Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(dydy88 @ 2011 02 23, 16:47)
Na nera jis labai platus...cia tas planelis kur idetas neatitinka tikruju proporciju blush2.gif  gal koks 1.5m plocio..
Tai kad ventiliacijos anga jau yra tam kambaryje ant tos sienos ir jos vest nereiks..
O MB yra energetikas (santechnika-vandentiekis-vedinimas jo darbas)  blush2.gif  blush2.gif  , tad atsivesti vandeni ir nuotekas bus nelabai sudetinga.. ax.gif  Ir as kazkaip nenoriu kambario be langu g.gif

Visai nepagalvojau, kad vienas kambarys be langų gautųsi doh.gif . O dar jei vyras energetikas, tai tikrai tuomet verta perkelti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitn @ 2011 02 17, 08:42)
is tu mazu atraizeliu jauki virtuve atrodo
as tokia pacia kaitlente ziuriu ,bet girdejau visokiu atsiliepimu kad puodai griuna blogai valosi sakykit kaip yra is tikruju?

galiu pasakyt kad kaitlente labai patogi 4u.gif negriuna jokie puodai schmoll.gif ir valosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2011 02 24, 22:24)
galiu pasakyt kad kaitlente labai patogi 4u.gif negriuna jokie puodai schmoll.gif ir valosi  thumbup.gif

aciu renkam visa virtuve tai jau galva plysta nuo visko doh.gif
Atsakyti
o sakykite kaip tas blizgus pavirsius naudojasi? turbut viskas matosi kaip ir ant stiklo? o kokia kaina tos blizgios plokstes? ar daug brangesne nei paprasta plokste?

As turiu ir tikrai patenkinta thumbup.gif Nieko nesimato ir valasi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš dariau baldus pas žmogų, kuris mano pažįstamų pažįstamas. biggrin.gif Jis dirba firmoj, kuri gamina baldus is medžio bei plokštės, bet kartais dirba ir sau be jokiu firmos antkainiu ir pan. Kas man labiausiai patiko, jis tikrai zino savo darba ir nekisa brangesniu dalyku, kuriu kaina lemia kartais tik vien pavadinimas. Jis parenka optimaliausia kainos ir kokybes varianta. Aisq, as ta projekta persiunciau per nemazai firmu ir tikrai galiu pasakyt, kad jo kaina man patiko. Tai va...dabar jau jis padare mano mamai spinta, o draugei virtuve. Kaip ir visos patenkintos.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inutele @ 2011 02 25, 11:58)
Aš dariau baldus

ikelkit paziureti,nes seip reklama gaunas, ir net be vaizdo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*dika* @ 2011 02 25, 15:17)
ikelkit paziureti,nes seip reklama gaunas, ir net be vaizdo sad.gif

Kažkada Jums į paštą siunčiau dar kelis perdarytus Jūsų virtuvės prjektėlius, bet neiko neatrašėte. Ar gavote, ar ne smile.gif
Gal jau užsisakėte baldus? Būtų įdomu pamatyt kas gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2011 02 22, 20:31)
user posted image

cia mano virtuves planas (nu niekaip nesusidraugauju su ALno  blush2.gif ), turiu pora klausimu: virsutines spintos 110cm i auksti - ar ne per dideles?  noriu kampines spintutes, bet nezinau del dureliu ar tokias daro? spintute is desines 40cm gylio.  Ar yra kargo 15cm?

O jusu virtuve kokio dydzio? Gal cia bute? Nes manau musu virtuves isplanavimas labai panasus. As kaireje puseje dariau didele istisine spintele ir kriaukle pas mane kampe, tokioj pat vietoj kaip pas jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 02 25, 14:37)
Kažkada Jums į paštą siunčiau dar kelis perdarytus Jūsų virtuvės prjektėlius, bet neiko neatrašėte. Ar gavote, ar ne smile.gif
Gal jau užsisakėte baldus? Būtų įdomu pamatyt kas gausis smile.gif

aciu ,gavau ,jau pirmadieni vaziuoju uzsakinet wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*dika* @ 2011 02 25, 19:18)
aciu ,gavau ,jau pirmadieni vaziuoju uzsakinet  wub.gif

Kaip šaunu, kurį variantą pasirinkote? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 02 25, 19:32)
Kaip šaunu, kurį variantą pasirinkote?  bigsmile.gif

iseis toks bendras misinukas,dar detaliau su baldininkais pasitarsiu ax.gif nenusileisiu sy karta,tegu jau kaip iseis pagal mane ,taip ....
laukiu nesulaukiu virtuvinio,dabar net gamint nera noro ant spinteles 60x60 blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*dika* @ 2011 02 25, 21:49)
iseis toks bendras misinukas,dar detaliau su baldininkais pasitarsiu  ax.gif  nenusileisiu sy karta,tegu jau kaip iseis pagal mane ,taip ....
laukiu nesulaukiu virtuvinio,dabar net gamint nera noro ant spinteles 60x60  blush2.gif  doh.gif

Na pakentėkit dar truputuką mirksiukas.gif
Atsakyti