Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

Na va vakar bloga naujiena suzinojau...po menesio reikia issikelti is nuomojamo buto, o tai reiskia, kad savo buto statybas reiks labai greitai judinti :/ kad nereiktu kelnotis i kelias vietas :/ vadinasi ir virtuviniamlaikas bus uzsakinet. Klausykit merginos norejau paklausti kas turit virtuve su Blum technologija ar turit gyvuna? kazkaip bijau kad mano jaunas katinas belakstydamas kaip pasiutes (jam uzeina dukimo manijos) kad lengvai sugebes atidaryt stalcius, o to tikrai nenoreciau... ir be to gal galit pasakyt kiek mazdaug metras gavosi su blum technologija (na arba kita kokia panasia)? aciu smile.gif
Atsakyti
sveikos,norejau pasidometi gal kas zinot kiek kainuotu virtuves baldu pervilkimas. dabar virtuvej yra zalios spalvos spinteles ir jas noretumem pakeisti i geltonas, karkasas liktu tas pats, tik pasikeistu dureliu spalva...
aciu uz informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 02 26, 08:33)
Klausykit merginos norejau paklausti kas turit virtuve su Blum technologija ar turit gyvuna? kazkaip bijau kad mano jaunas katinas belakstydamas kaip pasiutes (jam uzeina dukimo manijos) kad lengvai sugebes atidaryt stalcius, o to tikrai nenoreciau... ir be to gal galit pasakyt kiek mazdaug metras gavosi su blum technologija (na arba kita kokia panasia)? aciu smile.gif

Stalčius katinėlis taip lengvai neatidarys biggrin.gif
Mums kainavo apie tris t. vienas bėginis metras ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fukse: 26 vasario 2011 - 16:04
QUOTE(Milk @ 2011 02 23, 11:08)
Tokia kampinė spintelė tikrai labai nepatogi, nes durelės sujungtos su kampiniu lankstu labai sunkiai varstomos, garsiai trankosi jas uždarant ir kiek žinau nėra jokių stabdžiukų joms, kad darinėtųsi švelniau. Ir aišku toks mechanizmas daug greičiau lūžta. pagalvokit apie kitokį kampinės spintelės variantą smile.gif

Sveikos mamytes. Kampines dureles darinejasi laisvai, nesitranko ir stabdziukai jom yra. Ir mechanizmas neluzta.
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2011 02 26, 17:03)
Stalčius katinėlis taip lengvai neatidarys  biggrin.gif
Mums kainavo apie tris t. vienas bėginis metras  ax.gif

Kosmine kaina. Uzuojauta. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2011 02 25, 18:42)
O jusu virtuve kokio dydzio? Gal cia bute? Nes manau musu virtuves isplanavimas labai panasus. As kaireje puseje dariau didele istisine spintele ir kriaukle pas mane kampe, tokioj pat vietoj kaip pas jus  4u.gif

taip - cia bute. 6kv.m. as galvojau apie tai - bet bijau deti labai arti kriaukle ir virykle. as turiu viena modeliuka nusiziurejus - tai jis turbut labai panasus i Jusu.user posted image
Atsakyti
QUOTE(svogrys @ 2011 02 27, 01:29)
Kosmine kaina. Uzuojauta. thumbup.gif

Mus tenkina ir kaina ir kokybė nail.gif
Atsakyti
Sveikos, virtuve ne mano tik panasia planuojam, kriaukle desime prie lango toje puseje, manau kad reiketu toje sienoje plyteles irgi deti, butu praktiskiau, bet man nlb grazu, ka manote? jei kas turite panasios spalvos virtuve, kaip Jums ar nera labai kad matytusi kiekvienas pirsto antspaudelis smile.gif
Ir dar paskutinis klausimelis, sioje foto ten plyteles kaip suprasciau su medzio imitacija ar kaip? gal kas turite, kokie atsiliepimai?
user posted image
Papildyta:

Tokia blizgi virtuve tubut kur kas nepraktiskesne? bet labai grazu ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kleopatra_Kaunas: 27 vasario 2011 - 17:03
QUOTE(*dika* @ 2011 02 25, 15:17)

Nelabai moku kelti nuotrauku, jeigu kam idomu, galiu atsiust foto i pasta.

Atsakyti
ikelti galima per www.part.lt paveiksleliu talpykla smile.gif po to belieka nukopijuoti nuoroda cia i foruma;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kleopatra_Kaunas: 27 vasario 2011 - 17:16
okia blizgi virtuve tubut kur kas nepraktiskesne? bet labai grazu

Pas mane blizgi ir labai praktiska-kaip tik nieko nesimato, o ant tamsios labai viskas matosi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleopatra_Kaunas @ 2011 02 27, 18:06)
virtuve ne mano tik panasia planuojam, kriaukle desime prie lango toje puseje, manau kad reiketu toje sienoje plyteles irgi deti, butu praktiskiau, bet man nlb grazu, ka manote? jei kas turite panasios spalvos virtuve, kaip Jums ar nera labai kad matytusi kiekvienas pirsto antspaudelis smile.gif
Ir dar paskutinis klausimelis, sioje foto ten plyteles kaip suprasciau su medzio imitacija ar kaip? gal kas turite, kokie atsiliepimai?
http://www.part.lt/p...268bfb4e813.jpg
http://www.part.lt/i...268bfb4e813.jpg

Pas mane tokios spalvos. Labai matosi dulkes ir pirstu antspaudai, ypac kaip saule pasviecia. Labai gera spalva "cinamono", nieko nesimato, bet ji sviesi.
Atsakyti