Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(ugnele78 @ 2011 02 18, 14:55)
virtuve musu labai mazute o norejome kuo daugiau ja uzpildyti smile.gif ta spinta auksta kur orkaite yra reiklainga nes apacioje orkaites pakavota skalbimo masina. tarpas tarp o rkaites ir virykles bus 7 cm. dizainere sako pakanka, o nelabai ir plestis yra kur smile.gif kriaukle manau bus patogioje vietoje  g.gif

parašykit sienų ilgį smile.gif o plautuvės vietą galima kažkiek pakeist?
Atsakyti
palutuve bus apie 10 cm nutolusi nuo kampo , nes jos desineje puseje apacioje bus indaplove tai sake stums dizainere ja prie pat indaploves, ji gal taip beezinyje atrodo labai prie pat, o ir kraiukel brezini ideta su padeklu, jo pas mane nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnele78 @ 2011 02 18, 15:01)
palutuve bus apie 10 cm nutolusi nuo kampo , nes jos desineje puseje apacioje bus indaplove tai sake stums dizainere ja prie pat indaploves, ji gal taip  beezinyje atrodo labai prie pat, o ir kraiukel brezini ideta su padeklu, jo pas mane nebus smile.gif

o nesigautų apkeist vietomis plautuvės su indaplove?
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 02 18, 12:14)
Rozine_svajone, gal kažką maždaug taip darykit?

va va sitas variantas daug geresnis thumbup.gif
Atsakyti
Labukas

vis paskaitinėju šią temą, nes virtuvę tvarkomės... jau viską susigalvoję,susipirkę esam, vyras baldus pats gamins, jau susiplanavę esam, norėjau su ta programėle pasibraižyt pasižiūrėt kaip čia vizualiai viskas atrodys,jums parodyt,patarimų papeikimų gaut ax.gif ale nelabai man sekės susidraugaut su ta programėle,nesuprantu kas ten kaip,tų spintų spintelių melejonas wacko.gif o ir ilgiau pasėdėt nelabai laiko yra...
klausimėlis,ar kas darėtės ir kaip manot ar praktiška ir reikalinga kriauklė su dviem skylėm ? g.gif nuo senai kažkaip vis apie tokią galvojau,kai indus plaut kitokia mada buvo biggrin.gif dabar ir indaplovė bus ir indus kitaip plaunu...kaip manot ?
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 02 18, 15:53)
Kadangi tiksliai neparašėt ko maždaug norėtumėte, tai leidau sau paimprovizuot  ax.gif
1 variantas
2 variantas
3 variantas

Labai didelis dėkui konfetee, už operatyvumą, tik aš netaip operatyviai gaėjau pažiūrėt smile.gif , nes darbe neviską galiu matyt.
Man priimtinesnis tas L raidės variantas, nes po langu nenorėčiau apkrauti, todėl kad patalpa nėra didelė, prieš ją yra kamino kolona ir toliau svetainė. Jei galėsi dar imesk kokių variantų ,pagal patiksliną planelį.Vandens ir gartraukio įvadai jau yra, bet dar galima keist.Ačiū labiausiai wub.gif

user posted image
Atsakyti
daiwusse'i
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 02 17, 21:21)
padekoruok spinteles lipdukais arba sieną   mirksiukas.gif  vaizdas paiskeis  thumbup.gif

Kur tokiu lipduku nusipirkti ? Be siuntimosi internetu ? Seniai norejau taip padaryti pagyvinti , bet randu tik tuos masininius , o ten tos geles man nelabai patinka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elija*: 19 vasario 2011 - 10:35
QUOTE(konfetee @ 2011 02 19, 12:27)

Ačiū wub.gif , šitas variantas man patiko, tik gartraukį gal kitokį dėčiau, bet bendras vaizdas geras smile.gif
Galėsiu dabar galvot apie medžiagas ir spalvas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwusse @ 2011 02 19, 13:34)
Ačiū  wub.gif , šitas variantas man patiko, tik gartraukį gal kitokį dėčiau, bet bendras vaizdas geras  smile.gif
Galėsiu dabar galvot apie medžiagas ir spalvas smile.gif

Jeigu užtenka vietos, tai kairėje pusėje statyčiau tris aukštas spintas (būtų toks spintų blokas) - įmontuojamas šaldytuvas, tada spinta orkaitei (jei reikia ir mikrobangų krosnelei) ir paskutinė ūkinė spinta maisto produktams - kruopos, konservuoti gaminiai ir pan. O toliau kaip ir tame planelyje apatinės spintelės, viršutinės. Čia žinoma tuo atveju jeigu galim akeisti vandens įvadus ir jeigu užteks sumažėjusio darbastalio smile.gif
Atsakyti
user posted image
norejau ir as paklausti, kaip jums toks virtuves isdestymas, gal kokiu kitu minciu turit. i spalvas ir spinteliu tipus nekreipkit demesio, cia tik del bendro vaizdo papaisiau, man dabar reikia tik nuspresti kur buitine technika bus ir kur kriaukle. is anksto aciu.
Atsakyti
QUOTE(miegale23 @ 2011 02 20, 11:10)
norejau ir as paklausti, kaip jums toks virtuves isdestymas, gal kokiu kitu minciu turit.

man kaitlentė būtų per arti spintos.
Atsakyti