Labukas
taip ir neatsakėt dėl tos kriauklės niekas man
QUOTE(Vilmuxxxe @ 2011 02 21, 18:53)
Tikriausiai niekas neatsakė, nes paprasčiausiai neišbandė. Nedaug žmonių, turinčių dideles virtuves, todėl daug kas nori labai protingai išnaudot kiekvieną centimetrą. Deja tokia dviguba plautuvė užima tikrai nemažai vietos. O šiaip jei planuojat turėt indaplovę, tai manau dviguba plautuvė tikrai nereikalinga. O ir šiaip nzn ar ji reikalinga, jau geriau plautuvė su padėklu
QUOTE(Inčius @ 2011 02 18, 15:24)
Man gal per daug netvarkos atrodo su tais pakabinimais ant sienu, ir dar turiu klausima kodel ten paliktas tarpas tarp stalvirsio ir dureliu pradzios, ten kad dureles patogiau atidaryti butu? siaip grazu tik truputy tvarkos noretusi
Tarpas tarp stalvirsio ir spinteliu pradzios kad spinteles patogiau atidaryti butu,kadangi nera rankenu.
Tvarkos ir man noretusi, bet kartais nelabai speju
QUOTE(konfetee @ 2011 02 21, 13:36)
tai aš taip ir įsivaizduoju, kad iš natūralaus medžio daromos. Dėl to ir sakau, kad reikia labai priderint. Gal tiesiog reikia, kad ta mediena būtų tokia lygesnė, o ne išgaubta kaip įprastai būna. Na čia a gal jau fantazuoju, nes realiai nežinau ar taip daroma. Bet manau pasitarkit su baldininkais, tikrai pasakytų - realu ar visiška nesąmonė Po to ir man pasakykite ar išpeikė ar sutiko
skaiciau Jusu diskusija. kiek teko dometis lenktas dureles gamina ir is plokstes, tik jos ziauriai brangios, o jei su stiklu - tai vievu dureliu kaina gali buti apie 500lt. sakau, nes domejausi, o kai suzinojau kaina - apsigalvojau. jau buvau pasikvietusi pora meistru del virtuves baldu, bet ziuriu, kad jie labai stengiasi ikisti tik sau palankius variantus. abiem teko irodineti, kad reikia daryti taip, kaip as noriu. su savo abejonem tai ir liksiu be virtuves...
QUOTE(sigita @ 2011 02 21, 20:55)
skaiciau Jusu diskusija. kiek teko dometis lenktas dureles gamina ir is plokstes, tik jos ziauriai brangios, o jei su stiklu - tai vievu dureliu kaina gali buti apie 500lt. sakau, nes domejausi, o kai suzinojau kaina - apsigalvojau. jau buvau pasikvietusi pora meistru del virtuves baldu, bet ziuriu, kad jie labai stengiasi ikisti tik sau palankius variantus. abiem teko irodineti, kad reikia daryti taip, kaip as noriu. su savo abejonem tai ir liksiu be virtuves...
tai va va mes kai daug pinigu negalim skirt tai as irgi apsigalvojau ir del lenktu dureliu, ir del dureliu su filingais, ir is nat.medzio dureliu
QUOTE(konfetee @ 2011 02 21, 18:31)
Tikriausiai niekas neatsakė, nes paprasčiausiai neišbandė. Nedaug žmonių, turinčių dideles virtuves, todėl daug kas nori labai protingai išnaudot kiekvieną centimetrą. Deja tokia dviguba plautuvė užima tikrai nemažai vietos. O šiaip jei planuojat turėt indaplovę, tai manau dviguba plautuvė tikrai nereikalinga. O ir šiaip nzn ar ji reikalinga, jau geriau plautuvė su padėklu
tikriausiai vaqt aš irgi svarstau ar reikalinga jinai, jei indaplovė bus
šeip ne taip sukurpiau šiokį tokį planiuką savo virtuvės
kriauklės spintutė turėtų palei idėją susieit su lig ta didele spinta,kurios apačioj įmontuojama indaplovė,virš jos orkaitė...šaldytuvas kiek didesnis, neįmontuojamas...
ką manot ?
QUOTE(Vilmuxxxe @ 2011 02 21, 22:23)
tikriausiai vaqt aš irgi svarstau ar reikalinga jinai, jei indaplovė bus
kriauklės spintutė turėtų palei idėją susieit su lig ta didele spinta,kurios apačioj įmontuojama indaplovė,virš jos orkaitė...šaldytuvas kiek didesnis, neįmontuojamas...
ką manot ?
ką manot ?
jei jau orkaite bus tokiame lygyje - tai sakyciau daryti ja po kaitlente - tada ir garai butu surenkami ir saldytuvui sveikiau butu. ir man nelabai ta spinta prie saldytuvo ziurisi. gal reiktu akeisti vietomis? arba is viso jos atsisakyti
noriu paklaust labiau išmanančių - ar nekenkia vienas kitam šalia stobinti indaplovė ir orkaitė?
ar taip yra daroma?
ar taip yra daroma?
QUOTE(sigita @ 2011 02 21, 21:40)
jei jau orkaite bus tokiame lygyje - tai sakyciau daryti ja po kaitlente - tada ir garai butu surenkami ir saldytuvui sveikiau butu. ir man nelabai ta spinta prie saldytuvo ziurisi. gal reiktu akeisti vietomis? arba is viso jos atsisakyti
o sakot orkaitė garuoja labai? ar turit uomeny kad šiaip,kepant atidarius? nenoriu daryt po kaitlente vien del to,kad noriu stalčių, nes kitur nelieka kur jų padaryt, šalia kaitlentės gausis gana nedideli, ten lieka tik apie 47 cm...tos ale spintos neišeis atsisakyt,nes ten stovės indaplovė su orkaite, nėr kur kitur, apkeist vietom man irgi nelabai,nes kur durys pas mus nėra durų,baisiai įėjimas užsigriozdins,geriau kampe aukščiau, o prie įėjimo žemesnis šaldytuvas...
QUOTE(Muskari @ 2011 02 21, 21:55)
noriu paklaust labiau išmanančių - ar nekenkia vienas kitam šalia stobinti indaplovė ir orkaitė?
ar taip yra daroma?
ar taip yra daroma?
pas mus orkaitė yra virš indaplovės. Labai patogu naudotis, o dėl kenkimo - nemanau, kad tai įmanoma, nes orkaitė yra atskiroj spintos zonoj, aplink niekas per daug nešyla.
QUOTE(rozine_svajone @ 2011 02 21, 22:24)
tai va va mes kai daug pinigu negalim skirt tai as irgi apsigalvojau ir del lenktu dureliu, ir del dureliu su filingais, ir is nat.medzio dureliu
o kiek tas daug? pas mane nebus lenktų durelių, bet mediniai filinguoti fasadai, ties virtuvė standartinė buto, gaunasi sakysim beveik 4 bėginiai metrai, tai pats virtuvinis 7000 lt gavos, nemanau, kad brangu, bet... jau užkniso negyvai,
vienžo, priėjau išvados, kad jei nori baldus darytis, tai pats turi turėt daugiau žinių nei baldžiai arba iš SM neišlyst ir pačiai viską iki smulkmenų smulkiausių išsikamantinės visus galimus negalimus variantus ir situacijas
o šeip koks pats didžiausias gali būt pastatomų spintelių aukštis?
QUOTE(bugagašenka @ 2011 02 22, 09:29)
o kiek tas daug? pas mane nebus lenktų durelių, bet mediniai filinguoti fasadai, ties virtuvė standartinė buto, gaunasi sakysim beveik 4 bėginiai metrai, tai pats virtuvinis 7000 lt gavos, nemanau, kad brangu, bet... jau užkniso negyvai,
vienžo, priėjau išvados, kad jei nori baldus darytis, tai pats turi turėt daugiau žinių nei baldžiai arba iš SM neišlyst ir pačiai viską iki smulkmenų smulkiausių išsikamantinės visus galimus negalimus variantus ir situacijas
nu tai tiek tas ir daug - 7000lt musu virtuves 5 metrai, tai jei detume medi - samata padvigubeja, o tokios prabangos mes sau leisti negalime siuo metu, nes kur dar visa buitine kiek atsistos susipirkt