Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

noreciau jusu nuomuoniu, padariau du virtuves variantus, i spinteliu tipus demesio nekreipkit, man dabar svarbu buitines technikos vieta ir kriaukles vieta, kuris jusu nuomone variantas butu patogesnis. busu dekinga uz bet kokia nuomone, ar kritika.
var 1
user posted image
var2
user posted image
Atsakyti
miegale, man 2 variantas priimtinesnis. kaip suprantu plautuvės negalit dėt prieš pat langą, nes langas neatsidarys? bet gal čia tik paveiksliuke taip atrodo, kad jį įsprausta vos ne į kampą atrodo.

Atsakyti
QUOTE(miegale23 @ 2011 02 22, 10:22)
noreciau jusu nuomuoniu, padariau du virtuves variantus, i spinteliu tipus demesio nekreipkit, man dabar svarbu buitines technikos vieta ir kriaukles vieta, kuris jusu nuomone variantas butu patogesnis. busu dekinga uz bet kokia nuomone, ar kritika.
var 1

var2

aš irgi tik už 2 variantą.
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 02 22, 11:43)
miegale, man 2 variantas priimtinesnis. kaip suprantu plautuvės negalit dėt prieš pat langą, nes langas neatsidarys? bet gal čia tik paveiksliuke taip atrodo, kad jį įsprausta vos ne į kampą atrodo.

va tas langas ir gadina man gyvenima, neis atidaryti, jei ten pastatysiu plautuve.
man paciai lyg 2 var labiau patinka, bet dar visiskai nesu tikra, gal dar koki ir trecia varianta sumastysiu.
Atsakyti
QUOTE(miegale23 @ 2011 02 22, 12:06)
va tas langas ir gadina man gyvenima, neis atidaryti, jei ten pastatysiu plautuve.
man paciai lyg 2 var labiau patinka, bet dar visiskai nesu tikra, gal dar koki ir trecia varianta sumastysiu.

Parašykit tikslius išmatavimus smile.gif gal pagelbėsiu Jums jei norit smile.gif
Atsakyti
koks pats didžiausias gali būt pastatomų spintelių aukštis?  rolleyes.gif

Kiek man teko susidurti, tai aukščiausios pastatomos spintelės - 1054mm (su 40mm storio stalviršiu ir 150mm aukščio kojelėmis). Pas skirtingus gamintojus tiek aukščiai šiek tiek skiriasi, tačiau vistiek paklaida tik kelių cm būna, nes aukštis nustatomas pagal ergonominius reikalavimus. Rimtas gamintojas visada į tai atsižvelgia smile.gif
Atsakyti
miegale23, čia iš akies primečiau kiek pas jus cm sienos. tai pabraižaiu panašiai kaip pas Jus, bet kad vaizdas tvarkingesnis gautųsi.
http://public.fotki....anas/miegl.html

planelyje čiaupas dešinėj, o tam kad langas atsidarinėtų, tai galima jį padaryt kairėj pusėj, tokiu būdu plautuvė gali būti kuo arčiau lango.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 22 vasario 2011 - 11:25
Gal kuri patarsit del virtuviniu spinteliu plokstes.

Mane domina lakuotos, ar jos gerai "nesiojasi" smile.gif
Ta prasme, jeigu pvz. vaikas su kokia masinele pravaziuos susibraizys labai ar ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauritaz @ 2011 02 22, 17:34)
Gal kuri patarsit del virtuviniu spinteliu plokstes.

Mane domina lakuotos, ar jos gerai "nesiojasi"  smile.gif
Ta prasme, jeigu pvz. vaikas su kokia masinele pravaziuos susibraizys labai ar ne  ax.gif

Lakuoti paviršiai yra vieni iš NEatspariausių pažeidimams. Jeigu jie dar ir blizgūs, tuomet dar prisideda ir tai, kad pažeidimai ir matysis daug labiau nei ant matinių paviršių. Žinoma, daug kas priklauso nuo spalvos ir apšvietimo. Kad tokie paviršiai lengvai braižosi tai faktas, tačiau jeigu paviršius pvz. baltas ir negauna tiesioginio apšvietimo, tuomet tie pasibraižymai gali niekad ir nesimatyti. Tačiau jeigu spalva juoda, raudona, tamsiai pilka ir pan., tuomet viskas gali labai labai matytis smile.gif Lakuoti/dažyti paviršiai yra jautresni smūgiams, nuo stipresnio smūgio kurnors į durelių kraštą, gali įtrūkti dažai. Nors šitą lemia ir dažų kokybė smile.gif dėl prastos dažų kokybės, nuo kai kurių aplinkos veiksnių, laikui bėgant netgi gali pakisti spalva.
Visa tai yra tikimybės, galimybės, todėl neišigąskit labai smile.gif

Jeigu žiūrėti tik iš praktinės pusės, tumet turint mažų išdykusių vaikučių geriausia būtų rinktis laminatą, idealu - medienos tekstūros imitacijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2011 02 22, 09:29)
bet... jau užkniso negyvai,
vienžo, priėjau išvados, kad jei nori baldus darytis, tai pats turi turėt daugiau žinių nei baldžiai arba iš SM neišlyst ir pačiai viską iki smulkmenų smulkiausių išsikamantinės visus galimus negalimus variantus ir situacijas

ka tik gavau is meistro virtuves varianta. sunervino ir tiek doh.gif visiskai neatsizvegta i tai, ko norejau. pabraize pati parasciausia varianta ir turek.
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 02 22, 12:23)
miegale23, čia iš akies primečiau kiek pas jus cm sienos. tai pabraižaiu panašiai kaip pas Jus, bet kad vaizdas tvarkingesnis gautųsi.
http://public.fotki....anas/miegl.html

planelyje čiaupas dešinėj, o tam kad langas atsidarinėtų, tai galima jį padaryt kairėj pusėj, tokiu būdu plautuvė gali būti kuo arčiau lango.

super planelis, labai graziai viskas isdeliota, labai aciu.

ismatavimai dabar 205*381, bet dar bus sienu apdaila, tai as manau, kad geriausiu atveju beliks 195*370, tame kampe kur saldytuvas plestis nera kur, o priesais siena yra ilgesne, todel ten planuoju koki staliuka ar pusbari.
Atsakyti
QUOTE(miegale23 @ 2011 02 22, 19:01)
super planelis, labai graziai viskas isdeliota, labai aciu.

ismatavimai dabar 205*381, bet dar bus sienu apdaila, tai as manau, kad geriausiu atveju beliks 195*370, tame kampe kur saldytuvas plestis nera kur, o priesais siena yra ilgesne, todel ten planuoju koki staliuka ar pusbari.

o kokio dydžio langas ir kiek cm tarp jo ir tos sienos, kur orkaitė ir šaldytuvas?
Atsakyti