Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

o tai kas gamino, jei ne paslaptis? būtų smalsu sužinoti.
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2011 01 20, 20:05)
atsiprašau, bet Jūsų meistrai, rodosi, pirmą užsakymą gyvenime atlikę  g.gif  nematau baldų iš arčiau, tačiau jau vien iš nuotraukų matosi keli nemaži trūkumai:

drinks_cheers.gif Konkretūs ir aiškūs pastebėjimai.
Atsakyti
As gryztu prie gartraukiu temos:) Ar galit pakomentuoti kas turite gartraukius su filtrais, ar patenkinti jais? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvile' @ 2011 01 21, 09:13)
As gryztu prie gartraukiu temos:) Ar galit pakomentuoti kas turite gartraukius su filtrais, ar patenkinti jais?  ax.gif

Man nepatiko schmoll.gif Greitai užsikišdavo, kvapai likdavo. Gal dabar kokybiškesni g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvile' @ 2011 01 21, 10:13)
As gryztu prie gartraukiu temos:) Ar galit pakomentuoti kas turite gartraukius su filtrais, ar patenkinti jais?  ax.gif

Pas mano mamą toks yra, tai nei giria, nei skundžiasi. Aš vis klausiu ar naudoji - sako - taip taip, tikrai naudoju. Aišku erzinas tas ūžimas, na bet ką padarysi... Bet pas ją ne toks ir senas, jam nei metų nėra, tai gal todėl dar neužsikimšęs... bet tuo filtrus reikia keist karts nuo karto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 21 sausio 2011 - 10:30
QUOTE(K_margo @ 2011 01 20, 17:06)
Jau buvo meistriukai atvazeve.
Siek tiek pataise ka galejo, tarpas salia indaploves vienoje puseje liko, bet jis dabar simetriskas, vizualiai atrodo graziau. Stalciai vazineja gerai, tik dabar po spinteliu pastumdymo jie siek tiek sunkiau issitraukia, bet prisitraukia gerai, kaip ir pries tai.
Meistrai paaiskino, kad siena kreiva ir todel neimanoma visko idealiai suregulioti.
Bet bent jau kazkiek pasistengus padare kaip geriau...
O tarpo nuo spinteles sono iki dureliu sono beveik neliko,  thumbup.gif

Smagu, kad nors šiek tiek pagerėjo situacija smile.gif
O dėl sienų kreivumo...geram meistrui niekas netrukdo smile.gif
Mums kai dabar virtuvei baldelius darė,tai kampinę pakabinamą spintelę buvo taip pakabinę... doh.gif Kai prirėmėm prie sienos, tai per vieną dieną viską sutvarkė kaip turi būt.
Nors prieš tai kai užsakinėjom pas kitą meistrą (ankstesnei virtuvei)-sienos tragiškai kreivos buvo,paburbėjo aišku biskį smile.gif bet spintelės buvo labai gerai padarytos ir tarpai visi vienodi (nu biskį gailiuos, kad pas tą patį neužsakėm šitos...)

Ir meistras meistrui nelygu-užsisakinėjom sieninę spintą pas kitą meistrą-super thumbup.gif Dirbo vienas nuo ryto iki vėlaus vakaro-bet taip sažiningai-ir stovėjo mūsų spinta be jokių priekaištų. Sienos nebuvo super lygios,bet spinta tiesi kaip styga, tarpai tarp stalčių tikslūs,vienodi, nuo pastatymo neturim prie ko prikibt smile.gif
O virtuvės baldus statė dviese, tai vos per 3 savaites išstenėjo....
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2011 01 21, 09:16)
Man nepatiko  schmoll.gif Greitai užsikišdavo, kvapai likdavo. Gal dabar kokybiškesni  g.gif

QUOTE(konfetee @ 2011 01 21, 10:05)
Pas mano mamą toks yra, tai nei giria, nei skundžiasi. Aš vis klausiu ar naudoji - sako - taip taip, tikrai naudoju. Aišku erzinas tas ūžimas, na bet ką padarysi... Bet pas ją ne toks ir senas, jam nei metų nėra, tai gal todėl dar neužsikimšęs... bet tuo filtrus reikia keist karts nuo karto.

oij, sunku apsispresti, bet aciu vistiek biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mayja, o kodėl pas tą meistrą, kuris spintą gamino, ir dabar virtuvinio neužsisakinėjot? Ar jis tik pavienius baldus gamina? Mes jau irgi senokai žiūrinėjamės virtuvės baldų, tai ir atsiliepimus skaitinėjam ir pasižvalgom pas pažįstamus, kurie gaminosi neseniai, bet vis dar neužsisakom.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnesik: 21 sausio 2011 - 10:42
QUOTE(Lillita @ 2011 01 20, 21:05)

1. indaplovės fasadas NETURI būti žemesnis už kitus fasadus, tam tikslui yra išpjaunama nedidelis plyšelis grindjuostėje, ir tai - jei reikia pagal indaplovės įmontavimo schemą, tačiau jokiu būdu ne mažesnės durelės! Be to, akivaizdžiai matosi kreivas durelių įmontavimas, tarpai prie stalčių;

O kam ta plysi pjaut kai galima viska vienodai padaryt . Kai dedasi indaplove automatiskai visas cokolis reikia daryti 15 cm , ir tada visos dureles bus lygios . Kai indaploves nera tada cokolis buna 10 cm .
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2011 01 21, 12:59)
O kam ta plysi pjaut kai galima viska vienodai padaryt . Kai dedasi indaplove automatiskai visas cokolis reikia daryti 15 cm , ir tada visos dureles bus lygios . Kai indaploves nera tada cokolis buna 10 cm .

man atrodo neįdėmiai skaitėte Margo postą dėl virtuvės baldų. Pas juos nestandarinis aukštis - berods tik 78 cm. Dėl to ir iškylo keblumų... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Driuliukas @ 2011 01 20, 16:22)
Sveiki,

Gal galite parekomenduoti gerus baldininkus (virtuves baldams) gaminti ir kad kainyte nebutu labai didele smile.gif Gyvenam Vilniuje.

Aciu 4u.gif

Algimanto baldai. Man tiko kainos ir kokybes santykis
Atsakyti
QUOTE(Agnesik @ 2011 01 21, 12:35)
Mayja, o kodėl pas tą meistrą, kuris spintą gamino, ir dabar virtuvinio neužsisakinėjot? Ar jis tik pavienius baldus gamina? Mes jau irgi senokai žiūrinėjamės virtuvės baldų, tai ir atsiliepimus skaitinėjam ir pasižvalgom pas pažįstamus, kurie gaminosi neseniai, bet vis dar neužsisakom.... g.gif

Tiesa pasakius nežinau ar jis daro virtuvinius baldus, nes spintą mums kai darė, virtuvėje baldus jau turėjome.
Atsakyti