Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(dydy88 @ 2011 02 23, 12:52)
vau labai aciu 4u.gif
Man ir pirmas variantas pats tinkamiausias atrodo. nes lubas ir as manau, kad reiks nuleist, nes ta vedinimo anga kur gartaukis jungsis gan aukstai ir ta zarna vistiek reiks slept.
O kokie matmenys gavos to kampo?na kokia ten ta spintuke?O stalcius uz kriaukles darei 90cm plocio?
Ir spalviskai labai taikliai pataikei, nes noriu daryt virtuve labai sviesia, ir blizgios plokstes..na noriu kad ji kuo labiau isnyktu..kazi kaip atrodytu ji tokios sviesiai sviesiai kremines spalvos, be rudo.. g.gif

džiaugiuosi, kad kažkas patiko. Va butent tas lubų pažeminimas toj vietoj tikrai puikiai paslėps gartraukio žarną. Stalčiai už kriauklės 80 cm pločio, bet manau galima ir 90 padaryt, juk pas Jus yra kur plėstis, siena ilga biggrin.gif kampinė spintelė 115 cm* 65 cm.

Tuoj pabandysiu padaryt visą virtuvinį kreminės spalvos. Tik velnias, neišsaugojau doh.gif

QUOTE(dydy88 @ 2011 02 23, 12:52)
o tiesa pirmam variante tu pakabinamu spinteliu kokius aukscius emei?o ten tos rudos kelios yra..na kaip jos turetu atsidaryt?pakeliamos i virsu?

Visos spintelės atidaromos į viršų. Tų rudų aukštis 78 cm, o tų šviesių - 39 cm.

Va kreminis variantas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 02 23, 13:11)
Visos spintelės atidaromos į viršų. Tų rudų aukštis 78 cm, o tų šviesių - 39 cm.

Va kreminis variantas  ax.gif

aciu dar karteli 4u.gif na zinau, kad noriu sviesios virtuves, bet su dviem spalvom, bent jau projekteli, geriau ziurisi. kazi kaip realybej atrodytu abu variantai... g.gif na bet sie rupesciai dar negreit, pirma reik konkretu projekteli turet del isdestymo.
Atsakyti
o sakykite kaip tas blizgus pavirsius naudojasi? turbut viskas matosi kaip ir ant stiklo? o kokia kaina tos blizgios plokstes? ar daug brangesne nei paprasta plokste?
Atsakyti
QUOTE(dydy88 @ 2011 02 23, 13:22)
aciu dar karteli 4u.gif  na zinau, kad noriu sviesios virtuves, bet su dviem spalvom, bent jau projekteli, geriau ziurisi. kazi kaip realybej  atrodytu abu variantai... g.gif na bet sie rupesciai dar negreit, pirma reik konkretu projekteli turet del isdestymo.

arba galima kažką tokio daryt. gaila programėlėje labai menkas spalvų pasirinkimas g.gif
http://images107.fot.../dydy886-vi.jpg
Atsakyti
QUOTE(Skambute @ 2011 02 23, 13:29)
o sakykite kaip tas blizgus pavirsius naudojasi? turbut viskas matosi kaip ir ant stiklo? o kokia kaina tos blizgios plokstes? ar daug brangesne nei paprasta plokste?

Na as esu maciu gyvai blizgios plokstes vienos spalvos visa virtuve..spalva buvo ne balta, bet tokia baltai gelsva..tai ant jos tikrai nieko labai nesimato.Gal dar nuo apsvietimo priklauso, jei virtuve apsviecia tiesiogiai saules spinduliai , gal labiau viskas matos g.gif O pas drauge yra ruda tokia matine, kaip medis, tai ji labiau tepi man pasirode, ir viskas labiau matosi nei ant tos blizgio sviesios g.gif
Atsakyti
Turim ir mes jau projektuka, gal kokiu pastebejimu turit ax.gif

user posted image

arba

user posted image

tik spalvytes truputi kitokios, nei cia, bus balintas azuolas, o virsutines, panasaus lakuotos.
Pirmam paveiksliuke nera nupiesta gartraukio, bet jis turi buti.
Skirtumas tame, kad tos sonines spintos iki lubu arba ne. Ir spinteles po kriaukle.

Papildyta:
QUOTE(Milk @ 2011 02 22, 17:03)
Lakuoti paviršiai yra vieni iš NEatspariausių pažeidimams. Jeigu jie dar ir blizgūs, tuomet dar prisideda ir tai, kad pažeidimai ir matysis daug labiau nei ant matinių paviršių. Žinoma, daug kas priklauso nuo spalvos ir apšvietimo. Kad tokie paviršiai lengvai braižosi tai faktas, tačiau jeigu paviršius pvz. baltas ir negauna tiesioginio apšvietimo, tuomet tie pasibraižymai gali niekad ir nesimatyti. Tačiau jeigu spalva juoda, raudona, tamsiai pilka ir pan., tuomet viskas gali labai labai matytis smile.gif Lakuoti/dažyti paviršiai yra jautresni smūgiams, nuo stipresnio smūgio kurnors į durelių kraštą, gali įtrūkti dažai. Nors šitą lemia ir dažų kokybė smile.gif dėl prastos dažų kokybės, nuo kai kurių aplinkos veiksnių, laikui bėgant netgi gali pakisti spalva.
Visa tai yra tikimybės, galimybės, todėl neišigąskit labai smile.gif

Jeigu žiūrėti tik iš praktinės pusės, tumet turint mažų išdykusių vaikučių geriausia būtų rinktis laminatą, idealu - medienos tekstūros imitacijos smile.gif

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauritaz: 23 vasario 2011 - 12:57
lauritaz, mano nuomone nereikia šoninių spintų iki lubų. Spintelę po kriauklę daryčiau kaip 1 paveikslėly.
Bet didžiausia blogybė čia, mano nuomone, kaitlentės vieta g.gif visai nepatogu atrodo. Gal geriau ją dėti ten kur pirmas stalčių blokas (iš kairės)
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 02 23, 14:00)
lauritaz, mano nuomone nereikia šoninių spintų iki lubų. Spintelę po kriauklę daryčiau kaip 1 paveikslėly.
Bet didžiausia blogybė čia, mano nuomone, kaitlentės vieta  g.gif visai nepatogu atrodo. Gal geriau ją dėti ten kur pirmas stalčių blokas (iš kairės)

esme tokia, kad virs virsutiniu spinteliu bus plokste, nes turi pasislepti kondiskes vamzdeliai, gartraukio zarna, kaip jas tada pabaigti prie tu soniniu spintu? g.gif
Spintele po kriauklem pakeitem i tokia kaip antram paveiksliuke, todel, kad reikia kazkur ideti geriamo vandens filtrus, todel ja padarem platesne ir mastom ten det siuksliadeze ir filtrus.
O del kaitlentes jau lyg kazkada rasiau, kad mes dabar taip turim ir man labai patinka ir patogu, todel ir naujma bute taip darom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauritaz: 23 vasario 2011 - 13:15
Jungiuosi ir as i prasytoju gretas ax.gif Gal kas galit padelioti virtuve 4u.gif Niekaip nesiseka man su Alno susidraugauti, meta klaidas, neiseina issaugoti. Jau n kartu bandziau ir ne is vietos smile.gif Idedu savo virtuves planeli.
http://public.fotki....s/untitled.html
Turetu tilpti imontuojamas saldytuvas, kaitlente, orkaite, indaplove, plautuve, imontuojamas gartraukis. Buciau labai dekinga, jei kuri atrastu laiko tokiam darbeliui ax.gif
Atsakyti
įdėsiu ir čia patikslintą savo virtuvės planą ax.gif laukiu komentarų...
user posted image

kažkodėl programa neįleido man plautuvės su kaitlente g.gif daug kam kliūna žemesnės spintutės pakabinamos... man kažkaip tai ne...tikrai nežadu ten ko nors dėt, o beto ten dar kažkaip reiks paslėpt gartraukio žarną g.gif spalvos maždaug tokios, karkaso ir durelių apatinių spalva vienoda, didžiosios spintos apačia kaip apatinių,viršus kaip viršutinių durelių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmuxxxe: 23 vasario 2011 - 14:05
QUOTE(dydy88 @ 2011 02 23, 12:19)
Cia buto planas ir papiesiau kur palnuoju kelt virtuve.

O ne būtų gerai iš miegamojo padaryti svetainę ir sujungti su virtuve? O iš kambario padaryti du miegamuosius "pasivogus" truputį vietos iš koridoriaus(jis kiek suprantu platus)? Žinoma, čia griauti/statyti reikės, bet virtuvę perkeliant irgi darbo nemažai - vandentiekis, gartraukis, viryklė. Kažaip reikės komunikacijas atvesti.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2011 02 23, 15:34)
O ne būtų gerai iš miegamojo padaryti svetainę ir sujungti su virtuve? O iš kambario padaryti du miegamuosius "pasivogus" truputį vietos iš koridoriaus(jis kiek suprantu platus)? Žinoma, čia griauti/statyti reikės, bet virtuvę perkeliant irgi darbo nemažai - vandentiekis, gartraukis, viryklė. Kažaip reikės komunikacijas atvesti.

Na nera jis labai platus...cia tas planelis kur idetas neatitinka tikruju proporciju blush2.gif gal koks 1.5m plocio..
Tai kad ventiliacijos anga jau yra tam kambaryje ant tos sienos ir jos vest nereiks..
O MB yra energetikas (santechnika-vandentiekis-vedinimas jo darbas) blush2.gif blush2.gif , tad atsivesti vandeni ir nuotekas bus nelabai sudetinga.. ax.gif Ir as kazkaip nenoriu kambario be langu g.gif
Atsakyti