Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(bugyte @ 2011 01 19, 11:21)
Super  bigsmile.gif  ir kaip operatyviai  thumbup.gif  pirmasis variantas man labiau  wub.gif
Aš irgi planuoju nedėti gartraukio, nes triūbą reiktų tiesti per visą virtuvę, ko nelabai norėčiau  schmoll.gif  tai vat sudomino konfetee minėti gartraukiai su anglies filtrais, ar gerai suprantu, kad čia tokie mobilūs-nepriklausomi gartraukiai kuriems nereikia ventiliacijos angos???

Taip,nereikia angos, pas mus toks. Anglies filtras plaunamas pas mus,kartais,kai plaunu riebalu filtra tai ir si praplaunu.
Papildyta:
Kaip galima virtuvej be gartraukio apsieit!!! Taigi visi riebalai ant sienu ir lubu bus ir visiems remontams angel_sadangel.gif ,nebent mazai gaminat.
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2011 01 19, 10:46)
Net nežinojau, kad tokių būna. Šeip per savo gyvenimą gartraukį esu jungusi gal kokius 3 kartus. Praktiškai nereikalingas man šis daiktas. Tai turbut apsieisiu ir be jo

Pas mus irgi nera gartraukio ir nepasakyciau, kad labai pasigendu. Del kvapu, tai isvedinu visa buta, o riebalai gal kazkiek kaupiasi tik ant spinteliu virsaus, bet dabar planuoju daryti spinteles iki lubu, tai gal nebus kur kauptis unsure.gif Apie tuos gartraukius su filtrais ne is vieno girdejau, kad jie praktiskai nieko netraukia, tik, kad uzia... unsure.gif tai va ir galvoju ar verta mesti pinigus isvis tada g.gif

QUOTE(Deme @ 2011 01 19, 11:32)
O gal kas galit paaiskinti ar galima kazkaip graziai pratest vandens nubegima ir vandens padavima? Nes man gaunas, kad vanduo yra atvestas netoli prie lango.  O kriaukle ir indaplove jau gaunas po langu... Tektu per keleta spinteliu j idavest iki kriaukles...

yra tokios lankscios zarneles vandeniui, dujoms, tai su jom, manau, galima vandens pravedima kitur padaryti wink.gif

QUOTE(chuchundra @ 2011 01 19, 13:20)
Kaip galima virtuvej be gartraukio apsieit!!! Taigi visi riebalai ant sienu ir lubu bus ir visiems remontams angel_sadangel.gif ,nebent mazai gaminat.

visa gyvenima be gartraukio gyvenu, gaminti labai megstu smile.gif Nezinau, kaip butu su gartraukiu, bet dabar riebalu nei ant sienu, nei ant lubu nera. Tik, kaip minejau, siek tiek kaupiasi ant spinteliu virsaus...
Atsakyti
QUOTE(Arvile' @ 2011 01 19, 14:31)
tai va ir galvoju ar verta mesti pinigus isvis tada  g.gif
yra tokios lankscios zarneles vandeniui, dujoms, tai su jom, manau, galima vandens pravedima kitur padaryti wink.gif

Aš irgi be gartraukio gyvenu, prasivėdinu butą atsidarius langą ax.gif
bet galvoju įsigyti dėl kitos priežasties - norėčiau virš kaitlentės kabinti spinteles, tai tikiuosi kad jis atliks tokia labiau apsauginę funkciją, kad neapsitaškytų viršuje esančios spintelės hihihi.gif nežinau kiek kartų jis bus įjungtas hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(chuchundra @ 2011 01 19, 14:20)
Taip,nereikia angos, pas mus toks. Anglies filtras plaunamas pas mus,kartais,kai plaunu riebalu filtra tai ir si praplaunu.

Liuks, man toks kaip tik tiks clap.gif
Atsakyti
Man gartraukis reikalingas nebent del apsvietimo po kaitlente biggrin.gif Bet dabar susidejom virtuvej apsvietima, tai nebreik gartraukio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2011 01 17, 15:46)
taip, ir instrukcijoj tą patį skaičiau.

Papildyta:
QUOTE(Deme @ 2011 01 19, 08:50)
Neturiu planelio... Bet ilgoji galine siena 8.01 m. o sone iki lango pabaigos 2,51 m.

http://s012.radikal....1a346e84094.jpg

Mūsų būsimos virtuvės ir panašūs išmatavimai. Projektėlį parengė Astin, randasi Skrajos patalpose. Vis dar svarstom dėl gamybos, brangokai gaunasi, norim iš lieto akmens ir dvi lietas kriaukles.
Atsakyti
Sveiki!
jau ir as turiu issvajotaja virtuve thumbup.gif
Bet dar labai nesidziaugiu, pirmiausiai noreciau pasikonsultuoti.
Gal cia uzsuka ir baldu meistrai, gal kas patars ka daryti.
Virtuviniai baldai sustatyti, bet man nepatinka kelios vietos ir nezinau ar kabinetis prie meistru, kad perdarynetu...
Idesiu kelias foto, kad butu aiskiau

Cia tarp dureliu ir plokstes tarpas ir dureles kazkaip keistai nesimetriskai uzdengia plokstes krasta

user posted image

user posted image

Laukiu komentru!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2011 01 19, 17:15)
Laukiu komentru!!!!!!!

schmoll.gif taip tikrai neturi buti! Butinai sakykit meistrams kad istaisytu broka! doh.gif
Atsakyti
user posted image

Ar man vaidenas, ar durelės ir stalčius baigiasi skirtingame aukštyje?!
Jei taip - tai baldininkai kokių reikia dar gerai paieškoti, maniau tokie jau visi bankrutavę.
Patvarkyti juoduojantį plyšį nėra sunku - reikia prisukti korpuso pastorinimą ir lankstus pakeisti 'išoriniais'. Problema atsirado dėl to, kad norėdami maksimaliai sutaupyti, nuotraukoje esančios kairėje spintelės net neturi korpuso. Durelės pakabintos ant stalčių spintelės korpuso išorės. Taip daryti žinoma galima, tačiau juoduoja plyšys, O jei jis kreivas, tuomet... wink.gif
Reikėjo kad stalčiai ir durelės susitiktų per vidurį plokštės (naudoti "pusinius" lankstus). Tada ir būtų ir sutaupyta, ir atrodytų teisingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smaguris: 19 sausio 2011 - 18:07
sveikos,as dar apie gartrauki .Musu virtuve paruosta dazymui,iki kol dazysim vel laikinai pasistatem virykle vidury virtuves,kepiau desreles,ir tik atidarius dangti kaip sove is vienos desreles riebalai,tai demeles atsirado ir ant lubu ir ant sienos.Tai net neisivaizduoju kaip be gartraukio gyvent rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*dika* @ 2011 01 19, 20:13)
sveikos,as dar apie gartrauki .Musu virtuve paruosta dazymui,iki kol dazysim vel laikinai pasistatem virykle vidury virtuves,kepiau desreles,ir tik atidarius dangti kaip sove is vienos desreles riebalai,tai demeles atsirado ir ant lubu ir ant sienos.Tai net neisivaizduoju kaip be gartraukio gyvent  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Kam remontu negaila-gyvena be gartraukio. lotuliukas.gif
Cia paskaicius,susidaro ispudis,kad nesuvokiama gartraukio esme,o ji tikrai ne grozyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chuchundra: 19 sausio 2011 - 20:22
QUOTE(chuchundra @ 2011 01 19, 20:18)
drinks_cheers.gif Kam remontu negaila-gyvena be gartraukio. lotuliukas.gif
Cia paskaicius,susidaro ispudis,kad nesuvokiama gartraukio esme,o ji tikrai ne grozyje.

nemanau, kad kazkas sake, jog gartraukio esme nesuvokiama schmoll.gif tiesiog, pavz. pas mus nelabai yra kaip ir kur deti normalu gartrauki. Rimtai svarsciau deti gartrauki su filtru (dar iki galo neatsisakau sios minties), bet pasikalbejus su keliais pazystamais, kurie tokius turi, atsakymas - geriau tada isvis nieko nedeti, nes nieko jie netraukia... Tai uztai ir galvoju ar isvis verta investuoti pinigus, kai iki siol isgyvenau visai be jo ir nei sienos, nei lubos aptaskytos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(smaguris @ 2011 01 19, 19:07)
user posted image

Ar man vaidenas, ar durelės ir stalčius baigiasi skirtingame aukštyje?!
Jei taip - tai baldininkai kokių reikia dar gerai paieškoti, maniau tokie jau visi bankrutavę.
Patvarkyti juoduojantį plyšį nėra sunku - reikia prisukti korpuso pastorinimą ir lankstus pakeisti 'išoriniais'. Problema atsirado dėl to, kad norėdami maksimaliai sutaupyti, nuotraukoje esančios kairėje spintelės net neturi korpuso. Durelės pakabintos ant stalčių spintelės korpuso išorės. Taip daryti žinoma galima, tačiau juoduoja plyšys, O jei jis kreivas, tuomet... wink.gif
Reikėjo kad stalčiai ir durelės susitiktų per vidurį plokštės (naudoti "pusinius" lankstus). Tada ir būtų ir sutaupyta, ir atrodytų teisingai.

Aukstis skirtingas...
Matot kaip ten yra, ten ne spintele o indaplove.
Pirma dureles kurios tvirtinas ant indaploves buvo ilgesnes. Bet jas pripjove, nes jos buvo per ilgos ir indaploves dureles nebeatsidare iki galo. Musu pastatomu spinteliu aukstis 78, o tos dureles kur montuojamos ant indaploves pagal instrukcija neturi virsiti 74 cm. Tai va taip ir padare... Nors dar siule pripjauti visas likusias dureles, kad butu vienodai su trumpesnem....

user posted image

Dar nepatinka kampines spindeles dureles. Ar gali buti 5 mm tarpas nuo spinteles sono iki durele, kai jos uzdarytos? Gal nuotraukoje nelabai gerai matyt, bet kai ziuri, tai labai negraziai atrodo..

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo K_margo: 20 sausio 2011 - 11:16