Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

hmmm gaila, tikiu , kad viskas matosi ant tokios spalvos, bet jei daryciau ta blizgia tai irgi ruda kavos pupeliu,, nzn nesiziuri man kitos spalvos:( nenoriu sviesesniu sad.gif bet nenoriu ir tarnaut virtuvej kasdien sluostinedama..sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleopatra_Kaunas @ 2011 02 27, 20:33)
hmmm gaila,  tikiu , kad viskas matosi ant tokios spalvos, bet jei daryciau ta blizgia tai irgi  ruda kavos pupeliu,, nzn nesiziuri man kitos spalvos:( nenoriu sviesesniu sad.gif  bet nenoriu ir tarnaut virtuvej kasdien sluostinedama..sad.gif

Nebūtinai viskas matosi ant tokios spalvos. Labai panaši spalva yra grubios tekstūros ir praktiška Egger firmos kur tikrai nesimato pirštų, ypač atspari įbrėžimams, o sienelė ten ne plytelės su medžio imitacija, speciali nugarėlė HPL klijuota ant plokštės, tokios pačios spalvos kaip ir baldai.
Atsakyti
Sveikos , niekaip nesugalvoju koki daryti virtuvini, kuris bus viename kambaryje su svetaine, tiesiog i kambari keliame virtuve, taupydami erdve ir islosdami dar viena kambari.
tad prasau jusu pagalbos ir patarimu 4u.gif
imetu buto plana,(jis skolintas) bus aiskiau galbut, paplanuoti reikia ta didziausia kambari, kur virs 16 kw, virtuvinis bus prie sienos, kuris ribojasi su kambario siena, kurios ilgis 3.43 (ten yra kitu zmoniu virtuvinis pazymetas, bet as noriu, kad butu tik prie sienos ir neuzsisuktu spinteles).dar noriu stalo, kuri pazymejau, bet reik kazkaip sumastyti ji su spintele, ant kurios stoves akvariumas 80 cm ilgio ir 40 cm plocio. va ir dar kur pazymejau telikas, ten kazkokios spinteles noretusi, ir telika ikomponuoti, ar lentyna g.gif , bet nenoriu jokios mazos sekcijytes.
Va merginos aprasiau visus norus, jei kas turit kokiu minciu ar noro paprojektuoti, busiu dekinga 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos,

norėčiau pasiklausti, gal kas dėjotės kvarcinį stalviršį ir galėtumėt pakomentuoti? Ar patenkintos, o gal ne? Kodėl? Iš anksto Jums dėkoju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleopatra_Kaunas @ 2011 02 27, 21:33)
hmmm gaila,  tikiu , kad viskas matosi ant tokios spalvos, bet jei daryciau ta blizgia tai irgi  ruda kavos pupeliu,, nzn nesiziuri man kitos spalvos:( nenoriu sviesesniu sad.gif  bet nenoriu ir tarnaut virtuvej kasdien sluostinedama..sad.gif

Jei tinka ir patinka blizgi, rinkciaus blizge, man atrodo valymas lengvesnis. Nes ta kur pas mane, pavirsius truputi nelygus, tai kai nuvalai pirstus, matosi skuduriuko zymes doh.gif
Tik nepatariu deti tos spalvos plokstes ant sienos. Nes tikrai slyksciai atrodo kaip riebalais apsitasko.
Atsakyti
na pasirodo tos blizgios triskart daugiau kainuoja, tai desim paprasta wink.gif baldu gamintojas sake labai nebijoti sitos spalvos, kazkaip ikalbejo.. pasiziuresim dar ka pasiulys pagal pavirsiu gal bus kuris praktiskesnis.. o ta plokste manau tikrai labai nepraktiska desim plyteles jauciu paprastas. Nors buvom nuziureje tapeta ir organini stikla ant virsaus , atrodo super, tik va irgi nlb is praktiskuju variantas sad.gif
http://www.part.lt/p...75ac897a658.jpg
http://www.part.lt/i...75ac897a658.jpg
Atsakyti
QUOTE(Kleopatra_Kaunas @ 2011 02 28, 13:43)
na pasirodo tos blizgios triskart daugiau kainuoja, tai desim paprasta wink.gif  baldu gamintojas sake labai nebijoti sitos spalvos, kazkaip ikalbejo.. pasiziuresim dar ka pasiulys pagal pavirsiu gal bus kuris praktiskesnis.. o ta plokste manau tikrai labai nepraktiska desim plyteles jauciu paprastas. Nors buvom nuziureje tapeta ir organini stikla ant virsaus , atrodo super, tik va irgi nlb is praktiskuju variantas sad.gif

Žinokit dėl plokštės tai Jus labai klystat. Pas mano mamą tokia, tai ji labai patenkinta. Valai bendrai paviršių ir tiek. o plyteles, ypač tarpus, reikia šveist atskirai.
Pvz. pas mane plytelės mažos 10*10 cm. Kadangi virtuvę paliko buvę buto šeimininkai, tai taip ir liko, nes ji visai nesena. Bet jau kaip aš nekenčiu tų tarpelių, ypač kai prieš mums atsikraustant jie jau buvo apleisti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sara33 @ 2011 02 27, 20:30)
Pas mane tokios spalvos. Labai matosi dulkes ir pirstu antspaudai, ypac kaip saule pasviecia. Labai gera spalva "cinamono", nieko nesimato, bet ji sviesi.

pritariu, turiu patirties su tamsiai rudu (venge) stalvirsiu. matosi kiekviena dulkele. schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, žemai lenkiuosi ir prašau pagalbos. Gal kuri galit su Alno ar kita programa paplanuoti man virtuvę. Planą įkeliu. Mano norai būtų tokie: įmontuojamas šaldytuvas, indaplovė, dujinė kaitlentė, gartraukis, orkaitė. Išskirtinis dalykas tas, kad dvejos durys, vienos į (tipo) holą- valgomąjį, kotos į koridorių ir kitus kambarius.
Dabar bandysiu ieškot kaip planą įkelt, pasirodo nemoku blush2.gif
user posted image
Valio, vistik pavyko lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atigisa: 28 vasario 2011 - 13:55
Konfetee, turbut ta plokste turetu buti kokios sviesesnios neteplios spalvos, bet tokia tamsi ruda (venge ) tai jauciu nieko gero g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleopatra_Kaunas @ 2011 02 27, 18:06)
virtuve ne mano tik panasia planuojam, kriaukle desime prie lango toje puseje, manau kad reiketu toje sienoje plyteles irgi deti, butu praktiskiau, bet man nlb grazu, ka manote? jei kas turite panasios spalvos virtuve, kaip Jums ar nera labai kad matytusi kiekvienas pirsto antspaudelis smile.gif
Ir dar paskutinis klausimelis, sioje foto ten plyteles kaip suprasciau su medzio imitacija ar kaip? gal kas turite, kokie atsiliepimai?
http://www.part.lt/p...268bfb4e813.jpg
http://www.part.lt/i...268bfb4e813.jpg

Kai daremes pirmaja virtuve, darem tamsia, tokia kaip si, tai viskas matosi doh.gif pirstai, dulkes, dabar darom sviesia, ziuresim kas bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleopatra_Kaunas @ 2011 02 28, 14:21)
Konfetee, turbut ta plokste turetu buti kokios sviesesnios neteplios spalvos, bet tokia tamsi ruda (venge ) tai jauciu nieko gero  g.gif

Tai jau taip biggrin.gif
Atsakyti