Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(gupija @ 2011 02 20, 12:28)
man kaitlentė būtų per arti spintos.

man irgi noretusi toliau, bet as nesugalvoju kur kitur ja padeti.
Atsakyti
miegale, man dar kliuva spintelės su stalčiais. Visos skirtingos, taip pat spintelė prie šaldytuvo neaiški.
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 02 20, 13:36)
miegale, man dar kliuva spintelės su stalčiais. Visos skirtingos, taip pat spintelė prie šaldytuvo neaiški.

tas spinteles, as tik siaip idejau, kad matytusi, kaip issidestys buitine technika, nes kolkas reikia tik zinoti kur vamzdzius deti ir kur laidus pravesti, o iki virtuvinio dar toli, tai i smulkmenas dar nesigilinu.
Atsakyti
sveikos, gal kas turite dazyto stiklo virtuves spinteles, ar patenkintos. ziurisi graziai tik idomu ar praktiska
Atsakyti
Sveikos,noreciau Jusu patarimo,kaip jums toks virtuves isplanavimas?Kuris variantas butu patogiausiais ir tinkamiausias jusu manymu?

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grigamone @ 2011 02 20, 22:06)
Sveikos,noreciau Jusu patarimo,kaip jums toks virtuves isplanavimas?Kuris variantas butu patogiausiais ir tinkamiausias jusu manymu?

Bet kuris, tik ne pirmas, nes aš nemėgstu lenktų baldų ir apvalių kampų biggrin.gif , juolab viryklės kampe smile.gif

Šiaip aš už 2A variantą, nes 4 variante šaldytuvas neatitinka kairės rankos (šaldytuvas- plautuvė- viryklė) principo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fukse: 20 vasario 2011 - 23:23
Grigamone, iš šitų visų variantų aš irgi esu už variantą 2A mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anija_aaa @ 2011 02 20, 17:04)
sveikos, gal kas turite dazyto stiklo virtuves spinteles, ar patenkintos. ziurisi graziai tik idomu ar praktiska

Turim kapucino spalvos,praktiska,gal spalva tokia,kad nieko ant jos nesimato,labai as patenkinta,man labai grazu.
Atsakyti
QUOTE(jovitn @ 2011 02 18, 15:11)
va va sitas variantas daug geresnis  thumbup.gif

na va galutinis musu virtuves projektas, saldytuvas neimontuojamas smile.gif atsisakem spinteliu iki lubu, galvojam jei jau labai truks tos vietos tai niekada nevelu bus uzsakyt pas baldininka tas spinteles ax.gif
user posted image
Atsakyti
rozine_svajone,
jei visgi galutinai nutarėt tokį išplanavimą, tai va šiak tiek pakoregavau, siūlyčiau virš šaldytuvo daryt štai tokią spintelę kaip paveiksliuke pavaizdavau.
Šiaip mano akimis tai plautuvė per arti kaitlentės, bet suprantu, kad pas Jus nelabai tinkamas tas variantas, kurį buvau pavaizdavus anksčiau, prarandama daug vietos.
planas

beje, visos tos atviros lentynėlės, tiek viršuj, tiek apačioje - tai dulkių kaupyklos. Jei finansai leidžia, tai patarčiau daryt užapvalintom durelėm uždaras spinteles, bent jau apatines tai tikrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 21 vasario 2011 - 12:04
QUOTE(konfetee @ 2011 02 21, 12:56)
rozine_svajone,
jei visgi galutinai nutarėt tokį išplanavimą, tai va šiak tiek pakoregavau, siūlyčiau virš šaldytuvo daryt štai tokią spintelę kaip paveiksliuke pavaizdavau.
Šiaip mano akimis tai plautuvė per arti kaitlentės, bet suprantu, kad pas Jus nelabai tinkamas tas variantas, kurį buvau pavaizdavus anksčiau, prarandama daug vietos.
planas

aciu labai 4u.gif butent viskas del vietos, ir suprantu kad palei standartus reikalavimus gali daug kas buti ne taip, bet praktikoj kai gyveni pripranti ir viskas buna gerai, pvz pas mano tevus virykle isvis prie pat kriaukles tik koki 3cm tarpiukas, bet visa gyvenima taip plaunam, verdam ir jokiu nusiskundimu nei as nei mama neturim, saldytuvas velgi kitaip nei palei reikalavimus - bet jokiu nepatogumu nesukelia 4u.gif taip kad cia dar ir pripratimo reikalas 4u.gif

o del spinteles virs saldytuvo tai sutinku, man patinka, tai jei gerai supratau siulot ja daryti per visa saldytuvo gyli, o ne sulig pakabinamom spintelem ? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(konfetee @ 2011 02 21, 12:56)

beje, visos tos atviros lentynėlės, tiek viršuj, tiek apačioje - tai dulkių kaupyklos. Jei finansai leidžia, tai patarčiau daryt užapvalintom durelėm uždaras spinteles, bent jau apatines tai tikrai.

del apatiniu pagalvosim su vyru bigsmile.gif o virsutiniu tai vistik noretus tos dulkiu kaupyklos blush2.gif o kitoje apatines uzapvalintos spinteles puseje patartumete isvis nieko nedaryti ar padaryti mazas tokias lentyneles i valgomojo puse? idomu kaip ziuretus is valgomojo puses ta spintele tokia uzdara be lentyneliu, ar neatrodys kaip netilpus virtuve biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2011 02 21, 13:06)
o del spinteles virs saldytuvo tai sutinku, man patinka, tai jei gerai supratau siulot ja daryti per visa saldytuvo gyli, o ne sulig pakabinamom spintelem ? bigsmile.gif

taip, būtent smile.gif Man tai taip tikrai gražiau atrodo, pas mano mamą būtent taip ir yra. tik pas ją tarp šaldytuvo ir spintelės paliktas tarpukas. Čia numatoma tam laikui kai bus keičiamas šaldytuvas smile.gif O šiaip taip dėl ventiliacijos spintelės gale yra išpjautos tokios angos ir viskas turėtų puikiai ventiliuoti.

va kaip pas mano mamą: http://public.fotki....j/saldytuv.html
Papildyta:
QUOTE(rozine_svajone @ 2011 02 21, 13:09)
del apatiniu pagalvosim su vyru  bigsmile.gif o virsutiniu tai vistik noretus tos dulkiu kaupyklos  blush2.gif o kitoje apatines uzapvalintos spinteles puseje patartumete isvis nieko nedaryti ar padaryti mazas tokias lentyneles i valgomojo puse? idomu kaip ziuretus is valgomojo puses ta spintele tokia uzdara be lentyneliu, ar neatrodys kaip netilpus virtuve  biggrin.gif

patarčiau dart kažką panašiai kaip čia smile.gif čia Jūsų pvz iš kažkur, manu puikiai tinka. Tikrai nereikia daryt iš kitos pusės tu lentynėlių. Jų gylis bus nedidelis, nieko normalaus nesudėsit.
va
Atsakyti