Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

Taip ir itariau verysad.gif
Biski nepatogu turbut bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2011 02 07, 09:49)
Biski nepatogu turbut bus  g.gif

o man kažkaip dzin, žinokit. Įjungi, uždarai ir ramu. Jokio skirtumo, kada ten ji baigs dirbti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2011 02 07, 09:49)
Taip ir itariau  verysad.gif
Biski nepatogu turbut bus  g.gif

Paleidai ir pamirsai,jei jau labaaai reikia,kas velgi laaabai retai buna-pradarai ir pasiziuri.
Ir su vaikais,man atrodo geriau,kai viskas paslepta... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chuchundra: 07 vasario 2011 - 10:38
QUOTE(chuchundra @ 2011 02 07, 10:35)
Ir su vaikais,man atrodo geriau,kai viskas paslepta... lotuliukas.gif

arba užkelta aukštyn biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,

gal kurios namuose yra virtuves baldai kuriu dureles ne su rankenelem o su aliuminiais profiliukais?? ar patogu jais naudotis??
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2011 02 06, 18:11)
Galiu ir as pasirodyt sava virtuve. Aisku cia dar daug ko truksta, bet vaizdas jau aiskus smile.gif

kas darė virtuvės baldus?
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2011 02 07, 13:24)
kas darė virtuvės baldus?

Easy kitchen dare
Atsakyti
QUOTE(ugnele78 @ 2011 02 07, 11:03)
sveikos,

gal kurios namuose yra virtuves baldai kuriu dureles ne su rankenelem o su aliuminiais profiliukais?? ar patogu jais naudotis??

Tie profiliai labai skirtingi būna. Siūlau pirma nueiti į furnitūros parduotuvę juos "pasimatuoti", ty pabandyti, ar bus patogu atidaryti, ar neslys pirštai, ar netrukdys nagai (ypač jei mėgstat ilgus) ir dar turėkit galvoje , kad dažnai rankos bus drėgnos ir pan. O vienareikšmiškai atsakyti, patogu ar ne - negalima, nes, kaip minėjau, tie profiliai labai skirtingi yra, vieni patogesni, kiti - ne.
Atsakyti
QUOTE(ugnele78 @ 2011 02 07, 12:03)
sveikos,

planuoju nauja virtuve ir tikrai zinau, kad tokiu nedarysiu. Kai augau, pas mus namie buvo virtuviniai baldai (sovietmecio gamyba) su tokiom "rankenom". na gal dabar jos kitokios, anksciau ju kampai buvo ziauriai astrus, atidarinedavai slapiom rankom - nuslysta pirstai.

merginos, vienas meistras man minejo stalciu mechanizmu pavadinima, bet nebepamenu. Pagal kaina jie pigesni nei BLUM, bet kokybe mazai atsilieka. Gal kas zinote apie kokia firma eina kalba?
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2011 02 07, 19:55)
planuoju nauja virtuve ir tikrai zinau, kad tokiu nedarysiu. Kai augau, pas mus namie buvo virtuviniai baldai (sovietmecio gamyba) su tokiom "rankenom". na gal dabar jos kitokios, anksciau ju kampai buvo ziauriai astrus, atidarinedavai slapiom rankom - nuslysta pirstai.

merginos, vienas meistras man minejo stalciu mechanizmu pavadinima, bet nebepamenu. Pagal kaina jie pigesni nei BLUM, bet kokybe mazai atsilieka. Gal kas zinote apie kokia firma eina kalba?

Gal hettich?
Atsakyti
QUOTE(ugnele78 @ 2011 02 04, 23:11)
Sveikos,

labai reikai jusu patarimo 
uzsisakinejame virtuve vienoje firmoje . Dizainere tarpa tarp stalvirsio ir pakabinamu spinteliu siulo daryti 60 cm. As manau kad gal per didelis?? kaip yra jusu virtuvese?? Imetu projektelio foto
http://img718.images...7673/jurgai.jpg

labai lauksiu Jūsų nuomones

tarpas tarp spintelių ir stalviršio gali būt 45-60cm. Pas mane bus 52cm. ax.gif
Atsakyti
laba diena, padekite pas mane virtuve virsuje kur 9,5 kv.m. nesugalvoju kur deti saldytuva sad.gif piesinys
Atsakyti