Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(JUSSTE @ 2011 01 10, 14:41)

kainavo 6000 Lt, plius akmens mases stalvirsis. O Virtuves ilgis 2.80 m.

čia tik ta baltoji dalis?

tiesa, kas gamina tokius stiklus? http://i566.photobuc...ne/DSC_0561.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocetė: 16 sausio 2011 - 15:55
aciu del spalvu, is tiesu daugiau nieko nera toje virtuveje, prie ko galima butu stalvirsi derinti, nes sienos neitralios, grindis parinksiu, kai jau zinosiu, koks bus stalvirsis.
Bet ar tikrai labai negrazu, jei apacia tamsiai ruda, virsus blizganti balta, o viduriukas toks ryskus, bet koks nors tarpinies spalvos, ir dar ar grazus butu toks derinys:
apacia tamsiai ruda, virsutines spinteles baltos blozgios, stalvirsis beveik baltas- gobi1/42, o sienele hpl- tokia pilka blizganti truputi. Ar nebus tokia salta virtuve?
Ir dar klausimukas, ar anr balto stalvirsio gobi 1/42 graziai ziuretusi juoda franke plautuve ir juoda imontuojama dujine??????
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2011 01 15, 13:09)
Man atrodo visi rinktusi imontuojama, bet ne is gero gyvenimo renkasi paprastesnius variantus  ax.gif

labai klystate - mielu noru rinkciausi laisvai statoma (tokiu groziu prisiziurejau!!!!!!) bet ne is gero gyvenimo teks pirkti imontuojama:////
Atsakyti
Sveikos,
Kas turite lieto akmens stalviršį, kartu su kriaukle, gal galit pavardinti minusų? Ar tikrai įsigeria dėmės? Ar negalima pilt verdančio vandens į kriauklę? Kaip dėl atsparumo smūgiams? Ar negalima pjaustyti ant jo? Norim daryti baltos spalvos.
Žinau, kad turbūt n kartų kalbėta, bet visą rytą ieškojau, tiksliai nieko neradau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 01 16, 16:55)

Mane irgi domina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugyte: 17 sausio 2011 - 13:48
QUOTE(-Gyte- @ 2011 01 17, 13:19)
Kas turite lieto akmens stalviršį, kartu su kriaukle, gal galit pavardinti minusų? Ar tikrai įsigeria dėmės? Ar negalima pilt verdančio vandens į kriauklę? Kaip dėl atsparumo smūgiams? Ar negalima pjaustyti ant jo? Norim daryti baltos spalvos.
Žinau, kad turbūt n kartų kalbėta, bet visą rytą ieškojau, tiksliai nieko neradau  smile.gif

aš turiu baltą lietą. Karštą vandenį galima pilti, paleidus šaltą iš čiaupo. Dėmės nepastebėjau, kad įsigertų, nes kažkaip įpratus jas iškart nuvalyti smile.gif Dėl atsparumo- instrukcijoj skaičiau, kad reikia saugoti nuo tokių dalykų, taigi ir saugau. Pjaustyti irgi negalima, kaip supratau, nes susibraižys.

Jei norit visiškai viskam atsparaus, tai rinkitės kvarcinį. Neužmušamas biggrin.gif Tik brangesnis, man regis. Be to, ir šaltesnis.
Atsakyti
QUOTE(Burele @ 2011 01 17, 08:38)
Ir dar klausimukas, ar anr balto stalvirsio gobi 1/42 graziai ziuretusi juoda franke plautuve ir juoda imontuojama dujine??????

Pas mus ant balto juoda kriaukle gerai ziurisi smile.gif juk dujine ne i stalvirsi montuojama, o i spintele kurios pas jus kaip supratau rudos bus, tai aisku kad tiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2011 01 17, 13:19)
Sveikos,
Žinau, kad turbūt n kartų kalbėta, bet visą rytą ieškojau, tiksliai nieko neradau  smile.gif

Mes toki turim. Sakyciau jeginis dalykas, ypac ta ilieta kriaukle - jokiu sujungimu, slenkstuku nesvarumams kauptis. Del karsto vandens as ne nezinojau, tik cia perskaiciau. Tikrai esu pylus ir nieko nenutiko, bet gal tada reikes buti atsargesniai. Valytis tai viskas issivalo, nors ant maniskio ir siaip nelabai matos, jis toks tamsiai pilkas ir is saves dar tokiu smulkiu taskiuku turi. O va nuo smugiu reikia pasaugoti, nes kai is auksciau krenta koks puodukas, tai ir nuskelia kampuka. Yra keli tokie bruksniukai, bet jie kazkaip per laika uzsimaskuoja. Man tai super sis daiktas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistukas: 17 sausio 2011 - 14:28
QUOTE(gupija @ 2011 01 17, 14:02)
aš turiu baltą lietą. Karštą vandenį galima pilti, paleidus šaltą iš čiaupo. Dėmės nepastebėjau, kad įsigertų, nes kažkaip įpratus jas iškart nuvalyti  smile.gif Dėl atsparumo- instrukcijoj skaičiau, kad reikia saugoti nuo tokių dalykų, taigi ir saugau. Pjaustyti irgi negalima, kaip supratau, nes susibraižys.

Jei norit visiškai viskam atsparaus, tai rinkitės kvarcinį. Neužmušamas  biggrin.gif Tik brangesnis, man regis. Be to, ir šaltesnis.

Ačiū 4u.gif
Mes apie tokį galvojam. Rašo, kad atsparus karščiui iki 220C g.gif Bijau vistiek aš to akmens, baisu man, kad jis įskils doh.gif
Papildyta:
QUOTE(aistukas @ 2011 01 17, 14:27)
Mes toki turim. Sakyciau jeginis dalykas,

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2011 01 17, 15:02)
aš turiu baltą lietą. Karštą vandenį galima pilti, paleidus šaltą iš čiaupo. Dėmės nepastebėjau, kad įsigertų, nes kažkaip įpratus jas iškart nuvalyti  smile.gif Dėl atsparumo- instrukcijoj skaičiau, kad reikia saugoti nuo tokių dalykų, taigi ir saugau. Pjaustyti irgi negalima, kaip supratau, nes susibraižys.

Jei norit visiškai viskam atsparaus, tai rinkitės kvarcinį. Neužmušamas  biggrin.gif Tik brangesnis, man regis. Be to, ir šaltesnis.

Taip visko bijo kaina irgi nemaza. Ar apsimoka deti vien del grozio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inčius @ 2011 01 17, 14:32)
Taip visko bijo kaina irgi nemaza. Ar apsimoka deti vien del grozio? g.gif

Pas mus bus blizgi virtuvė, nesižiūri laminatas man prie jos doh.gif Ir labai noriu išvengti tų sujungimų stalviršio. O ir kriauklė įliejama, be visų tų kraštų, atrodo labai patogi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inčius @ 2011 01 17, 14:27)
Pas mus ant balto juoda kriaukle gerai ziurisi smile.gif  juk dujine ne i stalvirsi montuojama, o i spintele kurios pas jus kaip supratau rudos bus, tai aisku kad tiks smile.gif

kaip tai i spintele, i stalvirsi, kaip ir kriaukle. Orkaite i spintele montuojama, o kaitlente ( pas mus ji dujine) taigi i stalvirsi.
Tai jei ant balto stalvirsio tokie "du kleckai" juodi bus, tai visai nieko?
Atsakyti