Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

tildushka Turiu klausima, kaip tau toks ilgas saldytuvas gavosi? atrodo kad su Alno praizei, ir kaip orkaite imontuoji, kad ji nekabetu ore?
Atsakyti
redukee, šiaip tai jei svarbiau patogumas, tai daugiau stalčių būtų galima daryt ir viršutines spinteles pakeliamom į viršų durim, tačiau kaina automatiškai auga. O tas mano pabraižytas projektėlis jei norit pigesnio varianto 4u.gif

~Dziuliki~, pasižymi objektą, kurio matmenis nori koreguot ir eini meniu options ir pasirenki show object properties ir ten koreguoji dydį
O nuleist pakelt daiktus galima pasirinkus 3D. Tada pažymi objektą ir apačioje yra tokie simboliukai spintelės durelės su rodyklėm. Juos spaudant galima stumdyti objektus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tildushka: 17 vasario 2011 - 20:15
QUOTE(irina2t @ 2011 02 17, 16:21)
Mano virtuve

padekoruok spinteles lipdukais arba sieną mirksiukas.gif vaizdas paiskeis thumbup.gif

pvz

http://cgi.ebay.co.u...T#ht_7170wt_905
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocetė: 17 vasario 2011 - 20:25
QUOTE(tildushka @ 2011 02 17, 22:11)
redukee, šiaip tai jei svarbiau patogumas, tai daugiau stalčių būtų galima daryt ir viršutines spinteles pakeliamom į viršų durim, tačiau kaina automatiškai auga. O tas mano pabraižytas projektėlis jei norit pigesnio varianto 4u.gif

o as kaip tik galvojau stalciu atsisakyt g.gif ax.gif su lentynom galvojau kad bus patogiau g.gif noriu palikt tik nedidely stalciuka irankiams, o visa kita lentynos.bulviu tarka,siulciaspaude sumustiniu blynu keptuves ir visa kita technika, puodai i lentynas.manau ekonomiskiau bus g.gif
uzteks laikinai ir pigesnio varianto,gal kada prasigyvensim ax.gif ,galvojam nama renovuot ir tada jau darysim normalia virtuve.
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2011 02 17, 19:50)
Nu čia ką Jums pabraižiau. Gaunasi visai normaliai tos virtuvės
http://img254.images.../virtuvesm.jpg/
Pamiršau kaip paveiksliukus įkelt doh.gif Savo tai gal kada nors, nes dar ne galutinis variantas, o ir virtuvės vos kelios spintutės

aš daryčiau kampu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(redukee @ 2011 02 17, 21:47)
o as kaip tik galvojau stalciu atsisakyt  g.gif  ax.gif su lentynom galvojau kad bus patogiau  g.gif noriu palikt tik nedidely stalciuka irankiams, o visa kita lentynos.bulviu tarka,siulciaspaude sumustiniu blynu keptuves ir visa kita technika, puodai i lentynas.manau ekonomiskiau bus  g.gif
uzteks laikinai ir pigesnio varianto,gal kada prasigyvensim  ax.gif ,galvojam nama renovuot ir tada jau darysim normalia virtuve.

su stalčiais patogiau, nes norint pasiekti toliau esantį daiktą nereikia visos lentynos iškraustyti, bet taupant vietą geriau lentynos

Mano virtuvė http://public.fotki..../virtuve3a.html Stalviršis bus ir vietoj palanges, tik dar nesugalvojom tiksliai ar paliksim visą, ar pjausim dalį tik kaip palangę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tildushka: 17 vasario 2011 - 22:01
QUOTE(tildushka @ 2011 02 17, 21:59)
su stalčiais patogiau, nes norint pasiekti toliau esantį daiktą nereikia visos lentynos iškraustyti, bet taupant vietą geriau lentynos

Mano virtuvė http://public.fotki..../virtuve3a.html Stalviršis bus ir vietoj palanges, tik dar nesugalvojom tiksliai ar paliksim visą, ar pjausim dalį tik kaip palangę

jums bus nepatogu pasiekti kampinę spintelę prie lango unsure.gif virš šaldytuvo bus spintelė?
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 02 17, 23:11)
jums bus nepatogu pasiekti kampinę spintelę prie lango  unsure.gif virš šaldytuvo bus spintelė?

Nepatogu, bet ir taip vietos mažoka ir nežinau kaip reikės tilpt. Čia dar negalutinis variantas, tai dar derinsim, bet jau visi įvadai išvedžioti. Ant šaldytuvo bus mikrobangė
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2011 02 17, 22:59)

Virs saldytuvo butinai daryciau spintele visokiom bulviu tarkavimo masinom ir pan. O kur ta virsuj pakabinama prie lango ar netilptu jum kampine? Ir susidet daugiau ir dureles patogiau atsidarytu ir dar kriaukle deciau prie lango, kazkaip norisi laisvos vietos tarp virykles ir saldytuvo. smile.gif
P.S. nu niekaip as su ta ALNO nesusidraugauju.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salamandra07: 17 vasario 2011 - 23:51
Ir vietos uztenka viskam ir erdves pakankomai liko, net stalui

user posted image
user posted image
Atsakyti
irina2t,
ar patogu kaip viskas be rankeneliu? ar nenusiciupineja pavirsiai labai?
kur pirkot stala su kedem kazko panasaus ieskau
Atsakyti
laba 4u.gif bandziau vakar susidraugauti su Alno, ikeliu kas gavosi, laukiu pastabu pasiulymu 4u.gif matosi biski kad kai kur spinteles nelygiai suleidau na bet bendras vaizdas aiskus blush2.gif labiausiai neramina ar bus patogu plauti indus sitaip idetoje plautuveje? spintele tarp saldytuvo ir kaitlentes bus su mintimi jog ateity bus indaplove, paskutine spintele toj sienoj kur kriaukle - su istraukiamu stalciu apatiniu kuriame siuksliadeze, spinteleje po kriaukle desim karusele. siaip dar ties ta vieta kur paskutine spintele pas mumis arka yra bet nemokejau jos padaryt g.gif kadangi vietos nedaug tai darysim antra eiliu spinteliu baltu iki lubu (nuo lubu kokia 5-10cm bus tarpas) user posted image
Atsakyti