Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

Rozine svajone, as gal kriaukle traukciau toliau nuo kampo, butu patogiau....
Atsakyti
rozine_svajone,
saldytuva daryciau lygiai su virsutinem spintelem, kaip minejo arvil kriaukle traukciau, ir man virsutiniu spinteliu 2 spalvos keistai ziurisi pasirinkciau viena kuria
Atsakyti
QUOTE(irina2t @ 2011 02 18, 02:11)
Ir vietos uztenka viskam ir erdves pakankomai liko, net stalui

oi kaip viskas balta bigsmile.gif

jei jums vaizdas liūdnokas kaip, kad jūs sakot, tai gal sienas perdažykit linksmesne spalva ar vieną sieną, aš kai su balta spalva susipykus, tai man norisi spalvint lotuliukas.gif o šeip idėja su lipdukais visai nebloga buvo, bet įdomu kaip jie atlaiko intesyvią eksplotaciją t.y valymą, trynimą? g.gif
Papildyta:
QUOTE(rozine_svajone @ 2011 02 18, 10:23)

manau, kad tikrai kriauklės nereikėtų taip į kampą įkišt ir spinteles daryčiau iki lubų vientisas, o ne iš dviejų dalių kaip pas jus virš šaldytuvo taip pat spintelę pakabinčiau ir kas ten per tarpas prie gartraukio spintelės? Labai dar pagalvočiau del stiklinių durų ar ne geriau visos durelės vienodos g.gif ir ten kur matos baltas plikas šonas spintelių viršutinių ir apatinių gal visai nieko būt pabandyt kokias užapvalintas lentynėles pamodeliuot nes akys kažkaip mano (bet čia tik mano turbūt) bijo visokių aštrių kampų, o lentynėlės sušvelnintų vaizdą ir galėtumė kokių mielybių ten padėt
Atsakyti
Gal galetumet kas pakritikuot ir mano preliminaria virtuve. As abejoju, del spinteliu aukstumo. Ar patogu, kai jos iki lubu, bet mintis buvo, kad reciausiai naudojamus daiktus grusciau i pati virsu ir taip sutaupyciau nemazai vietos. Kazin kaip is viso ziurisi virtuve su tokiom iki lubu spintelem. Butu idomu, kad kas pakomentuotu, kas mate ar turi tokias spinteles. Ar patenkinti, ar ne tokiu sprendimu.
Dar nezinau ar patogu bus naudotis ta spintele virs kriaukles, nors kito varijanto irgi neisivaizduoju. Tas stalvirsis kur eina link saldytuvo yra siauresnis ant 20 cm, tai kampiniu spinteliu deti negalesim, nors man ju nelabai ir norisi.
Ten virs garvilkio spintele be stiklu bus tik programa kazkodel tokios nedave man.

Tai laukiu pasiulymu ir komentaru, ka jus keistumet ar tobulintumet 4u.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(jovitn @ 2011 02 18, 08:17)
ar patogu kaip viskas be rankeneliu? ar nenusiciupineja pavirsiai labai?

pas mane irgi viskas be rankenėlių. Tikrai labai patogu, fasadai tikrai nenusičiupinėja labiau nei kad buvo senoj virtuvėj su rankenėlėm.
Atsakyti
QUOTE(Lapinija @ 2011 02 18, 11:53)
Gal galetumet kas pakritikuot

man asmeniškai į akis niekas nekrenta gal tik gartraukio spintelė, bet ten kažkokie standartai yra kiek turi būt pakiles gartraukis virš viryklės, tai.... čia daugiau techninis klausimas turbūt nors norėtūsi, kad visos būtų vienodo dydžio, bet standartai lieka standartais dar į akis buvo kritę tos lentynėlės prie šaldytuvo, bet kai pagalvojau, kad ant jų turbūt nutūps žaliuojančios levandos ar narciziukai vazonėliuose tai pagalvojau, kad visai maloni tokia žaluma būtų, lentynėles ir užskaitau bigsmile.gif

o del spintelių iki lubų aš ir tokias lubines užsisakiau, kad vietos daugiau išlošt ar patogu ar ne, nežinau, bet mintis tokia kaip ir jūsų mažiau naudojamus daiktus sukraut viršuje be to aš aukšta, tai ant taburetės pasilipus bet ką pasieksiu jei reiks man, o jei jūs žema tai pagalvokit ar nebus taip, kad pasižadėsit vyrui kavos sumalt, o kavamalės pasiket ir ant taburetės pasilipus negalėsit lotuliukas.gif juokauju žinoma, man regis turėt papildomos vietos susidėjimui tai ne neturėt ją visada panaudosit, bet čia mano pradedančiosios diletantės akimis žiūrint viskas gerai, ateis profės vat jos jums rimčiau pasakys ką nors
Atsakyti
NEATIDARO NUOTRAUKU g.gif
Iki lubu nezinau nesusiduriau, o siaip pas mania labai aukstos spinteles, tai kiekviena karta kiaikiosi kai reikia kede traukt kad pasiekt doh.gif doh.gif
be rankineliu tikrai patogu kai pripranti, ir plaut patogiau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irina2t: 18 vasario 2011 - 10:16
QUOTE(Arvile' @ 2011 02 18, 10:00)
Rozine svajone, as gal kriaukle traukciau toliau nuo kampo, butu patogiau....

musu ta siena tik 1,70m tai nezinau kaip sutalpinti dar stalciu bloka ir spintele siuksliadezei doh.gif bet kriaukle trauksim kiek imanoma toliau kampo ax.gif

Papildyta:
QUOTE(jovitn @ 2011 02 18, 10:06)
saldytuva daryciau lygiai su virsutinem spintelem, kaip minejo arvil kriaukle traukciau, ir man virsutiniu spinteliu 2 spalvos keistai ziurisi pasirinkciau viena kuria

jau kaip minejau cia mano pirmas bandymas su Alno tai nemokejau spinteliu padaryt kad butu lygiai su saldytuvu blush2.gif del dvieju spalvu tai mum kaip tik patiko mintis virsutines padaryt baltas kad jos ala susilietu su lubom ir nebutu virtuve vientisa spinta, g.gif

beje kazin kieki maximum galima kriaukle istraukt is kampo? kakzaip meistras minejo kad ta spintele max 90cm ilgio, o jei kriaukle 78cm tai nelabai daug eina ja istraukt, i pati kampa ir nekistume, tik kaip minejau nemoku graziai dar braizyt doh.gif
Atsakyti
Rozine svajone gal tau pades
http://blog.lrytas.lt/interjeras/?p=52
Papildyta:
http://i64.photobuck...-baldai-357.jpg
Dar variantas, mano drauge turi, visai patogu
Atsakyti
QUOTE(Lapinija @ 2011 02 18, 09:53)
Gal galetumet kas pakritikuot ir mano preliminaria virtuve. As abejoju, del spinteliu aukstumo. Ar patogu, kai jos iki lubu, bet mintis buvo, kad reciausiai naudojamus daiktus grusciau i pati virsu ir taip sutaupyciau nemazai vietos. Kazin kaip is viso ziurisi virtuve su tokiom iki lubu spintelem. Butu idomu, kad kas pakomentuotu, kas mate ar turi tokias spinteles. Ar patenkinti, ar ne tokiu sprendimu.
Dar nezinau ar patogu bus naudotis ta spintele virs kriaukles, nors kito varijanto irgi neisivaizduoju. Tas stalvirsis kur eina link saldytuvo yra siauresnis ant 20 cm, tai kampiniu spinteliu deti negalesim, nors man ju nelabai ir norisi.
Ten virs garvilkio spintele be stiklu bus tik programa kazkodel tokios nedave man.

Tai laukiu pasiulymu ir komentaru, ka jus keistumet ar tobulintumet  4u.gif

Sukeisčiau šaldytuvo ir orkaitės-mikrobangės vietas. Kokia lentynų paskirtis: žalumas auginti ar dėl grožio? Jei dėl grožio - atsakyčiau. Ir virš gartraukio nedaryčiau durelių su stiklu.
Bendras vaizdas mielas akiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Rozine_svajone, gal kažką maždaug taip darykit?

Aišku aš pati nemėgstu atvirų lentynėlių, bet tiesiog prie tos arkos taip ir norisi kažkokio užbaigimo...

Arba taip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 18 vasario 2011 - 11:20
Sveikos merginos, ir aš norėčiau paprašyti jūsų pagalbos, namukas artėja link tos stadijos kai jau ir man reikia pradėt galvot apie virtuvę smile.gif , labai norėčiau paprašyt jūsų pagalbos, gal galėtumėt padėt su išdėstymu pagal pateiktą planelį, nes kažkaip dar nesusidraugavau su Alno programa smile.gif .
[QUOTE]

Atsakyti