labas mergaites
pradejau planuot virtuve, noriu ikelt patarimo, bet kaip jus ikeliat is alno programos?
Konfetee, ar galėsi mano planelį žvilgterėti?
QUOTE(atigisa @ 2011 02 28, 20:20)
Konfetee, ar galėsi mano planelį žvilgterėti?
Galėsiu
QUOTE(atigisa @ 2011 03 01, 10:13)
Aš jį jau įkėliau 46psl.
Dabar tik susigaudžiau, sergu, tai sunku kažką suprast.
o kur yra vandentiekis ir dujos (jei jos yra)?
QUOTE(liberty666 @ 2011 02 28, 19:53)
labas mergaites
pradejau planuot virtuve, noriu ikelt patarimo, bet kaip jus ikeliat is alno programos?
aš su Prnt Scrn mygtuku perkeliu į paintą ir išsaugau JPG formatu
o tada įkeliu į fotki.com ir iš ten jums parodau
sveikos
na issiaiskinau , kaip ikelt fotkes, tai dabar tikiuosi jusu pagalbos, nes niekaip nesugalvoju kaip isdestyt virsutine dali virtuves, o jau turiu pasakyt kur desim plyteles, arba ta lenta, net nzn kuria rinktis
idedu planeli
1. kambariukas prie virtuves
II. virtuve
3.valgomasis
o cia mano bandymai
lentynos prie buitines spintos turetu buti dvi paprastos tiesios, bet neradau tokiu programoj
stalvirsis nueina ant palanges
nzn iki kokio lygio det plyteles...
zodziu prasau jusu patarimu
Papildyta:
aciu jau radau
na issiaiskinau , kaip ikelt fotkes, tai dabar tikiuosi jusu pagalbos, nes niekaip nesugalvoju kaip isdestyt virsutine dali virtuves, o jau turiu pasakyt kur desim plyteles, arba ta lenta, net nzn kuria rinktis
idedu planeli
1. kambariukas prie virtuves
II. virtuve
3.valgomasis
o cia mano bandymai
lentynos prie buitines spintos turetu buti dvi paprastos tiesios, bet neradau tokiu programoj
stalvirsis nueina ant palanges
nzn iki kokio lygio det plyteles...
zodziu prasau jusu patarimu
Papildyta:
QUOTE(konfetee @ 2011 03 01, 11:20)
aš su Prnt Scrn mygtuku perkeliu į paintą ir išsaugau JPG formatu
aciu jau radau
QUOTE(konfetee @ 2011 03 01, 11:38)
liberty666, na man čia truputį toks chaosas atrodo.
O apie kokias lentynas prie buitinės spintos Jus kalbat?
O apie kokias lentynas prie buitinės spintos Jus kalbat?
nelabai matosi cia, pabandysiu ikelt didesne, jos eina nuo tos spintos, kur imontuota orkaite
QUOTE(atigisa @ 2011 03 01, 10:13)
Aš jį jau įkėliau 46psl.
kadangi plane nenurodėte kur vandentiekis ir kt, ir ar palei langą norit darbastalio, tai pabraižiau paprastą variantą.
My Webpage
Papildyta:
QUOTE(liberty666 @ 2011 03 01, 11:59)
nelabai matosi cia, pabandysiu ikelt didesne, jos eina nuo tos spintos, kur imontuota orkaite
O gal geriau toj vietoj paprastas kabinamas spinteles daryt, o ten po dešinę nuo gartraukio išvis jokios spintelės nekabint?
QUOTE(konfetee @ 2011 03 01, 10:49)
Dabar tik susigaudžiau, sergu, tai sunku kažką suprast.
Mes virtuvę keliam į kitą namo pusę, taip kad dujos ir vandentiekisbus privesti ten, kur reikės.
Papildyta:
QUOTE(konfetee @ 2011 03 01, 12:08)
kadangi plane nenurodėte kur vandentiekis ir kt, ir ar palei langą norit darbastalio, tai pabraižiau paprastą variantą.
[url=http://images114.fotki.com/v145/photos/6/1498306/8914836/Untitled1-vi.jpg
[url=http://images114.fotki.com/v145/photos/6/1498306/8914836/Untitled1-vi.jpg
Ačiū, kažką panašaus ir galvojau, tai kiek suprantu indaplovė čia suplanuota po darbastaliu, o jeigu ją daryti prie šaldytuvo? Ar taip daroma, ar būtų patogu? O dešinėje pusėje prie sienos ten maža spintelė ar tik šiaip dėl dizaino, kad išlygint .
Dar kartą ačiū, sergi, o vistiek padedi.
QUOTE(atigisa @ 2011 03 01, 12:29)
Mes virtuvę keliam į kitą namo pusę, taip kad dujos ir vandentiekisbus privesti ten, kur reikės.
Papildyta:
Ačiū, kažką panašaus ir galvojau, tai kiek suprantu indaplovė čia suplanuota po darbastaliu, o jeigu ją daryti prie šaldytuvo? Ar čia taip, kad vandentiekiui patogiau iš vienos vietos? O dešinėje pusėje prie sienos ten maža spintelė ar tik šiaip dėl dizaino, kad išlygint .
Papildyta:
Ačiū, kažką panašaus ir galvojau, tai kiek suprantu indaplovė čia suplanuota po darbastaliu, o jeigu ją daryti prie šaldytuvo? Ar čia taip, kad vandentiekiui patogiau iš vienos vietos? O dešinėje pusėje prie sienos ten maža spintelė ar tik šiaip dėl dizaino, kad išlygint .
Žinoma galit indaplovę apkeist vietomis pvz. su stalčiais. Na ir dėl patogumo dėjau ją šalia plautuvės.
Dėšinėje prie sienos kargo (apačioje), aišku jei Jums jo reikia. Na o galima tiesiog stalčius platesnius padaryt. O viršuj, čia gal labiau dėl dizaino. Bet kiek žinau, tai ir viršutinėms spintelėms dedamas panašus mechanizmas, patogu padaryt tokią prieskoninę
Papildyta:
QUOTE(atigisa @ 2011 03 01, 12:29)
Dar kartą ačiū, sergi, o vistiek padedi.
Nėrą už ką. Guliu lovoj, tai be darbo negaliu
dar panašus, tik su spintelėm palei langą
My Webpage
daMy Webpager: