Taip ir itariau
Biski nepatogu turbut bus
QUOTE(annushka @ 2011 02 07, 09:49)
Biski nepatogu turbut bus
o man kažkaip dzin, žinokit. Įjungi, uždarai ir ramu. Jokio skirtumo, kada ten ji baigs dirbti
QUOTE(annushka @ 2011 02 07, 09:49)
Paleidai ir pamirsai,jei jau labaaai reikia,kas velgi laaabai retai buna-pradarai ir pasiziuri.
Ir su vaikais,man atrodo geriau,kai viskas paslepta...
QUOTE(chuchundra @ 2011 02 07, 10:35)
Ir su vaikais,man atrodo geriau,kai viskas paslepta...
arba užkelta aukštyn
QUOTE(Deme @ 2011 02 06, 18:11)
Galiu ir as pasirodyt sava virtuve. Aisku cia dar daug ko truksta, bet vaizdas jau aiskus
kas darė virtuvės baldus?
QUOTE(ugnele78 @ 2011 02 07, 11:03)
sveikos,
gal kurios namuose yra virtuves baldai kuriu dureles ne su rankenelem o su aliuminiais profiliukais?? ar patogu jais naudotis??
gal kurios namuose yra virtuves baldai kuriu dureles ne su rankenelem o su aliuminiais profiliukais?? ar patogu jais naudotis??
Tie profiliai labai skirtingi būna. Siūlau pirma nueiti į furnitūros parduotuvę juos "pasimatuoti", ty pabandyti, ar bus patogu atidaryti, ar neslys pirštai, ar netrukdys nagai (ypač jei mėgstat ilgus) ir dar turėkit galvoje , kad dažnai rankos bus drėgnos ir pan. O vienareikšmiškai atsakyti, patogu ar ne - negalima, nes, kaip minėjau, tie profiliai labai skirtingi yra, vieni patogesni, kiti - ne.
QUOTE(ugnele78 @ 2011 02 07, 12:03)
sveikos,
planuoju nauja virtuve ir tikrai zinau, kad tokiu nedarysiu. Kai augau, pas mus namie buvo virtuviniai baldai (sovietmecio gamyba) su tokiom "rankenom". na gal dabar jos kitokios, anksciau ju kampai buvo ziauriai astrus, atidarinedavai slapiom rankom - nuslysta pirstai.
merginos, vienas meistras man minejo stalciu mechanizmu pavadinima, bet nebepamenu. Pagal kaina jie pigesni nei BLUM, bet kokybe mazai atsilieka. Gal kas zinote apie kokia firma eina kalba?
QUOTE(sigita @ 2011 02 07, 19:55)
planuoju nauja virtuve ir tikrai zinau, kad tokiu nedarysiu. Kai augau, pas mus namie buvo virtuviniai baldai (sovietmecio gamyba) su tokiom "rankenom". na gal dabar jos kitokios, anksciau ju kampai buvo ziauriai astrus, atidarinedavai slapiom rankom - nuslysta pirstai.
merginos, vienas meistras man minejo stalciu mechanizmu pavadinima, bet nebepamenu. Pagal kaina jie pigesni nei BLUM, bet kokybe mazai atsilieka. Gal kas zinote apie kokia firma eina kalba?
Gal hettich?
QUOTE(ugnele78 @ 2011 02 04, 23:11)
Sveikos,
labai reikai jusu patarimo
uzsisakinejame virtuve vienoje firmoje . Dizainere tarpa tarp stalvirsio ir pakabinamu spinteliu siulo daryti 60 cm. As manau kad gal per didelis?? kaip yra jusu virtuvese?? Imetu projektelio foto
http://img718.images...7673/jurgai.jpg
labai lauksiu Jūsų nuomones
labai reikai jusu patarimo
uzsisakinejame virtuve vienoje firmoje . Dizainere tarpa tarp stalvirsio ir pakabinamu spinteliu siulo daryti 60 cm. As manau kad gal per didelis?? kaip yra jusu virtuvese?? Imetu projektelio foto
http://img718.images...7673/jurgai.jpg
labai lauksiu Jūsų nuomones
tarpas tarp spintelių ir stalviršio gali būt 45-60cm. Pas mane bus 52cm.