O man rudos rozetes aki bado,gal dramblio kaulo spalvos geriau atrodytu.
QUOTE(Infinity_ @ 2011 02 16, 13:55)
Puiki virtuvė ir spalvos labai dera. Geras derinys. (gal būtų galima spintelių ir stalviršio plokščių pavadinimus ir kodus, dėkui ) Ir kaitlentė tokia, kokios ieškau. Man patiko Jūsų virtuvė
grizus namuciu pasiziuresiu ar turiu kur uzsirasius ju pavadinimus
QUOTE(jovitn @ 2011 02 17, 08:42)
is tu mazu atraizeliu jauki virtuve atrodo
as tokia pacia kaitlente ziuriu ,bet girdejau visokiu atsiliepimu kad puodai griuna blogai valosi sakykit kaip yra is tikruju?
as tokia pacia kaitlente ziuriu ,bet girdejau visokiu atsiliepimu kad puodai griuna blogai valosi sakykit kaip yra is tikruju?
dar negaliu apie ja nieko pasakyti nes tik nuo vakar pradejom gyventi
QUOTE(chuchundra @ 2011 02 17, 10:54)
O man rudos rozetes aki bado,gal dramblio kaulo spalvos geriau atrodytu.
na man jos ir nelabai patinka, baltu nenorejom o rudos tai geriausia ka pavyko rast, o apie dramblio kaulo net nepagalvojom
Mes visam bute dejom dramblio kaulo,kad nesviestu is tolo,tik vonioj baltas,nes ten plyteles baltos.
Sidabrines,man atrodo,vel gi bus kaip plemai ant sviesiu plyteliu,kam reikalingas tas kontrastas,kur jo visai nereika.
O taip viskas grazu pas Jus.
Sidabrines,man atrodo,vel gi bus kaip plemai ant sviesiu plyteliu,kam reikalingas tas kontrastas,kur jo visai nereika.
QUOTE(redukee @ 2011 02 16, 11:54)
cia musu mazute virtuve. gal bus kokiu patarimu
Mažiausia, ką galite padaryti, tai šaldytuvą daryti įmontuojamą ir padaryti bendrą "spintą", kartu su ta spintele, kuriuoje bus balionas - bus šiek tiek geresnis vaizdas. Na ir kaitlentė visai ne vietoje... Daryčiau plautuvę šalia šaldytuvo, o kaitlentę paslinkčiau bent per 30 cm. nuo krašto.... kai kas nors įėjęs užsimes verdantį puodą ant savęs bus per vėlu tai keisti...
QUOTE(chuchundra @ 2011 02 17, 13:22)
Mes visam bute dejom dramblio kaulo,kad nesviestu is tolo,tik vonioj baltas,nes ten plyteles baltos.
Tai kad plytelės visai nėra šviesios čia kiek įžiūriu Ir nežinau ar sidabrinės atrodytų kaip plemai...
QUOTE(*dika* @ 2011 02 16, 23:06)
del baliono ,mes irgi ji turesim,tai nutarem sienoje gresti skyle ir baliona statyti koridoriuje,ten jis nemaisys,ir virtuve bus tvarkinga .jai tik yra galimybe tai siulyciau taip daryt,nes dar minejot jog su kambariu sujungta jusu virtuve,tai ir kvapo nuo baliono nebus,nes visvien nors ir minimaliai bet jauciamas duju kvapas
Mes esame įsidėję mažiuką balioną į spintelę po kriaukle, ir nesijaučia kvapo jokio .
O dar dėl virtuvės, tai kokio pločio jūsų viršutinės spintelės? Nes gal tada galima jas bendrai susiaurint, o apatines pastumt, tiek, kad šalia jų tilptų ta spinta? (Taip, kad ji būtų prie viryklės?)
QUOTE(kaubojey @ 2011 02 17, 16:17)
Mes esame įsidėję mažiuką balioną į spintelę po kriaukle, ir nesijaučia kvapo jokio .
O dar dėl virtuvės, tai kokio pločio jūsų viršutinės spintelės? Nes gal tada galima jas bendrai susiaurint, o apatines pastumt, tiek, kad šalia jų tilptų ta spinta? (Taip, kad ji būtų prie viryklės?)
http://public.fotki....-/virtuve2.html
truputy kitaip,gal taip geriau butu ,tiesa saldytuvas bus 1.86 aukscio tai jau virs jo nieko nedesim,duju baliona bandysim i koridoriu statyt.
QUOTE(redukee @ 2011 02 17, 14:55)
truputy kitaip,gal taip geriau butu ,tiesa saldytuvas bus 1.86 aukscio tai jau virs jo nieko nedesim,duju baliona bandysim i koridoriu statyt.
Negerai daryti kaitlentę šalia plautuvės
Ir tos mažos pakabinamos spintelės šalia šaldytuvo nedaryčiau...
Koks bendras sienos plotis, kuriame statote, kiek cm. iki lango ir koks lango plotis?
QUOTE(redukee @ 2011 02 17, 15:55)
http://public.fotki....-/virtuve2.html
as virsutines spinteles dalyciau is dvieju daliu arba bent tokia imitacija ir tada prie/virs saldytuvo deciau viena vienos dalies. butu islaikytas vientisumas, nes dabar ta pailga labai vienisa ir vaizda gadina.
QUOTE(konfetee @ 2011 02 17, 14:04)
Tai kad plytelės visai nėra šviesios čia kiek įžiūriu Ir nežinau ar sidabrinės atrodytų kaip plemai...
Viena buitine tech.metalic, o visai kas kita mazi sidabriniai plemukai,kurie nieko bendro su plyteliu spalva neturi.