Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(Joleks @ 2011 01 18, 17:08)
O kazin kaip su ta imontuojama technika, jei ji sugenda, reik ardyt visa virtuve?

pvz mūsų indukcinė kaitlentė labai lengvai išsikelia ją po stalviršiu atsukus, o tam tereikia išimti vieną stalčių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joleks @ 2011 01 18, 17:08)
O kazin kaip su ta imontuojama technika, jei ji sugenda, reik ardyt visa virtuve?

Nereikia nieko ardyti schmoll.gif Kaip įdėjo, taip ir išima mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Gal turit kas pasiulymu del virtuves baldu isdeliojimo? Susisuko visai galva, o uzsakyti jau reikia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deme: 18 sausio 2011 - 20:29
QUOTE(Deme @ 2011 01 18, 21:29)
Gal turit kas pasiulymu del virtuves baldu isdeliojimo? Susisuko visai galva, o uzsakyti jau reikia...

įmeskit planą su išmatavimais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 01 18, 23:33)
įmeskit planą su išmatavimais smile.gif

Neturiu planelio... Bet ilgoji galine siena 8.01 m. o sone iki lango pabaigos 2,51 m.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deme: 19 sausio 2011 - 09:00
Deme, ilgoji galinė siena tikrai negali būti 8,01 smile.gif Man rodos apsiskaičiavot... arba aš kažko nedamatau ax.gif
Kur ventiliacija yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 19 sausio 2011 - 09:29
QUOTE(konfetee @ 2011 01 19, 10:27)
Deme, ilgoji galinė siena tikrai negali būti 8,01 smile.gif Man rodos apsiskaičiavot... arba aš kažko nedamatau  ax.gif

Oj, galvoju apie viena, o rasau apie kita smile.gif 4.82 smile.gif Ventiliacijos ner. Gartraukio nebus. Planuoju dujine salia lango daryt, kad garu pertekliu pasalinciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deme: 19 sausio 2011 - 09:30
QUOTE(Deme @ 2011 01 19, 10:29)
Oj, galvoju apie viena, o rasau apie kita smile.gif 4.82 smile.gif Ventiliacijos ner. Gartraukio nebus. Planuoju dujine salia lango daryt, kad garu pertekliu pasalinciau smile.gif

Tai gal kabint gartraukį su anglies filtrais? Nevisada gi galima atidaryt langą, pvz. pūga ar dar kokia klimato išdaiga.
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 01 19, 11:39)
Tai gal kabint gartraukį su anglies filtrais? Nevisada gi galima atidaryt langą, pvz. pūga ar dar kokia klimato išdaiga.

Net nežinojau, kad tokių būna. Šeip per savo gyvenimą gartraukį esu jungusi gal kokius 3 kartus. Praktiškai nereikalingas man šis daiktas. Tai turbut apsieisiu ir be jo
Atsakyti
Demei
pvz
pvz2
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 01 19, 12:15)

Super bigsmile.gif ir kaip operatyviai thumbup.gif pirmasis variantas man labiau wub.gif
Aš irgi planuoju nedėti gartraukio, nes triūbą reiktų tiesti per visą virtuvę, ko nelabai norėčiau schmoll.gif tai vat sudomino konfetee minėti gartraukiai su anglies filtrais, ar gerai suprantu, kad čia tokie mobilūs-nepriklausomi gartraukiai kuriems nereikia ventiliacijos angos???
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 01 19, 12:15)

Dekinga iki zemes gelmiu smile.gif 1 variantas labai panasus i mano vizija, tik, kad orkaite su dujine planavau det prie lango.

O gal kas galit paaiskinti ar galima kazkaip graziai pratest vandens nubegima ir vandens padavima? Nes man gaunas, kad vanduo yra atvestas netoli prie lango. O kriaukle ir indaplove jau gaunas po langu... Tektu per keleta spinteliu j idavest iki kriaukles...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deme: 19 sausio 2011 - 11:36