Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(-Gyte- @ 2011 01 17, 14:36)
Pas mus bus blizgi virtuvė, nesižiūri laminatas man prie jos  doh.gif Ir labai noriu išvengti tų sujungimų stalviršio. O ir kriauklė įliejama, be visų tų kraštų, atrodo labai patogi  smile.gif

lygiai taip pat ir mes mąstėm mirksiukas.gif Pas mus virtuvė baltas HPL.
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2011 01 17, 14:29)
Mes apie tokį galvojam. Rašo, kad atsparus karščiui iki 220C  g.gif  Bijau vistiek aš to akmens, baisu man, kad jis įskils  doh.gif

O tai gal jau domėjotės kokia kaina jų? Tinklalapyje neradau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Inčius @ 2011 01 17, 14:32)
Taip visko bijo kaina irgi nemaza. Ar apsimoka deti vien del grozio? g.gif

Labai asmeninis dalykas. Man del grozio visada viskas labai apsimoka biggrin.gif
Beto nieko jis labiau nebijo, nei laminuotas. Lieta akmeni galima nupoliruoti ir jis tuomet vel bus kaip naujas. Be to, jis yra toks "siltas", na ne kaip tikras akmuo.
Bet aisku, jeigu kazkam isvizda nerupi, tai galima ir laminata puikiausiai deti.
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2011 01 17, 15:43)
Beto nieko jis labiau nebijo, nei laminuotas. Lieta akmeni galima nupoliruoti ir jis tuomet vel bus kaip naujas. Be to, jis yra toks "siltas", na ne kaip tikras akmuo.
Bet aisku, jeigu kazkam isvizda nerupi, tai galima ir laminata puikiausiai deti.

taip, ir instrukcijoj tą patį skaičiau.
Atsakyti
QUOTE(Burele @ 2011 01 17, 15:37)
Pas mus ant balto juoda kriaukle gerai ziurisi  juk dujine ne i stalvirsi montuojama, o i spintele kurios pas jus kaip supratau rudos bus, tai aisku kad tiks 
kaip tai i spintele, i stalvirsi, kaip ir kriaukle. Orkaite i spintele montuojama, o kaitlente ( pas mus ji dujine) taigi i stalvirsi.
Tai jei ant balto stalvirsio tokie "du kleckai" juodi bus, tai visai nieko?

aj cia taip bus, as ta dujine ir supratau kaip orkaite blink.gif atsiprasau tada susimaisiau smile.gif bet juk kaitlentes irgi juodos dazniausiai buna, tai visai gerai atrodo g.gif
Papildyta:
QUOTE(-Gyte- @ 2011 01 17, 15:36)
Pas mus bus blizgi virtuvė, nesižiūri laminatas man prie jos  doh.gif Ir labai noriu išvengti tų sujungimų stalviršio. O ir kriauklė įliejama, be visų tų kraštų, atrodo labai patogi  smile.gif

na kad grazu prie tokiu baltu tai faktas ir tu sujungimu nera irgi gerai. Bet mano baldininkas man sake, kad labai nepraktiska ir jis nerekomenduoja, kriaukle per laika jeigu daznai slifuojama isdyla dugnas, ir siaip kaip jus sakot bijo visokiu ibrezimu g.gif man rekomendavo deti tiktai naturalu akmeni jis tai tikrai nieko nebijo, bet aisku jo ir kaina daug didesne. Bet cia tik ateityje gal ir tai i nuosava nama, kai zinosiu kad ten gyvensiu ilgai smile.gif gal tada ir nebus gaila pinigeliu smile.gif i maza butuka nesiryzciau tiek suploti uz virtuvini smile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Inčius @ 2011 01 17, 18:37)
i maza butuka nesiryzciau tiek suploti uz virtuvini smile.gif  doh.gif

čia kaip sakoma, kas kailinius už 20 000 perkasi, o kas virtuvę :-D
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2011 01 17, 15:34)
O tai gal jau domėjotės kokia kaina jų? Tinklalapyje neradau... blush2.gif

Nebus tikslios kainos, priklauso nuo viso virtuvės išplanavimo. Mums sakė apie 6000lt, bet pas mus nemaža virtuvė, dar salelė su stalu. Manau gal apie 800-1000 už kvadratinį metrą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 17 sausio 2011 - 18:53
QUOTE(gupija @ 2011 01 17, 19:51)
čia kaip sakoma, kas kailinius už 20 000 perkasi, o kas virtuvę :-D

na jau tada geriau virtuve, nei kailiniai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Burele @ 2011 01 17, 09:38)
aciu del spalvu, is tiesu daugiau nieko nera toje virtuveje, prie ko galima butu stalvirsi derinti, nes sienos neitralios, grindis parinksiu, kai jau zinosiu, koks bus stalvirsis.
Bet ar tikrai labai negrazu, jei apacia tamsiai ruda, virsus blizganti balta, o viduriukas toks ryskus, bet koks nors tarpinies spalvos, ir dar ar grazus butu toks derinys:
apacia tamsiai ruda, virsutines spinteles baltos blozgios, stalvirsis beveik baltas- gobi1/42, o sienele hpl- tokia pilka blizganti truputi. Ar nebus tokia salta virtuve?
Ir dar klausimukas, ar anr balto stalvirsio gobi 1/42 graziai ziuretusi juoda franke plautuve ir juoda imontuojama dujine??????

na as vis delto derinciau toki pat stalvirsi ir hpl sienute wink.gif jei labai norisi kazko tarpinio be abejo galima deti silta smeliuka, sandsteina ir ok. tada galima deti sviesias "sandsteino" atspalvio grindis su kokiais tamsesniais atspalviais, turiu omeny kad nebutu lygi spalva.
na o buitine (dujinis pavirsius ir kriaukle) duos kontrasta, bet atrodys gerai.
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2011 01 17, 10:40)
labai klystate - mielu noru rinkciausi laisvai statoma

man irgi gražiau neįmontuojama technika..
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2011 01 18, 10:57)
man irgi gražiau neįmontuojama technika..

Ypac tarpuose grazu buna lotuliukas.gif
Atsakyti
O kazin kaip su ta imontuojama technika, jei ji sugenda, reik ardyt visa virtuve?
Atsakyti