Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

O jei patalpa jungta su kambariu?
Atsakyti
Sveiki, neseniai susiprojektavau baltą virtuvę, spalva patenkinta,viskas gerai smile.gif Tik norėčiau pasikonsultuoti dėl gartraukio. Mano virtuvėj jis integruotas ir matosi tik tokia metaline linija, tačiau esu mačiusi integruotus taip, kad nesimato jokios metalinės linijos,viskas vientisa. Jaučiu, kad nelabai tiksliai paaiškinau.. g.gif Tai pažiūrėkit nuorodoj, beveik pačioj apačioj, INTERDIZ virtuvej baltoj:

http://www.supermama...546806-100.html

Ten taip kaip aš norėčiau padaryta, gartraukis iš tos pačios plokštės kaip baldai wub.gif Gal kas žino kaip taip padaryti? Gal būna pirkti gartraukių prie kurių tvirtinasi baldinė plokštė kaip pvz. prie integruojamo šaldytuvo?Keisčiau pas save šitą vietą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astoosab @ 2011 03 04, 20:21)
Sveiki, neseniai susiprojektavau baltą virtuvę, spalva patenkinta,viskas gerai smile.gif Tik norėčiau pasikonsultuoti dėl gartraukio. Mano virtuvėj jis integruotas ir matosi tik tokia metaline linija, tačiau esu mačiusi integruotus taip, kad nesimato jokios metalinės linijos,viskas vientisa. Jaučiu, kad nelabai tiksliai paaiškinau.. g.gif Tai pažiūrėkit nuorodoj, beveik pačioj apačioj, INTERDIZ virtuvej baltoj:

http://www.supermama...546806-100.html

Ten taip kaip aš norėčiau padaryta, gartraukis iš tos pačios plokštės kaip baldai wub.gif Gal kas žino kaip taip padaryti? Gal būna pirkti gartraukių prie kurių tvirtinasi baldinė plokštė kaip pvz. prie integruojamo šaldytuvo?Keisčiau pas save šitą vietą biggrin.gif

Baldininkams, kurie darys baldus pasakyk, kad nori gartraukio panelės iš tos pačios plokštės ir problema išspręsta. Priekis beveik visų įmontuojamų gartraukių nusiima (perkant dar pasitikslink), tik neišmesk nuimto priekio, nes praėjus kuriam laikui, tavo ta detalė nuo nuolatinio garų srauto išsipūs ir turėsi kuo pakeisti smile.gif Nebūtinai viskas kas gražu yra praktiška.
Atsakyti
Laaabai ačiū už patarimus drinks_cheers.gif tikrai..Apie praktiškumą negalvojau išvis.. doh.gif tai jau nelabai noriu biggrin.gif Gaminu nemažai,be to gartraukis lygus su spinteliu apačia, tarpas iki kaitlentes tik apie 50 cm, tai garų srautas nemenkas..
Atsakyti
QUOTE(astoosab @ 2011 03 04, 21:14)
Laaabai ačiū už patarimus drinks_cheers.gif tikrai..Apie praktiškumą negalvojau išvis.. doh.gif tai jau nelabai noriu biggrin.gif Gaminu nemažai,be to gartraukis lygus su spinteliu apačia, tarpas iki kaitlentes tik apie 50 cm, tai garų srautas nemenkas..

Ir dar šis tas...
Jei kaitlentė dujinė, tai dar ir pasikurt gali su tokiu tarpu.
50cm tarpas tarp kaitlentės ir gartraukio hmm... g.gif mažokas
Rekomenduojama nuo 65 iki 75cm
Atsakyti
Taip taip,mazas tikrAI mirksiukas.gif norėjo padaryt pagal standartus,bet tada būtų reikėję visas spinteles aukščiau kelti,o mano ūgis ir taip žemas,tai nepatogu būtų naudotis viršutinėmis spintelėmis..Arba reikėjo daryt tą vieną spintelę virš kaitlentės trumpesnę už kitas,o man taip negražu,tai grožis pareikalavo aukų biggrin.gif Bet nesiskundžiu dėl to,netrukdo man,nebent čia gartraukiui gal kas blogai gali pasidaryti?Kaitlentė tai elektrinė,su dujine tikrai manau didesnė bėda būtų unsure.gif
Atsakyti
Na merginos man jau laikrodis uz nugaros tiksi, reikia uzsakinet virtuve, gal kuri nors galit pasakyt katrose firmose uzsisaket? As su Blum noriu, nes nustebau kad nevisi gamintojai daro :/ arba i AZ arba cia parasykit jeigu galit kokie trukumai ar kokie privalumai kazkokiu firmu, ir kiek mazdaug metro kaina gavosi? nes baigiu isprotet nuo visu firmu :/ Labai labai pagelbetumet smile.gif lauksiu ziniu blush2.gif
Atsakyti
Kantrybes, stiprybes tik belieka palinketi, atrodo ir mes ir pas draugus apžiurinejome jų virtuves kas ir kaip dare, prisiskaičiau visur, kad net galva sukosi smile.gif, o kol suderinom galutinį variantą kelias naktis nemiegojau biggrin.gif nu čia gal tik aš tokia "striokaulyva":lotuliukas: Jei nebijot įkyrių meistrų skambučiu ir t.t patarčiau iš kart į kelias firmas kreiptis, poto labai lengva palyginti ką kas siūlo ir už kiek. Geriausias variantas labai greit išryškeja. Cia taip ir su laiptine mums buvo ir su kitais baldais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 05 kovo 2011 - 09:52
oi kad bent laiko tureciau, neskaitant to kad dirbu, dar dasidejo kad ir is nuomojamo buto iskrausto, o musu dar neirengtas tiek kad gyventi butu galima, reikia naujo ieskotis, tad del to ir klausiu, kad bent jau nesusidurti su visiskais nevykeliais, kurie dar ir brangias kainas uzsiplesia...
Atsakyti
sveikos, pagaliau mano virtuvė parkeliauja thumbup.gif .
Tik dabar iškilo klausimėlis, kokią šiukšliadėžę turit ir kur pirkot g.gif Pasidalinkit mintim blush2.gif
Gal kas turit tokią, kur darant dureles pati šiukšliadėžė išvažiuoja ant bėgelių g.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2011 03 05, 14:00)
sveikos, pagaliau mano virtuvė parkeliauja thumbup.gif .
Tik dabar iškilo klausimėlis, kokią šiukšliadėžę turit ir kur pirkot g.gif Pasidalinkit mintim blush2.gif
Gal kas turit tokią, kur darant dureles pati šiukšliadėžė išvažiuoja ant bėgelių g.gif

byne kokioj firmoi darei virtuve?
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2011 03 05, 13:00)
kokią šiukšliadėžę turit ir kur pirkot g.gif Pasidalinkit mintim blush2.gif

turiu tokią thumbup.gif Maniškė Peka Samba iš Furnitano. Atsidžiaugt negaliu, tikrai labai patogu naudotis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gupija: 05 kovo 2011 - 16:33