Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(daiwusse @ 2011 02 18, 12:37)
Sveikos merginos, ir aš norėčiau paprašyti jūsų pagalbos, namukas artėja link tos stadijos kai jau ir man reikia pradėt galvot apie virtuvę  smile.gif , labai norėčiau paprašyt jūsų pagalbos, gal galėtumėt padėt su išdėstymu pagal pateiktą planelį, nes kažkaip dar nesusidraugavau su Alno programa smile.gif .

Įdėkite planelį mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinos merginos,

ikeliu savo virtuves projekteli smile.gif gal kuri koki komentara parasysite apie ja. gal pasiulysite kazka pakeisti. Plokste apacioje rinkausi italiska (tabako spalva) virsuje austriska (kakavos spalva). Kaip jums tas derinys?? Snd galvoju vaziuot plyteliu sienoms pasidairyti?? amnau kad tiktu sviesios labiau g.gif
http://imageshack.us...0/virtuvea.jpg/

lauksiu jusu pasisakymu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnele78 @ 2011 02 18, 12:56)
Sveikinos merginos,

ikeliu savo virtuves projekteli smile.gif gal kuri koki komentara parasysite apie ja. gal pasiulysite kazka pakeisti. Plokste apacioje rinkausi italiska (tabako spalva) virsuje austriska (kakavos spalva). Kaip jums  tas derinys?? Snd galvoju vaziuot plyteliu sienoms pasidairyti?? amnau kad tiktu sviesios labiau  g.gif

Plytelės šviesios manau tikrai tiktų.
O vat dėl projektėlio, tai nepatariu daryt tokio, labai jau suspausta viskas prie vienos sienos beveik. tarps spintos su orkaite ir kaitlentės visai nėra tarpelio, bus labai nepatogu kažką kept ir pan. Be to - apsitaškys sienelė labai (aišku galima iškart nuvalyt ir pan, bet įtariu nuo dažno plovimo plokštės būklė irgi gali pablogėti).
Taip pat kažkaip nepatogiai atrodo plautuvė iškart šalia kaitlentės.
Ar Jums būtina spinta su orkaite? ta prasme ar būtinai norit orkaitę montuot aukštai? Suprantu, kad taip yra patogiau, o kartu ir vietos pasidėjimui padaugėja, bet viskas padaroma patogumo sąskaita.
Dar klausimas - šaldytuvas ten nišoje?
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2011 02 18, 10:38)

manau, kad tikrai kriauklės nereikėtų taip į kampą įkišt ir spinteles daryčiau iki lubų vientisas, o ne iš dviejų dalių kaip pas jus virš šaldytuvo taip pat spintelę pakabinčiau ir kas ten per tarpas prie gartraukio spintelės? Labai dar pagalvočiau del stiklinių durų ar ne geriau visos durelės vienodos  g.gif ir ten kur matos baltas plikas šonas spintelių viršutinių ir apatinių gal visai nieko būt pabandyt kokias užapvalintas lentynėles pamodeliuot nes akys kažkaip mano (bet čia tik mano turbūt) bijo visokių aštrių kampų, o lentynėlės sušvelnintų vaizdą ir galėtumė kokių mielybių ten padėt

spinteles iki lubu vientisos labai jau ausktos turbut butu g.gif
tarpas tarp gartraukio cia nemokejimo elgtis su programa padarinys, jo nebus biggrin.gif

uzapvalintos lentyneles taip pat bus - bet neradau ju alno programoje g.gif
Papildyta:
QUOTE(konfetee @ 2011 02 18, 12:14)
Rozine_svajone, gal kažką maždaug taip darykit?

sitas variantas ziurisi graziai, bet ar spintele po kriaukle tada efektyviai issinaudoja kai ji tokia didele g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2011 02 18, 13:10)
spinteles iki lubu vientisos labai jau ausktos turbut butu  g.gif
tarpas tarp gartraukio cia  nemokejimo elgtis su programa padarinys, jo nebus  biggrin.gif

uzapvalintos lentyneles taip pat bus - bet neradau ju alno programoje  g.gif
Papildyta:

sitas variantas ziurisi graziai, bet ar spintele po kriaukle tada efektyviai issinaudoja kai ji tokia didele  g.gif

po kriaukle spintelė labai nedidelė, tik 45 cm pločio. O šalia esanti kampinė yra paprasta standartinė, kurioj galima drąsiai montuot karuselę, apie kurią kalbėjot ar kažką panašaus. Šiaip iš atsiliepimų girdėjau, kad karusėlės nėra patogu, o ir erdvė neišnaudojama pilnai, todėl gal patogiau daryt paprastas lentynas. Net nežinau. Pas mane virtuvėje tokios spintelėje yra kriauklė, tai man labai patogu, kad ten daug vietos, nes galima rūšiuoti šiukšles ir šiaip pvz kraunam ten lankstinukus ir pan, o po to viską išnešam. Galima bulves laikyt ir pan.

O čia šiaip dar idėja. Toj saloj galima padaryt 2 stalčių blokus po 60 cm pločio maždaug.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 18 vasario 2011 - 12:20
sveikos wink.gif dauguma ziuriu dedate gratraukius tuos didziuliu neintegruojamus, ar jie pranasesni/galingesni uz integruojamus? mano mazoj virtuveje geriau deretu integruojamas, bet tuo paciu noriu, kad labai gerai trauktu..
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 02 18, 13:47)
Įdėkite planelį  mirksiukas.gif

SORY PAMIRŠAU smile.gif

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
QUOTE(irina2t @ 2011 02 18, 01:11)
Ir vietos uztenka viskam ir erdves pakankomai liko, net stalui

Man gal per daug netvarkos atrodo su tais pakabinimais ant sienu, g.gif ir dar turiu klausima kodel ten paliktas tarpas tarp stalvirsio ir dureliu pradzios, ten kad dureles patogiau atidaryti butu? g.gif siaip grazu rolleyes.gif tik truputy tvarkos noretusi smile.gif ax.gif
Atsakyti
Skaitinėju temą, žinau, kad ir man po 1-2 mėnesių "gręsia" virtuvės rekonstrukcija, t.y. senos statybos ind. name kelsime virtuvę į kitą vietą, tai dabar vis gaudausi idėjų. Kilo toks buitinis klausimas, nors gal tik man aktualus. Kaip spręndžiamas ilgo šepečio klausimas? Vonia pas mus 2 aukšte, pirmame virtuvė, holas ir a lia svetainė. Su šepečiu gi aš nelakstysiu į antrą aukštą, kur dėt reikėtų grindų plovimo reikmenis? Mano supratimu reikia tam numatyti vietą virtuvėje, kito pasirinkomo nelabai turiu. Kaip daryt?

Konfetee, Man imponuoja tavo profesionalūs pastebėjimai, greitas esmės pagavimas, dėmesys funkcionalumui. Ar galėsiu tavęs paprašyt truputį paplanuot mano virtuvei? Ar sutiksi? Ar daug tau laiko tas atima. Galiu aš bandyt žaist su ta Alno programėle, bet žinau, kad nemokančiam tas atims be galo daug laiko, o ir rezultas dar nežinia koks bus. Greičiausiai apgailėtinas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atigisa: 18 vasario 2011 - 13:42
QUOTE(ugnele78 @ 2011 02 18, 13:56)
Sveikinos merginos,

ikeliu savo virtuves projekteli smile.gif gal kuri koki komentara parasysite apie ja. gal pasiulysite kazka pakeisti. Plokste apacioje rinkausi italiska (tabako spalva) virsuje austriska (kakavos spalva). Kaip jums  tas derinys?? Snd galvoju vaziuot plyteliu sienoms pasidairyti?? amnau kad tiktu sviesios labiau  g.gif

Turiu klausimuką , kaip supratau ten kampe šalia mikrobanges bus viryklė,jei taip ar bus patogu, man kažkaip labai vietos mažokai atrodo ?
Atsakyti
QUOTE(daiwusse @ 2011 02 18, 12:37)

Kadangi tiksliai neparašėt ko maždaug norėtumėte, tai leidau sau paimprovizuot ax.gif
1 variantas
2 variantas
3 variantas

QUOTE(atigisa @ 2011 02 18, 14:35)

Ačiū 4u.gif Žinoma pagelbėsiu. Aš kaip kada - kartais labai greit padarau, o kartais ilgai tenka galvot, arba šiaip laiko nėra, nes tai tik mano pomėgis smile.gif
Dėl visokių reikmenų, tai pas mus pvz. yra tamsus kambariukas, kuriame mes visokius tokius daiktus laikome. Virtuvėj po kriaukle yra tik mažas šepetukas su semtuvėliu.
O pvz. pas mama virtuvėje yra dujų balionas, todėl gamindami naujus virtuvinius baldus užsisakėm aukštą ūkinę spintą ir dabar joje puikiai telpa tiek dujų balionas, tiek šepetys su ilgu kotu, tiek kiti ilgi daiktai smile.gif

O dėl bandymo braižyt, tai niekas negimsta mokėdamas. Aš irgi su alno išmokau dirbt čia esančių forumiečių pagalba mirksiukas.gif
Atsakyti
virtuve musu labai mazute o norejome kuo daugiau ja uzpildyti smile.gif ta spinta auksta kur orkaite yra reiklainga nes apacioje orkaites pakavota skalbimo masina. tarpas tarp o rkaites ir virykles bus 7 cm. dizainere sako pakanka, o nelabai ir plestis yra kur smile.gif kriaukle manau bus patogioje vietoje g.gif
Atsakyti