QUOTE(GREK @ 2011 01 27, 09:18)
oho, jaučiu geležinės sveikatos reikia tokiu atveju. Aš, manau, pakankamai neblogai pernešiau chemijas, bet po lašinimo, tą kelią iki namų, tai dantis sukandus vos iškęsdavau ir tiesiai į lovą, jau apie rūkymą tai nei minčių nebūtų. Nors kita vertus, gal taip moteriškei lengviau, gyvena sau kaip gyvenus, palaukia kol vaistus sulašina ir vėl viskas kaip niekur nieko.
Sume, seku nuo pradžios jūsų istoriją, sėkmės jum, viską iškęs mama. Tik kartais taip nesinori nieko rašyt, atrodo, kad pačiai vėl reiks išgyvent viską kartu su jumis iš naujo. Tai jei mažoka patarimų, labai nepykit.
O čia mergaitės ir berniukai vilties suteikti gali nemažai, vien tik veteranės mūsų - vaikščiojančios enciklopedijos, patarimų lobynai
Ir ką mes jų darytum
Sume, seku nuo pradžios jūsų istoriją, sėkmės jum, viską iškęs mama. Tik kartais taip nesinori nieko rašyt, atrodo, kad pačiai vėl reiks išgyvent viską kartu su jumis iš naujo. Tai jei mažoka patarimų, labai nepykit.
O čia mergaitės ir berniukai vilties suteikti gali nemažai, vien tik veteranės mūsų - vaikščiojančios enciklopedijos, patarimų lobynai
Ir ką mes jų darytum
Aš puikiai suprantu, kad kai viskas yra gerai, tai nieko nesinori blogo apie savo išgyvenimus prisiminti ir vėl viską pergyventi. Aš jau tą esu patyrus ne kartą.
O ta moteriškė tai nelabai asociali, jeigu ir jos vyras namie kojas nušalė taip, kad net amputuoti teko...ir šiaip ji ten dar pripasakoja apie savo gyvenimą nekokių dalykų. Tai matyt nelabai ji tą sveikatą prisižiūri, kad nebijo taip iškart dar labiau nuodyti save.. Na nežinau... gal klystu.
MAMAI šiandien vėl tęsia chemoterapiją, tai jeigu viskas bus gerai, rytoj jau apie pietus galėsim parsivežti. Nenori ji tų ligoninių baisiausiai... Aišku, namie geriausia. Pasisekė tiems, kam užtenka keletos valandų sulašinimui... o čia vargti 2 paras maždaug ištisai lašinant.
Dar klausimą tokį turėčiau, turbūt gydytoja dar pasakys prieš išleidžiant namo, bet norėčiau dabar jau išsiaiškinti, ar po chemo seanso valot kokiais vaistukais kepenis? stiprinat organizmą tarkim riešutais, vitaminu C?
Papildyta:
QUOTE(fiffan @ 2011 01 27, 08:53)
Kokia Jus saunuole,kovotoja ir optimiste!Linkiu visiem gyventi su tokiom nuotaikom!!!!
Mes irgi gyvenam su gerom nuotaikom ir juoko netrūksta namuose ir šypsenų, bet kai aplanko skausmai, ar va kokios nesėkmės, tuomet iškart lyg žaibas iš giedro dangaus trenkia tokia baimė ir rūpestis neapsakomas.