Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(gupija @ 2011 03 05, 18:33)
turiu tokią  thumbup.gif  Maniškė Peka Samba iš Furnitano. Atsidžiaugt negaliu, tikrai labai patogu naudotis.

Kokia kaina jei ne paslaptis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2011 03 05, 18:22)
Kokia kaina jei ne paslaptis? blush2.gif

triženklė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2011 03 05, 18:44)
triženklė  blush2.gif

Kad triženklė, tai aišku, bo vien pedalas apie 100 manau kaštuoja, ale per kur ją užsakyt Lietuvoje galima būtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2011 03 05, 18:57)
Kad triženklė, tai aišku, bo vien pedalas apie 100 manau kaštuoja, ale per kur ją užsakyt Lietuvoje galima būtų  4u.gif

taigi Pekos atstovas Lietuvoje ir yra Furnitanas. Peka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2011 03 05, 19:15)
taigi Pekos atstovas Lietuvoje ir yra Furnitanas. Peka  4u.gif

Sunkiai, bet radau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2011 03 05, 19:41)
Sunkiai, bet radau  biggrin.gif

man tas stiklinis indas labai fainas rolleyes.gif Jame laikau česnakus su svogūnais.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2011 03 05, 19:48)
man tas stiklinis indas labai fainas  rolleyes.gif Jame laikau česnakus su svogūnais.

O bulbikių kilogramą vieną kitą, tai jau kitoj spintukėj laikai, ar dar prie šukšlinės randi kur vietelę biggrin.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2011 03 05, 20:03)
O bulbikių kilogramą vieną kitą, tai jau kitoj spintukėj laikai, ar dar prie šukšlinės randi kur vietelę  biggrin.gif  mastau.gif

bulves, morkas ir tt rūsy laikau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2011 03 05, 16:33)
turiu tokią  thumbup.gif  Maniškė Peka Samba iš Furnitano. Atsidžiaugt negaliu, tikrai labai patogu naudotis.

man tokia netinka, nes durelės ne taip atsidarinėja schmoll.gif

Žiūrėjau Frankės, Blanco, bet niekas negali paaiškint, kaip ji veikia. Rašo, kad automatinis atsidarymas, bet nei paveiksliuko niekur nerandu, nei pardėj negali paaiškint doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti