QUOTE(konfetee @ 2011 02 21, 12:56)
rozine_svajone,
jei visgi galutinai nutarėt tokį išplanavimą, tai va šiak tiek pakoregavau, siūlyčiau virš šaldytuvo daryt štai tokią spintelę kaip paveiksliuke pavaizdavau.
Šiaip mano akimis tai plautuvė per arti kaitlentės, bet suprantu, kad pas Jus nelabai tinkamas tas variantas, kurį buvau pavaizdavus anksčiau, prarandama daug vietos.
planas
aciu labai
butent viskas del vietos, ir suprantu kad palei standartus reikalavimus gali daug kas buti ne taip, bet praktikoj kai gyveni pripranti ir viskas buna gerai, pvz pas mano tevus virykle isvis prie pat kriaukles tik koki 3cm tarpiukas, bet visa gyvenima taip plaunam, verdam ir jokiu nusiskundimu nei as nei mama neturim, saldytuvas velgi kitaip nei palei reikalavimus - bet jokiu nepatogumu nesukelia
taip kad cia dar ir pripratimo reikalas
o del spinteles virs saldytuvo tai sutinku, man patinka, tai jei gerai supratau siulot ja daryti per visa saldytuvo gyli, o ne sulig pakabinamom spintelem ?
Papildyta:
QUOTE(konfetee @ 2011 02 21, 12:56)
beje, visos tos atviros lentynėlės, tiek viršuj, tiek apačioje - tai dulkių kaupyklos. Jei finansai leidžia, tai patarčiau daryt užapvalintom durelėm uždaras spinteles, bent jau apatines tai tikrai.
del apatiniu pagalvosim su vyru
o virsutiniu tai vistik noretus tos dulkiu kaupyklos
o kitoje apatines uzapvalintos spinteles puseje patartumete isvis nieko nedaryti ar padaryti mazas tokias lentyneles i valgomojo puse? idomu kaip ziuretus is valgomojo puses ta spintele tokia uzdara be lentyneliu, ar neatrodys kaip netilpus virtuve