią (įmanoma?) gydymo įstaigą? Kur gydytojai, o ne bankomatai dirbtų?

Nuo kada, čia mes, šitaip, kauniečiai nusigyvenom, arba kuom pavirto, Kauno klinikų gydytojai.

Nesuprantu.
Rimtai, aš nesu naivi. Aš žinau, kad duoti reikia. Tik nesuprantu, kodėl, ne po, kodėl ne tiek kiek gali, kodėl ne gėlės, ar konjako butelys? Kada mes spėjom tapti ne žmonės, ir kada mus gydys žmonės?

Aš atsiprašau. Man reikės savaitės, sugrįžti į save. Tą, ką pamačiau, man nesuvokiama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suntea: 01 vasario 2011 - 17:59