Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(irina2t @ 2011 02 17, 17:21)
Mano virtuve

jau norejau klausti, kur pirkai lyteles, kai pamaciau, kad Italija, viskas aisku pasidare. taip noriu graziu lyteliu, o pas mus niekur nerandu verysad.gif reikejo, pamaisyti plyteles ir iklijuoti kelias dekoruotas ar pasirinkti ryskesnes.
Atsakyti
O man kaip tik nepatinka schmoll.gif Labai liudnos, noreciau riskesniu, bet jau kaip yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(irina2t @ 2011 02 17, 17:40)
O man kaip tik nepatinka  schmoll.gif  Labai liudnos, noreciau riskesniu, bet jau kaip yra  g.gif

sakykit o kampineje spinteleje pas jus padaryta karusele ar lentynos? pas mus virtuvej planuojama lygiai taip virykle - kampas - plautuve. ar patogu?

beje gal kas zino kaip su Alno programa "ileisti" kriaukle i spintele? ir virykle kaip "ileisti" i bendra korpusa?niekaip nerandu doh.gif nes db jos "kabo" ore
Atsakyti
QUOTE(blondine @ 2011 02 17, 17:28)
Negerai daryti kaitlentę šalia plautuvės  schmoll.gif
Ir tos mažos pakabinamos spintelės šalia šaldytuvo nedaryčiau...
Koks bendras sienos plotis, kuriame statote, kiek cm. iki lango ir koks lango plotis?

sienos ilgis 2.6 m lango plotis 90 cm o nuo sienos iki lango(kur saldytuvas) 1 m
Atsakyti
QUOTE(redukee @ 2011 02 17, 18:35)
sienos ilgis 2.6 m lango plotis 90 cm o nuo sienos iki lango(kur saldytuvas) 1 m

bet kiek ziurejau nuotrauku tai labai dazna virtuve kaitlente salia plautuves, matomai kitaip zmonem netelpa jei taip daro?
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2011 02 17, 19:55)
bet kiek ziurejau nuotrauku tai labai dazna virtuve kaitlente salia plautuves, matomai kitaip zmonem netelpa jei taip daro?

nieko cia neprigalvosi kai tik 2.6 m vietos yra, na gal kuri nors planely pabraizys su kokia ideja,kad vizualiai matyciau kaip tas spinteles sudet, kai daug galvojanciu tai ir iseitis atsiranda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2011 02 17, 19:17)
sakykit o kampineje spinteleje pas jus padaryta karusele ar lentynos? pas mus virtuvej planuojama lygiai taip  virykle - kampas - plautuve. ar patogu?

Pas mane lentinos, bet nelabai patogu schmoll.gif pas mano drauge plautuve padarita kampe ir spinteles karusele ir virsui ir apacioi tai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(redukee @ 2011 02 17, 18:35)

pabandžiau su Alno kažką pabraižyt, bet kažkas ne taip. Jei teisingai supratau bendras sienos ilgis, pagal kurią eina virtuvinis ir šaldytuvas 3.30?
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2011 02 17, 21:04)
pabandžiau su Alno kažką pabraižyt, bet kažkas ne taip. Jei teisingai supratau bendras sienos ilgis, pagal kurią eina virtuvinis ir šaldytuvas 3.30?

sienos ilgis su durim 4.5 m o duru plotis 90 cm.gal as tada kazka ne taip nuskaiciavau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redukee: 17 vasario 2011 - 19:23
QUOTE(redukee @ 2011 02 17, 20:20)
tai reikia susivest savo virtuves duomenis

Bandžiau pabraižyti Jūsų virtuvę, tai pagal Jūsų parodytą vaizdelį visai kitaip man gavosi. Savo aš jau seniai pasibraižiusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2011 02 17, 21:24)
Bandžiau pabraižyti Jūsų virtuvę, tai pagal Jūsų parodytą vaizdelį visai kitaip man gavosi. Savo aš jau seniai pasibraižiusi ax.gif

gal galetumet parodyti?
Atsakyti
Nu čia ką Jums pabraižiau. Gaunasi visai normaliai tos virtuvės
http://img254.images.../virtuvesm.jpg/
Pamiršau kaip paveiksliukus įkelt doh.gif Savo tai gal kada nors, nes dar ne galutinis variantas, o ir virtuvės vos kelios spintutės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tildushka: 17 vasario 2011 - 19:52