Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(konfetee @ 2011 02 21, 13:14)
p://public.fotki.com/konfetee/virtuve-r...j/saldytuv.html[/url]
Papildyta:
patarčiau dart kažką panašiai kaip čia smile.gif čia Jūsų pvz iš kažkur, manu puikiai tinka. Tikrai nereikia daryt iš kitos pusės tu lentynėlių. Jų gylis bus nedidelis, nieko normalaus nesudėsit.
va

reiks apacioj tuomet daryt kazkaip kampuotas tas dureles, nes apvaliu tokiu kaip as cia norejau neiseis is tos plokstes pagamint, verysad.gif
aciu uz patarima del saldytuvo mirksiukas.gif
p.s. labai grazi Jusu mamos virtuve, patinka man stilius, gaila pas mus nera tiek ilgio bendro kad tiek spinteliu apacioj turet sad.gif o tarpas tarp kriaukles ir virykles gausis labai panasus , beje po kriaukle spinteles koks ilgis? turbut pati kampa pasiekti ner labai patogu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozine_svajone: 21 vasario 2011 - 12:23
QUOTE(rozine_svajone @ 2011 02 21, 13:18)
reiks apacioj tuomet daryt kazkaip kampuotas tas dureles, nes apvaliu tokiu kaip as cia norejau neiseis is tos plokstes pagamint, verysad.gif
aciu uz patarima del saldytuvo  mirksiukas.gif

nėra už ką smile.gif

o gal pavyktų padaryt taip:
pasirinkus spalvas, pats korpusas juk gaunasi kitokios spalvos nei pvz durelės, tai pasirinkus korpuso spalvą tokiąkaip medžio imitacija, tai pavyktų priderint realiai medžio spalvą rėmeliui, o į ji įdėt matinį stiklą.
Nesąmonę parašiau, bet net nežinau kaip tiksliau aprašyt. Gal paieškosiu pvz.

va, kaip čia viršutinės spintelės padarytos. Tik dėti matinį stiklą smile.gif
čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 21 vasario 2011 - 12:26
QUOTE(konfetee @ 2011 02 21, 13:23)
nėra už ką smile.gif

o gal pavyktų padaryt taip:
pasirinkus spalvas, pats korpusas juk gaunasi kitokios spalvos nei pvz durelės, tai pasirinkus korpuso spalvą tokiąkaip medžio imitacija, tai pavyktų priderint realiai medžio spalvą rėmeliui, o į ji įdėt matinį stiklą.
Nesąmonę parašiau, bet net nežinau kaip tiksliau aprašyt. Gal paieškosiu pvz.

nelabai supratau doh.gif jei rasit pavyzdi tai tada suprasciau blush2.gif jau si vakara einam pas baldininka tai iki vakaro dar turiu laiko kaitaliot 4u.gif
Atsakyti
rozine_svajone, aukščiau įkėliau jau pvz.

Tiesiog norėjau pasakyt, kad galima priderint plokštę, iš kurios bus pagamintas pats korpusas, ir tikrą medienos "rėmelį" smile.gif Gal dabar truputį aiškiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 21 vasario 2011 - 12:30
QUOTE(konfetee @ 2011 02 21, 13:29)
rozine_svajone, aukščiau įkėliau jau pvz.

Tiesiog norėjau pasakyt, kad galima priderint plokštę, iš kurios bus pagamintas pats korpusas, ir tikrą medienos "rėmelį" smile.gif Gal dabar truputį aiškiau  blush2.gif

supratau. tik idomu kaip deretu dvi skirtingos plokstes, nes tokios lenktos daromos ar ne tik is nat.medzio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2011 02 21, 13:32)
supratau. tik idomu kaip deretu dvi skirtingos plokstes, nes tokios lenktos daromos ar ne tik is nat.medzio? g.gif

tai aš taip ir įsivaizduoju, kad iš natūralaus medžio daromos. Dėl to ir sakau, kad reikia labai priderint. Gal tiesiog reikia, kad ta mediena būtų tokia lygesnė, o ne išgaubta kaip įprastai būna. Na čia a gal jau fantazuoju, nes realiai nežinau ar taip daroma. Bet manau pasitarkit su baldininkais, tikrai pasakytų - realu ar visiška nesąmonė smile.gif Po to ir man pasakykite ar išpeikė ar sutiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 02 21, 13:36)
tai aš taip ir įsivaizduoju, kad iš natūralaus medžio daromos. Dėl to ir sakau, kad reikia labai priderint. Gal tiesiog reikia, kad ta mediena būtų tokia lygesnė, o ne išgaubta kaip įprastai būna. Na čia a gal jau fantazuoju, nes realiai nežinau ar taip daroma. Bet manau pasitarkit su baldininkais, tikrai pasakytų - realu ar visiška nesąmonė smile.gif Po to ir man pasakykite ar išpeikė ar sutiko smile.gif

gerai pasakysiu biggrin.gif o jei nesigaus tai kampuotas padarys manau kaip cia http://s48.radikal.r...9ba6e6a291e.jpg

beje man labai spalvos patinka sios virtuves, tik galvoju ar geriau karkasa daryt sviesu kaip ir stalvirsi, ar ji imt tamsu ir tada jau gautus trecia spalva. planavom daryti dureles panasios spalvos kaip cia, stalvirsi sviesu, o karkasa tamsu, bet db galvoju apacioj jei apsispardys ir pan tai gal sviesus praktiskiau, nezinau ar maisyt ta trecia spalva g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2011 02 21, 13:41)
gerai pasakysiu  biggrin.gif o jei nesigaus tai kampuotas padarys manau kaip cia http://s48.radikal.r...9ba6e6a291e.jpg

beje man labai spalvos patinka sios virtuves, tik galvoju ar geriau karkasa daryt sviesu kaip ir stalvirsi, ar ji imt tamsu ir tada jau gautus trecia spalva. planavom daryti dureles panasios spalvos kaip cia, stalvirsi sviesu, o karkasa tamsu, bet db galvoju apacioj jei apsispardys ir pan tai gal sviesus praktiskiau, nezinau ar maisyt ta trecia spalva  g.gif

Aha, čia labai šauniai tas užbaigimas irgi padarytas. O spalvos man irgi patink, tikrai nemaišyčiau trijų spalvų. Gražu kai stalviršis ir karkasa tokios pat spalvos smile.gif Aišku čia tik mano nuomonė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 02 21, 13:45)
Aha, čia labai šauniai tas užbaigimas irgi padarytas. O spalvos man irgi patink, tikrai nemaišyčiau trijų spalvų. Gražu kai stalviršis ir karkasa tokios pat spalvos smile.gif Aišku čia tik mano nuomonė  ax.gif

nemaisysim tuomet, apsisprendziau biggrin.gif
beje, gal nematet mano klausimo, pasikartosiu : labai grazi Jusu mamos virtuve, patinka man stilius, gaila pas mus nera tiek ilgio bendro kad tiek spinteliu apacioj turet sad.gif o tarpas tarp kriaukles ir virykles gausis labai panasus , beje po kriaukle spinteles koks ilgis? turbut pati kampa pasiekti ner labai patogu g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2011 02 21, 13:49)
nemaisysim tuomet, apsisprendziau  biggrin.gif
beje, gal nematet mano klausimo, pasikartosiu : labai grazi Jusu mamos virtuve, patinka man stilius, gaila pas mus nera tiek ilgio bendro kad tiek spinteliu apacioj turet sad.gif o tarpas tarp kriaukles ir virykles gausis labai panasus , beje po kriaukle spinteles koks ilgis? turbut pati kampa pasiekti ner labai patogu g.gif 4u.gif

Dėkui, aišku projektas neidealus, bet ten teko daug visko sutalpint, iį visą buitinę techniką, ir dujų balioną, ir skalbimo mašiną, todėl toks bardakėlis gaunasi, ypač apatinėse spintelėse. Po kriaukle spintelės gylis standartinis, tikriausiai kokie 60 cm. O jei turit omeny patį kampą, tiksliau kaip ten ką pasiekt, tai mama ten laiko bulves kibire ir bulvių tarkavimo mašiną (retai naudoja, tad nėra nepatogumo). O jau po pačia kriaukle tai laiko šiukšlių kibirą.
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 02 21, 13:54)
Dėkui, aišku projektas neidealus, bet ten teko daug visko sutalpint, iį visą buitinę techniką, ir dujų balioną, ir skalbimo mašiną, todėl toks bardakėlis gaunasi, ypač apatinėse spintelėse. Po kriaukle spintelės gylis standartinis, tikriausiai kokie 60 cm. O jei turit omeny patį kampą, tiksliau kaip ten ką pasiekt, tai mama ten laiko bulves kibire ir bulvių tarkavimo mašiną (retai naudoja, tad nėra nepatogumo). O jau po pačia kriaukle tai laiko šiukšlių kibirą.

supratau, musu ta spintele bus 1metro ilgio, pats kriaukles dubuo 45cm o like 55cm iki sienos jau, tai dar nuo sienos iki kriaukles pradzios bus apie 20cm tarpelis, norejau kuo daugiau istraukt kriaukle is kampo, tai cia jau maksimumas, na as ir manau ten susidesiu reciau naudojamus daiktus ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2011 02 21, 13:57)
supratau, musu ta spintele bus 1metro ilgio, pats kriaukles dubuo 45cm o like 55cm iki sienos jau, tai dar nuo sienos iki kriaukles pradzios bus apie 20cm tarpelis, norejau kuo daugiau istraukt kriaukle is kampo, tai cia jau maksimumas, na as ir manau ten susidesiu reciau naudojamus daiktus ir tiek...

beje, pas mane namie irgi tokia pat kampinė spintelė su kriaukle, tai nesudaro problemų, aš rūšiuoju šiukšles, viskas puikiai telpa ir tvarkingai atrodo smile.gif

o dar, prisiminiau Jūsų projektėlį, Jus kampinę spintelę darėt 45 laipsnių kampu. Geriau darykit su sulankstomo durelėm 90 laipnių. Vizualiai tikrai nekaip atrodo su 45 l. spintele. Nors tos sulankstomos nėra itin patogios, bet mano akim tikrai gražiau atrodo smile.gif
Atsakyti