Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(gupija @ 2011 01 20, 19:46)
o kaip jūs pajungėt gartraukį, jei ventiliacinės grotelės tuščios?  g.gif

Pas mus buvo dvi ventiliacines angos
Papildyta:
QUOTE(Lillita @ 2011 01 20, 21:05)
atsiprašau, bet Jūsų meistrai, rodosi, pirmą užsakymą gyvenime atlikę  g.gif  nematau baldų iš arčiau, tačiau jau vien iš nuotraukų matosi keli nemaži trūkumai:

1. indaplovės fasadas NETURI būti žemesnis už kitus fasadus, tam tikslui yra išpjaunama nedidelis plyšelis grindjuostėje, ir tai - jei reikia pagal indaplovės įmontavimo schemą, tačiau jokiu būdu ne mažesnės durelės! Be to, akivaizdžiai matosi kreivas durelių įmontavimas, tarpai prie stalčių;
2. abiejose kampinėse spintelėse, tiek pakabinamoje, tiek pastatomoje, per dideli plyšiai, per kuriuos matosi korpusas;
3. ant stalviršio kampe uždėtas trikampis - ar po juo nėra stalviršio sandariklio? jei ne, tai tokiu atveju, tai purvo kaupykla, jei yra, tai neteisingai uždėta.. Be to, kampinį stalviršį visi save gerbiantys baldininkai jau seniai seniai daro suklijuodami, o ne su tomis purvą kaupiančiomis juostelėmis. Nesimato, bet ar yra staljuostė ant orkaitės spintos šoninio skydo? Jei išbėgs sriuba ar pienas iš puodo, gali išpūsti visą šoninę plokštę; be to, šalia esanti įstrižas uždengimas (greičiausiai dujų vamzdžiui) taip pat galėtų būti tokios pat spalvos;
4. stalčių ir konteineriuko fasadai taip pat nesutampa, matosi pagal viršutinę liniją.
5. kokia ten dėmė ant stiklo durelių viršuje?
6. ar pajungtas gartraukis? tikriausiai pajungimas toje aukštoje gartraukio spintelėje? įdomu, kodėl nesuvestos durelių linijos su šalia esančiomis spintelėmis..
7. jei teisingai supratau, kampinės apatinės spintelės grindjuostė neteisingai sumontuota, kairėje pusėje berods plyšys?
8. ant indaplovės būtų gražiau ilgesnė rankenėlė, jei kartais perdarytumėte dureles, pakeiskite ir rankenėlę, ir apskritai, ant platesnių durelių gražiau platesnės rankenėlės;

be to, nepaisant sienų kreivumo, niekas spintelių "kreivų" negamina, tokiems klausimams spręsti daromas stalviršis, kuris pjaunamas pagal lekalą, jeigu reikia, atitraukiama nuo sienos, tačiau visos spintelės tikrai turi būti taisyklingo kampo. Jei spintelės teisingai surinktos, bėgeliai negali sunkiai važinėti. Jūsų vietoje reikalaučiau indaplovės dureles pakeisti  4u.gif

Man daug kas nepatinka, nors as ir nezinovas baldu gamybos srityje.
Kad Meistrai daro lekalus pagal kai yra kampynes spinteles, esu girdejus, bet musiskis apie tai net neuzsimine.
Del indaploves dureliu jau rasiau anksciau... Musu stalvirsio aukstis net 90cm, del to kad skalbimo masina yra.Virs jos montavo stalvirsi, viskas susikele, o indaploves dureles pagal montavimo instrukcija turi buti trumpesne. Nu va taip ir padare... Man tai labai nekliuna, zymiai labiau nervina kad visos dureles sleivos kreivos ir kiek jie besistenge reguliuoti, nieko geriau nesigauna, islenda beda kitur...
Del grindjosciu, tai ten kazkokia nesamone, visai nesilaiko, nors yra uzdeti fiksatoriai, o ta kur po kampine spintele, priejus plauti indu, uzkliunu su koja ir ju nusizliauzia.... Rodziau, bet tipo kitaip cia nepadaryti.... nors manau galejo kazkokiu budu susukti su varztais ar dar kazkaip...
Atsakyti
QUOTE(smaguris @ 2011 01 20, 21:30)
o tai kas gamino, jei ne paslaptis? būtų smalsu sužinoti.

K_margo parasykite kas gamino, nes ir man smalsu. Nenoreciau ant tokiu "uzsiraut" baldininku schmoll.gif
Atsakyti
Padirbejau ir as siandien su Alno. Visai patiko thumbup.gif
Savo nedidukei virtuvytei parinkau toki projekteli, na geriau jau neismasciau blush2.gif
Pastabos:
1.Saldytuvas pas mus aukstesnis, tai ten nebus to tarpo tarp jo ir virsutines spinteles.
2. Plautuve bus paprasta apvali, nesites per dvi spinteles.
3. Stalo/baro plotis bus gerokai siauresnis.
4.Virsutines spinteles bus baltos (neradau kaip pakeisti ju spalva).
5.Noreciau, kad stalvirsis susijungtu su palange, nes ji pas mus labai plati, tai gaustusi ilgesnis stalvirsio plotas, butu galima dirbti ir prie lango thumbup.gif
Lauksiu komendaru, kas netaip ir galetu buti geriau 4u.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
sveikos.ir as nesugalvoju kaip graziai isirengti virtuve schmoll.gif .baldus jau uzsakem,db problema sienos ir grindys.galvojau po sointelem det stikla,bet prie ko ji derint g.gif ,as noreciau su didelem gerberom wub.gif ,baldai tokie lyg azuolo sp
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2011 01 21, 20:01)
K_margo parasykite kas gamino, nes ir man smalsu. Nenoreciau ant tokiu "uzsiraut" baldininku  schmoll.gif

Nu nenoreciau garsiai komentuoti vardu, jei jau esat Siauliskiai, rasykit i az, tada parasysiu
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2011 01 22, 11:31)
Lauksiu komentaru, kas netaip ir galetu buti geriau  4u.gif

labai mažai vietos palikta maisto ruošimui. viską užima kriauklė ir dujinė unsure.gif
aš daryčiau gal L formos arba net U

kas bus prie šaldytuvo ta siena kur yra?
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 01 23, 14:06)
labai mažai vietos palikta maisto ruošimui. viską užima kriauklė ir dujinė  unsure.gif
aš daryčiau gal L formos arba net U
kas bus prie šaldytuvo ta siena kur yra?

Kriaukle nebus tokia didele, pirksiu apvalia 45 cm spintelei (alno nedave tokios mazytes pasirinkti), todel tarp kaitlentes ir kriaukles liks 90 cm stalvirsis, be to noreciau stalvirsi pratesti ir ant palanges, kadangi ji pas mus labai plati, tai gausis dar papildomai 1,35 stalvirsio, galesiu dirbti ir prie lango wub.gif
Visa laika galvojau ir norejau daryti L formos, bet labai stipriai issikisa spinteles prie duru, kas man nepatinka. Be to, saldytuvo netureciau kur kisti, galbut reiktu kelti prie lango i ta kampa, bet jis islenda ir siek tiek uzdengia lango doh.gif
Idedu is akies primesta schema kaip as isivaizduoju, kad gaustusi:
user posted image

Ir kaip yra pagal dabartini mano projekteli:
user posted image
Butu idealu jei uztektu pinigeliu akmens mases stalvirsiui ir butu galima ta staliuka prie sienos sujungti su bendru stalvirsiu, bet lb abejoju ar su tokia svajone isiteksim i savo biudzeta schmoll.gif
Linijas nubraiziau ir akies blush2.gif
Atsakyti
Atsiprasau, kad uzimu eteri, bet dar noriu pasisakyti biggrin.gif
Ant greito primeciau pagal L forma projekteli:
user posted image
Man kazkaip mazokoka erdves ax.gif Ir dar saldytuvas nuo lango seseli sudarys doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugyte: 23 sausio 2011 - 14:58
bugyte,atsiprašau,bišk ne į temą,bet kokią programą naudojat?

O į temą,minėjot,kad palangė plati.O nenorit jos prasitęs,pasidaryt darbastalį?Pas mus taip bute padaryta,labai patogu.
Tuomet tas pirmas variantas visai smagus būtų.O jei norit to staliuko nuo sienos,tai jį truputuką siauresnį padaryti galima,o palangę toj vietoj nusiaurinti.
Kadangi neturiu jokios programos,tai negaliu parodyti verysad.gif

Aij ir tokiu atveju,viryklę ir orkaitę patraukti link kriauklės

Radau programą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tibė: 23 sausio 2011 - 16:35
QUOTE(Tibė @ 2011 01 23, 17:24)
O į temą,minėjot,kad palangė plati.O nenorit jos prasitęs,pasidaryt darbastalį?Pas mus taip bute padaryta,labai patogu.

Butent taip ir galvoju drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Tibė @ 2011 01 23, 17:24)
O jei norit to staliuko nuo sienos,tai jį truputuką siauresnį padaryti galima,o palangę toj vietoj nusiaurinti.

Staliukas tikrai siauresnis bus, tik programa toki platu dave blush2.gif ir dar galvoju staliuka daryti auksta (kaip bara) ir apacioje prie sienos pastatyti viena spintele, i kuria butu integruota mikrobange (apacioje du stalciukai) mirksiukas.gif vat tokie mano planai siai dienai. Kadangi remontas planuojamas vasarai, tai jie gali keistis dar n kartu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2011 01 23, 14:31)
http://img696.images...vesplanas3.png/
Man kazkaip mazokoka erdves  ax.gif Ir dar saldytuvas nuo lango seseli sudarys  doh.gif

šitas man labiausia patinka, tik šaldytuvą statyk prie durų
aš tai po palange pasidaryčiau spintelių.
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 01 23, 18:14)
šitas man labiausia patinka, tik šaldytuvą statyk prie durų
aš tai po palange pasidaryčiau spintelių.

hmmm... saldytuvas prie duru irgi variantas mastau.gif po palange radiatorius eina, tai spinteles nelabai, o perkelti radiatoriaus kitur nenoriu schmoll.gif
dekui uz patarimus 4u.gif
Atsakyti